Свържете се с нас

За България

Какво те чака през новия месец (Виж тук)

Published

on

Месечен хороскоп за май 2018 Овен

Май ще бъде благоприятен за кариерата ви. Представителите на зодия Овен са наясно, че личните връзки ще трябва да останат малко настрани. Когато става въпрос за дългосрочни връзки, няма за какво да се тревожите. Вашата половинка ще ви разбере, може дори да очаквате подкрепа. Обаче в новите връзки, тази липса на внимание може да създаде проблеми. През май, апогеят на пролетта, вашата нужда от междуличностни контакти ще се обостри значително. Необвързаните представители ще започнат да търсят и да копнеят за сродна душа. Звездите показват, че ще имате успех при създаването на нови контакти. Обвързаните представители на зодия Овен могат да очакват хармония във връзката си. Не притеснявайте хората около вас с вашите оплаквания. Опитайте се да помислите първо и да прецените дали са оправдани. Планирайте купон. Копнеете за забавления от доста време и още повече, сега е страхотен момент да се срещнете с приятели.

Месечен хороскоп за май 2018 Телец

Вероятно няма да сте сигурни за мнението си и мислите си през май. Другите обаче няма да го забележат. Ето защо, можете да се държите авторитетно. В кариерата, Телците няма да срещнат никакви проблеми. В тези дни, финансите ще бъдат много важни, също и подсъзнателното желание да спестявате. Месец май също ще бъде фокусиран върху интелектуални аспекти. Ще считате неуспешните ситуации като личен провал. Този месец, най-накрая ще се научите да ги приемате като уроци. Благодарение на това Телците ще успеят да преодолеят трудностите и разногласията във взаимоотношенията и ще се насладят на хармонични моменти със срещуположния пол, също и мир в семейните отношения. Просто бъдете търпеливи и внимателни, когато работата е в застой и ви трябва време да я завършите. Образовайте се, отидете на презентация или изгледайте образователен филм.

Месечен хороскоп за май 2018 Близнаци

Май ще ви донесе промяна на 180 градуса. Звездите най-накрая ще бъдат благоприятни за Близнаците по отношение на любовта. Дългосрочните връзки, които са преживявали трудности и дребни проблеми през тази година, ще се съживят и процъфтят отново. Връзката между вас ще бъде много силна. Необвързаните също ще имат своя шанс. Не се страхувайте да излизате. Всеки проблем може да бъде разрешен чрез мирен и зрял разговор или чрез компромис. През май, това ще бъде решаващо за Близнаците. Разбира се, и двете страни трябва да бъдат отворени към този начин за разрешаване на проблемите, иначе няма да се получи. Трябва да осъзнаете как да се държите по време на конфликти, за да не съжалявате за това по-късно. Ще разберете как да направите проекта, когато е късно. Но няма значение, поне сте се научили за следващия път.

Месечен хороскоп за май 2018 Рак

През май всеки Рак ще спечели като инвестира времето и усилията си в кариерата. Слънцето в Телец носи много плодотворен период, също и упоритост. Ще преживеете страхотни моменти с приятели. Запазете си поне една вечер за тях. Важно е да релаксирате и да презареждате батериите си за следващата седмица. През май, представителите на зодия Рак ще бъдат изтръгнати от техния почти утопичен свят. Обградени от нереалистично еуфорични хора, те ще забравят за реалността. Дори може да се случи така, че да пропуснете важна ситуация, която ще изиска внезапно вашето внимание и спешно разрешение. Ще имате много да наваксате, но благодарение на вашите умения ще успеете бързо и успешно. Можете да намалите темпото. Няма крайни срокове или напрежение, така че се възползвайте. Това е правилното време за сериозни разговори. Вие сте добри в споровете и звездите ви благоприятстват.

