Свържете се с нас

За България

Бездомно коте влиза във ферма и пита дали може да се премести при козите близначки Снимки

Published

on

Представете си свят, в който границите между видовете се размиват, в който едно малко бездомно коте може да намери не само дом, но и семейство на най-неочаквани места.

Това не е приказка – това е сърцераздирателната история на ГГ, кълбо сив пух, което се заблуждава в една ферма и решава да остане при двойка кози близнаци.

Козите, първоначално озадачени от това мъничко същество, скоро приели GG като свой и между тях се зародила невероятна връзка.

GG, кръстен заради приликата си със “сива коза”, става неразделен със своите спътници козирози – Флетчър и Йоши.

Джинджифиловите близнаци съвсем наскоро се бяха присъединили към фермата, но бързо обикнаха новия си котешки приятел.

Дните им бяха изпълнени със закачливи лудории, като всеки момент показваше нарастващото им приятелство. ГГ не просто живееше заедно с козите, а стана част от същността им, като отразяваше поведението им и дори начина им на хранене.

“Джиджи започна да подражава на това, което правят козите… Той сякаш е коза”, казва майката на животните, Джан, пред The Dodo.

Фермата се превръща в детска площадка за това необичайно трио, а GG следи всяко движение на козите. Когато козите скачаха, ГГ скачаше.

Когато те си почиваха, той се сгушваше до тях. Връзката им не беше просто въпрос на близост, а на родство, което надхвърляше границите на вида.

Козлетата и котето споделяха езика на играта и утехата, създавайки спектакъл на единство, който беше едновременно удивителен и трогателен.

С напредването на дните връзката между триото се задълбочава. ГГ започна да придобива навици, които определено не приличаха на котешките. Той дъвчеше кората заедно с козите – поведение, което предизвикваше недоумение у зрителите.

Сякаш ГГ не беше толкова котка, колкото самостоятелна коза, а неговата идентичност се оформяше от компанията, в която живееше.

Тази мимикрия не беше едностранна – козите също започнаха да възприемат котешки черти, като се преследваха и промъкваха една към друга – игра, която научиха от ГГ.

Рутинната работа във фермата се върти около това трио. Всяка сутрин ГГ водеше към заграждението на козите – ритуал, който бележи началото на деня им.

Заграждението не беше просто физическо пространство – то беше избраният дом на ГГ, мястото, където той се чувстваше най-самостоятелен.

Въпреки удобствата, предлагани от човешкия свят, ГГ беше твърдо решен да прекарва нощите си под звездите, близо до козето си семейство.

Връзката между ГГ и козите беше източник на очарование и радост за всички, които станаха свидетели на това.

Това беше напомняне, че другарството може да се открие в най-неочаквани форми и че любовта не прави разлика между видовете.

Фермата се беше превърнала в убежище за тези животни, място, където те можеха да растат и да се развиват заедно, да се учат едно от друго и да създават семейство, което не прилича на никое друго.

Когато слънцето залязваше във фермата всеки ден, връзката на триото оставаше непрекъсната. Нежеланието на ГГ да напусне козите дори през нощта говори за дълбочината на връзката им.

Собственикът на фермата, който осъзнава нуждата на GG от котешко общуване, добавя още една котка.

Въпреки това беше ясно, че сърцето на ГГ принадлежи на козите, а лоялността му е непоколебима.

Вижте цялата история на ГГ и козите във видеото по-долу!

Моля, СПОДЕЛЕТЕ това с вашите приятели и семейство.

Продължете с четенето
Реклама

България

За България2 часа ago

Важно предупреждение от БНБ за банкнотите от 100 лева! Може да изгорите с много пари

Булфото Броят на банкнотите в обращение в страната в края на юни е бил 590 533 684, показва статистиката на...

Без категория2 часа ago

Професор Рачев: Това е ненормално за България, между 13 и 17 стойте далеч от пясъка на плажа

Булфото Пясъкът отразява част от ултравиолетовата радиация, обясни климатологът България е на прага на нови температурни рекорди, като горещата вълна продължава...

За България2 часа ago

Започват Блъсъците в България: Има забрана за 3 дни напред

Пиксабей Горещниците са трите най-горещи дни в годината, според българските вярвания, и през тях се забранява всякаква работа, особено на полето....

За България2 часа ago

До броени часове 40 литра на квадрат „обложни“ валежи падат върху част от България

Кадър ФБ Метео Балканс съобщи прогноза за 16 юли – вторник. „Малка доза захлаждане в Източна България и валежи… Остава...

За България16 часа ago

Как правилно да перете обувките в пералня, за да не ги повредите: 90% от хората правят тези грешки

Маратонките са склонни към бързо замърсяване и натрупване на неприятни миризми, което изисква редовно почистване и внимателно пране. Подготовка за...

За България16 часа ago

Дъщерята на Наталия Симеонова влиза в обичано предаване

Виктория, дъщеря на Наталия Симеонова и Денис Ризов, влиза в „Гласът на България“. Тя е една от сигурните участници, споделят...

За България16 часа ago

Кали: Дами, разкрасявайте се със семенна течност от мъжете си

Певицата Кали стана седмичен коментатор в предаването „Преди обед“, припомня Ко4. Тя направи доста провокативно изказване по повод новината, че Ким...

За България16 часа ago

Най-известният българин стана татко

Най-известният българин в социалните мрежи – треньорът Лазар Ангелов, стана баща за първи път, пише Телеграф. Малката носи името Леа...

За България21 часа ago

Илияна Раева нае частни детективи, за да докаже, че годеникът на дъщеря й не е за нея

Славея Сиракова изненадващо е развалила годежа, който сключи с приятеля си на Свети Валентин тази година. До този извод доведе...

За България21 часа ago

Завистливи колежки разделиха Маги Сидерова и Георги

Завистливи колежки на миската пускат слухове за раздялата й с Георги Преди дни неосведомени сайтове пуснаха новина, че Маги Сидерова...

Казанлък

Can't extract feed: https://kz7.bg/feed?get_posts=1&cats=5,10,12&count=10.

Интересни