Месечен хороскоп за май 2018 Лъв

Лъвовете ще се насладят и на живота през май. Влиянието на Венера върху този зодиакален знак е много силно, затова ви предстои много приключение и флиртуване. Това се отнася не само за новите връзки, но и за дългосрочните. Ще се чувствате освежени в любовта отново. Но не пренебрегвайте семейството си.

Месец май ще бъде първият от многото забързани месеци, които очакват Лъва, особено в работата. Много спешни проблеми ще се появят изведнъж и ще трябва да бъдат разрешени възможно най-скоро. Може би, вие няма да бъдете причината за тези проблеми, но се опитайте да избегнете конфликтите с колегите в работата и работодателите. Вие сте на една лодка и ще трябва да си съдействате.Използвайте покровителството на звездите за важните проекти. Сега е правилното време да изпъкнете с идея и да заблестите. Дори и спортът да е момент, който посвещавате на себе си, направете изключение и вземете приятел с вас.

Месечен хороскоп за май 2018 Дева

В личния си живот ще се сблъскате с голяма дилема през май. За да я разрешите правилно трябва да последвате сърцето си, само това ще ви донесе щастие. Не се чудете защо казват, че съжаляваме за нещата, които не сме направили, а не за тези които сме направили. Дори лошият опит може да ни помогне да развием личността си. През май ще излъчвате положителна енергия. Няма съмнение, че Девите ще имат много потенциални партньори. Всички ще искат да бъдат във вашата компания. Вие сте забавни и излъчвате положителна енергия навсякъде около вас. Контактите направени през този период ще бъдат доста полезни в бъдещето. Сега е правилният момент за голямото почистване на къщата. Признайте си, беше време. Без да съжалявате може да се поглезите. Все пак го заслужавате. Напоследък работихте усърдно.

Месечен хороскоп за май 2018 Везни

В кариерата, Везните ще преживяват спокоен период. Хороскопът със сигурност не ви препоръчва да лежите на стари лаври след предишния резултат. Това може да бъде забелязано от началниците. Свободното време през май ще се радвате да посветите на култура и изкуство, което ще обогати вашите преживявания също така и интересни теми за разговор. Малки проблеми, които ще се появят през май в работата и в личния ви живот, лесно могат да бъдат поправени с внимателен жест. Повече внимание или например покана за обяд, определено ще се харесат на всеки. Везните най-накрая ще имат стабилен и положителен период. Те ще успеят да разрешат много проблеми, дори и дългосрочните. Знаете какво трябва да направите, за да впечатлите някого. Разчитайте на изпитаните методи. По –добре спортувайте, отколкото да търсите сродната си душа и да си спомняте какво се е случило снощи. Тренирайте здраво този път.

Месечен хороскоп за май 2018 Скорпион

Според хороскопа Скорпионите трябва да внимават с прекомерната доверчивост през май. В обкръжението ви има много дребни измамници. Излишъкът енергия може да бъде използвана в спортове, които харесвате. През май, дългосрочните връзки ще процъфтят. Ако е имало първоначални проблеми, в този период, те ще ви избегнат. С партньора си сте на една и съща страница и се рабирате без думи. През този период Скорпионите не трябва да се страхуват да направят следващата стъпка, ако го планират. Не притеснявайте хората около вас с вашите оплаквания. Опитайте се да помислите първо и да прецените дали са оправдани. Планирайте ваканция. Поне за малко ще забравите за тревогите и ще започнете да я очаквате с нетърпение.

Месечен хороскоп за май 2018 Стрелец

Май ще продължи да бъде положителен за Стрелците. Очаква ви период, в който фантазиите ви ще бъдат много богати, затова няма да ви е трудно да намирате разрешение на проблемите, с които другите не могат да се справят. Това може да бъде оползотворено в личния живот, както и в работата. Хората ще се радват да дойдат при вас за съвет, а вие ще бъдете на разположение. Според този хороскоп, през месец май няма да имате късмет. Стрелците ще се сблъскат със липса на доверие във връзките си, причинено от факта, че напоследък прекарвате прекалено много време на друго място. Опитайте се да разберете чувствата на партньора си и бъдете внимателни. Романтичните жестове са най- сигурният начин да зарадвате някой. Бъдете търпеливи и не бързайте да приключите работата си. Не си заслужава. Не забравяйте старите си приятели. Отделете си време, за да се срещнете за кафе, например.

Месечен хороскоп за май 2018 Козирог

Този месец ще бъде благоприятен за кариерата. Въпреки, че май няма да бъде лесен за зодия Козирог, защото ще трябва да преодоляват много препятствия, но след като най-накрая успеете да ги преодолеете, ще ви очаква заслужена награда. Началниците със сигурност ще забележат вашето усърдие, и така ще бъдете една стъпка по-близо в развитието на кариерата. Достатъчно е да продължите с усилията си. Ще се справяте сами. Този път не очаквайте помощ. Работата в екип не се получава вече, и когато времената станат трудни, всеки иска да спаси първо себе си, без значение какво правят другите. Хороскопът ви съветва да говорите с приятелите си през май. Ще се почувствате по-добре. Работното темпо е високо, но стресът няма да ви влезе под кожата. Разрешете всеки проблем спокойно. Свежият въздух ще ви накара да се чувствате по-добре. Ако не сте фенове на спорта, поне се разходете. Не е добра идея да преяждате вечер. След тежка нощ, ще бъдете без енергия на другия ден.

Месечен хороскоп за май 2018 Водолей

През май на Водолеите им предстои хармония във всички области. Обаче е важно да обърнат внимание на семейството. Един от членовете ще се озове в беда и от вас ще зависи да му помогнете. Избягвайте предварително да го съдите, това само ще отблъсне нещастния човек. Този период ще започне да събужда инстинкти у Водолеите и ще почувствате нужда да срещнете сродната си душа. Дори и да не сте особено общителни, не се страхувайте от социалния живот през май. Без много усилия и мъки ще имате успех в този период, благодарение на звездите. Насочете вниманието си, където е най-необходимо, не се разсейвайте от дреболии. Напоследък сте здрави, не го приемайте за даденост. Може да имате сериозни проблеми по-късно.

Месечен хороскоп за май 2018 Риби

Когато става въпрос за дългосрочни връзки и май ще бъде положителен период за Рибите. Според хороскопа желателно е да прекарате малко време със семейството си. Има някой във вашето обкръжение, който ще се нуждае от помощта ви, дори и да я отблъсне. Опитайте да спечелите доверието на този човек. Добрината, която ще покажете ще ви се върне многократно. Партньорът ви ще се тревожи за вас през май. Може би тези тревоги са неоснователни, но не трябва да оставяте нещата без обяснение. Всичко, което трябва да направите, за да изясните нещата, е да поговорите. И ще си починете по-добре заедно. Рибите ще забравят за всичките си проблеми, погълнати в романтиката си. Колегата ви може да е нахална, но не я оставяйте да ви разстрои, за да няма неприятна атмосфера на работното място. Ако срещате трудности да организирате времето си, направете си дневен или седмичен план. Новите правила ще ви се отразят добре. Има опасност от дребни наранявания заради невнимание. Внимавайте.

За жената

Продължете с четенето

За България

Гръмна сега! Футболист се намъкна в леглото на майката, бащата му отряза достойнството и главата

Published

on

Бразилската полиция арестува извършителя на жестокото убийство на футболиста на Сао Пауло Даниел Кореа Фрейтас. Играчът, който за последно беше под наем в Сао Бенто в местната втора дивизия, беше открит почти обезглавен и с отрязани гениталии в храсти в град Сао Жозе дос Пиняс преди десетина дни.

А вече станаха ясни подробности, след които се е стигнало да трагедията.

Фрейтас бил поканен на парти за рождения ден на 18-годишно момиче, след което бил заварен от баща й в леглото на съпругата си. От там той споделил свои снимки на приятели в WhatsApp, като пише следното: “Ще изпапкам майката на рожденичкат… а бащата също е тук”.

Арестуваният за убийството Едсон Бритес Жуниор обяснил пред разследващите, че чул жена си да крещи. Той разбил заключената врата на спалнята и по неговите думи заварил как футболистът се опитва да изнасили съпругата му. След това той пребил Кореа, а после рязал с нож.

Полицаите обаче са убедени, че ядосаният мъж е имал помагачи и в момента ги издирват. Арестувани са също майката и дъщерята по подозрение, че са опитвали да убедят очевидци да лъжесвидетелстват.

“Удрях го много. Не знам дали беше в безсъзнание, или само беше затворил очите си. Не можех да мисля за нищо. Имах нож в колата и не знаех, че ще направя това. Бях отчаян и изпълнен с гняв”, обяснява извършителят – 38-годишният Едсон Бритес Жуниор.

Продължете с четенето

За България

Коя от трите е най-щастливата двойка според Вас? Изберете и вижте какво означава това!

Published

on

Вие, ние и всички останали в света възприемаме любовта по различни начини. Това е много мощно чувство, което има различни дефиниции.

Древните гърци наричат ​​Любовта „лудостта на боговете“, психолозите казват, че това е „силно желание за емоционален съюз с друг човек“, Шекспир пише: „Живеят само влюбените, останалите просто съществуват.“ и накрая Аристотел е цитиран като „Любовта се състои от една душа, обитаваща две тела „.

Така че днес ще направим един прост тест, за да видим как възприемате щастието в една връзка и какво говори за начина, по който обичате. Не е толкова трудно, всичко, което трябва да направите, е да изберете една от трите по-долу, които според вас са най-щастливи заедно. Опитайте се да изберете една двойка за 60 секунди или по-малко, за да бъде точен!

Двойка 1

Вие сте човекът, който вярва, че и двамата хора в една връзка трябва да положат усилия, ако искат да бъдат щастливи. Това е двупосочна улица. Вие сте независими и можете да живеете добре, без да се нуждаете от никого. Ти основаваш връзката си на доброта, комфорт и време за прекарване заедно. Когато сте в една връзка, това ще бъде важна част от вашия живот.

Когато става въпрос за това как действате, когато сте влюбени, вашата връзка е изпълнена със страст! Но Не сте такъв човек, който да прави всичко публично. Знаете, че публикуването на снимки или показването на света на вашите взаимоотношения няма значение, защото този свят е просто виртуален. По-скоро предпочитате да живеете в истинския свят и да го преживеете заедно. Вие живеете днес и сега, в този момент!

Двойка 2

Ти си човекът, който е безнадежден романтик. Вие вярвате във вечната любов. Чувствате, че и двамата хора в една връзка трябва да отидат на луната и обратно, за да направят партньора си щастлив. Взаимоотношенията са нещо много ценно за вас, заради щастието, емоциите и съвместните усилия, които се влагат, за да се направи връзката по-силна. Вие процъфтявате като човек, когато сте обичани.

В сравнение с двойката # 1, предпочитате светът да види колко сте щастливи в любовта си. Това е като че ли искате да извикате към света и да покажете на всички вашата любов. Но имайте предвид, че хората могат да се дразнят от вашето щастие. Дори и да е хубаво, те няма истински да се радват да видят вашите постижения. От време на време имайте предвид това.

Двойка 3

Чистотата и красотата са това, което може да характеризира връзката ви. Когато сте обичани, можете да растете и да се развивате ръка за ръка с любимия си. Вие сте готови да споделите трудностите на живота с партньора си. В същото време можете да му дадете свобода, ако е необходимо. Няма по-голямо щастие за вас, отколкото да знаете, че сте обичани. Искаш да бъдеш обичан за това, което наистина си.

Вие и вашият партньор сте напълно зрели. Вие се доверявате един на друг и знаете, че мнението на другите хора за вас няма толкова голямо значение. Знаете, че да показвате щастието си пред целия свят, не е основната цел на вашата връзка. Мислите основно за настоящето и за бъдещето. Това е наистина страхотно, особено в наше време.

Източник: За жената

Продължете с четенето

За България

Най-добрият визуален тест: Коя ключалка отключва ключът?

Published

on

Визуалните пъзели винаги са предизвикателство към ума. Изглежда лесно, но с някои от тях ще се подобрите.

Този пъзел е много прост, но трябва да мислите логично и да гледате внимателно.

Помислете добре и се опитайте да отговорите на въпроса:

Коя ключалка се отваря с ключа? Споделете Вашият отговор в коментарите под публикацията. Успех 🙂
Продължете с четенето

За България

Всеки трябва да знае това- колко пари ви взима банката при плащане или теглене от банкомат с карта (таблица за всички банки)

Published

on

Това е много полезна информация, която трябва всеки един от вас да знае, за да не остане неприятно изненадан някой ден, ако си вземе извлечение от банката

Освен за храна, сметки, транспорт и другите пера в личния ни бюджет, част от тях “изтичат” – забелязано или не – в банките всеки път (с две изключения), когато теглим от банкомат.

Колко ни взимат те, когато теглим от банкомат на банката, в която е сметката ни и колко дърпат, когато наблизо няма такъв и се наложи да използваме друг, споделиха колегите от .bgnow.eu

Следните две таблици дават отговора, актуален към 1 ноември 2018 г. Таксите бяха публикувани за пръв път Българската народна банка на 31 октомври, а впоследствие – актуализирани.

Интернет страницата на БНБ за съпоставяне на таксите функционира от 31 октомври 2018 г., огласяването на тези данни се изисква от Директива 2014/92/ЕС на Европейския парламент и на Съвета относно съпоставимостта на таксите по платежните сметки, прехвърлянето на платежни сметки и достъпа до платежни сметки за основни операции и е в съответствие със Закона за платежните услуги и платежните системи.

OFFNews вече публикува част от информацията, включваща сравнение между таксите на банките за откриване, поддържане и закриване на разплащателна сметка.

 

Може да я видите тук.

А ето колко плащаме на банката, в която е сметката ни, за да получим от банкомат част от собствените си пари:

Теглене в брой в България от банкомат на същата банка

Банка с дебитна карта с кредитна карта
MasterCard Visa MasterCard Visa
Алианц 0.15 лв. 0.15 лв. 3 лв. + 1.50% от сумата, мин. 5 лв. 3 лв. + 1.50% от сумата,

мин. 5 лв.

ДСК 0.30 лв. 0.30 лв. 1 лв.+3% от сумата 1 лв.+3% от сумата – Galaxy/

payWave, Gold, Platinum

без такса – Maxi Go
5 лв. + 3% от сумата – Maxi Go Credit

Пиреос България 0.30 лв. 0.30 лв. 3 лв. + 1.50% от сумата 3 лв. + 1.50% от сумата
БНП Париба не се предлага не се предлага 2 лв. + 2% от сумата не се предлага
БАКБ без такса без такса не се предлага 3 лв. + 1% от сумата
Инвестбанк 0.25 лв. – Maestro
без такса – Debit PayPass
0.25 лв. 2 евро + 2% от сумата 2 евро + 2% от сумата
Интернешънъл Асет Банк без такса не се предлага 1 евро + 1% от сумата
мин. 3 евро
не се предлага
ОББ 0.30 лв. – Debit
0.50 лв. – Debit World
0.30 лв. – Debit
0.50 лв. – Gold Debit
3% от сумата
мин. 4 лв.
3% от сумата
мин. 4 лв.
Общинска банка 0.20 лв. не се предлага 1.50 евро – Standard, Gold с вложени средства

3 лв. + 1% от сумата – Standard, Gold револв.

не се предлага
ПИБ без такса 0.20 лв. 3 лв. + 1% от сумата 3 лв. + 1% от сумата
ПроКредит Банк не се предлага до 2 000 лв. – без такса
над 2 000 лв – 2 лв.+0.30% от горницата
не се предлага 10 лв. + 3% от сумата
Райфайзенбанк 0.30 лв. 0.30 лв. – Electron

0.80 лв. – Debit Classic

5 лв. – Standard RaiCARD Fix

3 лв. + 1.50% от сумата – Gold

3 лв. + 1.50% от сумата
Сосиете Женерал Експресбанк без такса без такса 3 лв. 3 лв.
Тексим Банк 0.30 лв. не се предлага 3 лв. + 1% от сумата 3 лв. + 1% от сумата
Ти Би Ай Банк не се предлага не се предлага не се предлага не се предлага
Токуда Банк 0.40 лв не се предлага 2 лв. + 1.50% от сумата – Standard

2.50 лв. + 1.50% от сумата – Bonus Cash

не се предлага
ТБ Виктория не се предлага 0.20 лв. не се предлага 3 лв. + 1.50% от сумата
Търговска Банка Д 0.30 лв. не се предлага 3 лв. + 1% от сумата – Standard/ PayPass

3 лв. + 1.50% от сумата – Gold

не се предлага
УниКредит Булбанк без такса без такса 1.50 евро + 1.50% от сумата 1.50 евро + 1.50% от сумата
ЦКБ 0.20 лв. 0.20 лв. 1.50 евро 1.50 евро
Юробанк България 0.30 лв. – Maestro, Debit
0.15 лв. – Debit към сметка с превод на работна заплата
без такса – Debit към сметка “Златно време”, Debit Gold
0.30 лв. – Classic
0.15 лв. – Classic към сметка с превод на работна заплата
3 лв. + 3% от сумата – Standard, World, World Premium

3 лв. + 4% от сумата – Cash

3 лв. + 3% от сумата

А ето колко ни взима, ако теглим от банкомат на друга банка, различна от тази, в която е сметката ни:

Теглене в брой в България от банкомат на друга банка
Банка с дебитна карта с кредитна карта
MasterCard Visa MasterCard Visa
Алианц 1.06 лв. 1.06 лв. 6 лв. + 2% от сумата
мин. 10 лв.
6 лв. + 2% от сумата
мин. 10 лв.
ДСК 1.10 лв. 1.10 лв. 2 лв. + 3% от сумата “2 лв. + 3% от сумата – Galaxy/payWave, Gold, Platinum

5 лв. + 3% от сумата – Maxi Go/Credit “

Пиреос България 1 лв. 1 лв. 5 лв. + 1.50% от сумата 5 лв. + 1.50% от сумата
БНП Париба не се предлага не се предлага 2 лв. + 2% от сумата не се предлага
БАКБ 0.50 лв. 0.50 лв. не се предлага 3 лв. + 1% от сумата
Инвестбанк 1.10 лв. 1.10 лв. 2 евро + 3% от сумата 2 евро + 3% от сумата
Интернешънъл Асет Банк 1 лв. не се предлага “3 евро + 1.50% от сумата
мин. 5 евро”
не се предлага
ОББ “1.10 лв. – Debit
1 лв. – Debit World “
“1.10 лв. – Debit
1 лв. – Gold Debit “
“3% от сумата
мин. 5 лв.”
“3% от сумата
мин. 5 лв.”
Общинска банка 1 лв. не се предлага “1.50 евро + 1% от сумата – Standard/Gold с вложени средства

3 лв. + 1% от сумата – Standard/Gold револвираща “

не се предлага
ПроКредит Банк не се предлага “без такса – до 5 транзакции месечно

2 лв. – за всяка следваща след 5 транзакция “

2 лв. на транзакция от разплащателна сметка “Пасивна”

не се предлага 10 лв. + 3% от сумата
ПИБ без такса “1 лв. – Electron payWave
0.90 лв. – V Pay “
5 лв. + 1.50% от сумата 5 лв. + 1.50% от сумата
Райфайзенбанк 0.98 лв. “0.98 лв. – Electron1.20 лв. – Debit Classic “ “7 лв. – Standard RaiCARD Fix

5 лв. + 1.50% от сумата – Gold “

5 лв. + 1.50% от сумата
Сосиете Женерал Експресбанк 0.99 лв. 0.99 лв. 4 лв. 4 лв.
Тексим Банк 0.80 лв. не се предлага 4 лв. + 1.50% от сумата 4 лв. + 1.50% от сумата
Ти Би Ай Банк “0.69 лв. – Maestro

без такса – за първите 20 транзакции на година и 0.99 лв. за всяка следваща
транзакция – Gold / Platinum”

не се предлага “до 99 лв. – 1 лв. и над 100 лв. – без такса за Gold/Platinum

3 лв. + 1.50% от сумата – Gold револв. с фиксирана месечна вноска”

не се предлага
Токуда Банк 0.80 лв. не се предлага “5 лв. + 1.50% от сумата – Standard

6 лв. + 1.50% от сумата – Bonus Cash “

не се предлага
ТБ Виктория не се предлага 0.65 лв. не се предлага 5 лв + 1.50% от сумата
Търговска Банка Д 1 лв. не се предлага “3 лв. + 1.50% от сумата – Standard/ PayPass

7 лв. + 2% от сумата – Gold “

не се предлага
УниКредит Булбанк “1.10 лв. – Maestro, Debit, Debit Teens / Youngsters
без такса – Debit Kids
3.50 евро + 1% от сумата – Standard
4 евро + 2.50% от сумата – World Elite “
“1.10 лв. – Electron, Vpay, V Pay Donna/Lucoil

3 евро + 1% от сумата – Classic “

4 евро + 2.50% от сумата 3.50 евро + 2.50% от сумата
ЦКБ 1 лв. 1 лв. 2.50 евро + 1% от сумата 2.50 евро + 1% от сумата
Юробанк България “1.10 лв. – Maestro, Debit

без такса – Debit Gold “

1.10 лв. “6 лв. + 3% от сумата – Standard, World, World Premium

6 лв. + 5% от сумата – Cash “

6 лв. + 3% от сумата

zajenata.bg

Продължете с четенето
Реклама

Интересни

За България59 минути ago

Гръмна сега! Футболист се намъкна в леглото на майката, бащата му отряза достойнството и главата

Бразилската полиция арестува извършителя на жестокото убийство на футболиста на Сао Пауло Даниел Кореа Фрейтас. Играчът, който за последно беше...

За България2 часа ago

Коя от трите е най-щастливата двойка според Вас? Изберете и вижте какво означава това!

Вие, ние и всички останали в света възприемаме любовта по различни начини. Това е много мощно чувство, което има различни...

За България2 часа ago

Най-добрият визуален тест: Коя ключалка отключва ключът?

Визуалните пъзели винаги са предизвикателство към ума. Изглежда лесно, но с някои от тях ще се подобрите. Този пъзел е...

За България2 часа ago

Всеки трябва да знае това- колко пари ви взима банката при плащане или теглене от банкомат с карта (таблица за всички банки)

Това е много полезна информация, която трябва всеки един от вас да знае, за да не остане неприятно изненадан някой...

За България2 часа ago

Студентката Вероника пусна жалба в полицията: Синчето на един от най-богатите бизнесмени я изнасилил и я държал на сила цял ден!

Студентка обвини в изнасилване сина на вицепрезидента на Лукойл Руслан Шамсуаров, съобщиха руски медии. Вероника Максимова е подала жалба в...

За България2 часа ago

Полицайката Ивелина, която се хвърли 12 етаж е оставила писмо. Ето защо го направи

От няколко години Ивелина Беренска, която рано тази сутрин сложи край на живота си, е работила като разследващ полицай в „Икономическа...

За България3 часа ago

Много тъжна вест. Преди малко съобщиха, че е починал самия

На 85-годишна възраст почина българският алпинист Ангел Петров-Гелето. Той е участник в експедицията в Памир през 1967 г., която прави...

За България3 часа ago

Потрес! Ето как богатият ром Алекс, който уби две жени в Карнобат и едвам говори български смуче смело от държавата!

Карнобатлията Алекс Димов, който прегази две жени навръх Задушница, разгневи сериозно днес съдия Катя Господинова, заради непризнато дете.  Това стана...

За България3 часа ago

С 10 бона заплата Алекс Сърчаджиева подкара умна „Хонда“, каквато малцина в България имат

Алекс Сърчаджиева си купи огнено червена Хонда за около 50 000 лева. В продължение на около две седмици, докато половинката й...

За България5 часа ago

Извънредно: Младо семейство загина в адска катастрофа часове след сватбеното тържество

Млада двойка катастрофира с хеликоптер и загина малко след сватбеното си тържество в нощта срещу неделя, съобщи Би Би Си....

За България5 часа ago

В страшни мъки издъхна младият спортист, който погълна охлюв заради бас с приятели

28-годишният бивш ръгбист от Австралия Сам Балард умря след няколко години отчаяна борба със заболяване, което го остави прикован на инвалидна...

За България5 часа ago

Таксиджия отвлече, би и изнасилва 3 часа 15-годишна ученичка

Таксиметраджия от кв. Грамада Янко З. изнасилил брутално 15-годишно момиче. 40- годишният мъж завел 15-годишното момиче в таванско помещение на ул....

За България5 часа ago

Да подкрепим Мария – момичето, което уби изнасилвача си! Искат да я вкарат в затвора за 12 години, да я защитим!

През 2016 г. ученичката Мария от Стара Загора при самоотбрана уби нападателя си Богдан Динев, с пряко Боньо Фаса. Две години по-късно 20-годишното вече момиче...

За България5 часа ago

Първо ТУК! Ужасяващ инцидент в канал под оживено столично кръстовище (СНИМКИ)

Ужасяващ инцидент е сполетял възрастен мъж в София. Човекът е паднал от моста в канала, който е при кръстовището на...

За България7 часа ago

ЩЕ НИ ЗАТРУПА! Ето кога истинската зима ще връхлети България!

Значително застудяване предстои през идния уикенд. Това сочат последните прогнози на синоптиците за времето у нас. За разлика от изминалите...

За България7 часа ago

Първи скандал в Брадъра между Златка и Благо, а ябълката на раздора е горещата… (СНИМКИ)

Зрителите на Нова телевизия станаха свидетели на първия мини скандал между Благой Геогриев и Златка Райкова. Ябълката на раздора се...

За България10 часа ago

Д-р Любенова алармира: Пуснаха нова дрога на децата ни. „Канибал“. Кара ги да ядат

Снимка: Pirinsko.com Нов вид синтетична дрога навлиза на нелегалния пазар с наркотици, сигнализира във в. „Телеграф“ д-р Теменужка Любенова, председател...

За България10 часа ago

Ники Василковски смая зрителите! Такова чудо рано сутрин дори и Емо Чолаков не е правил (СНИМКИ)

Репортерът на Нова телевизия Николай Василковски, който от скоро се изявява и като синоптик, за пореден път шокира зрителите. Той...

За България10 часа ago

Цяла България в потрес! Млада жена открадна 3 прасета, 300 кила джибри, зимнината и телевизорите на гаджето си

22-годишна жена е задържана за домова кражба. Вчера следобед в РУ Свиленград е получен сигнал от 25-годишен мъж от с.Щит,...

За България11 часа ago

Хороскоп за днес, сряда 7 ноември-СТРЕЛЕЦ Добра възможност за печалби, КОЗИРОГ По-добри възможности

ОВЕН Напрегнат ден Правейки добро, бидейки приветливи и услужливи, ще се радвате на взаимност и добро отношение към себе си....

Реклама

Интересни