Свържете се с нас

За България

Време на ГОЛЕМИТЕ промени: до края на юни предстои ПЪЛЕН ОБРАТ за тези зодии

Published

on

Планетите бяха „неспокойни“ през май, което се отрази особено на определени зодии.

Планетите, които влияят върху знаците от зодиака, се движат с висока скорост през миналия и настоящия месец. С ретрограден Плутон и пълнолуние в Стрелец  вече зад гърба ни, настъпи  време за промяна .

Астрологичната прогноза може да ви помогне да се справите по-лесно с това, което ви очаква, така че я прочетете внимателно.

Ето и кои зодии ще бъдат най-подвластни на големите промени чак до 21 юни.

БЛИЗНАЦИ

Докато Меркурий отново се движи напред, време е да смените скоростите, да наваксате всичко, което сте пропуснали, и да се върнете в битката.

Това е позната рутина, но този път задавате по-дълбоки въпроси за мотивите си. Не е достатъчно просто да победите играта; трябва да има и нещо в него, което си струва да спечелиш.

Ползите от Мед: Златен Дар от Природата

РАК

Любовните връзки винаги се появяват в неподходящ момент. Този период бие всяка алармена камбана, която познавате по отношение на неочакваност, дискомфорт и неуместност, но животинските инстинкти обръщат малко внимание на неща като графици или планове за кариера. Простият факт е, че това, което се случва, ви кара да се чувствате по-живи, отколкото сте се чувствали от много време насам. Оставете другите планове настрана за известно време и се възползвайте максимално от тях.

ЛЪВ

Това е моментът, в който се реализира потенциалът за промяна, за който се говореше в началото на годината. От набор от възможни опции идва кратък списък с вероятни резултати и окончателен резултат, всичко това в рамките на дни. Всичко е много внезапно и може би не точно както сте очаквали. Не позволявайте това да ви възпира.

ДЕВА

Прекарали сте повече от достатъчно време, опитвайки се да поправите ситуация, която никога няма да се подобри. Сега можете да видите, че единственият отговор е да започнете отначало и да изградите нещо различно, по-напреднало и с потенциал за бъдещ растеж. Ако хората настояват да се вкопчат в миналото, нямате друг избор, освен да ги оставите зад гърба си.

ВЕЗНИ

Позволили сте хоризонтите си да станат твърде тесни, вървейки по стабилен път към предсказуемо бъдеще. Вие заслужавате повече от това – и този месец ще ви даде поглед към едно много различно бъдеще, пълно с живот и движение. Казваш си: Да живееш така е невъзможно. Защо? Щом те зове толкова силно, защо не го правиш вече?

СКОРПИОН

Когато големи промени ви сполетят в началото на годината, не можете да направите много за тях. Сега, тъй като планетите заемат по-благоприятни позиции, можете да се справите правилно със ситуацията. Разчитайте на нещата, които обичате и заобикаляйте нещата, които не обичате. Говорете, преговаряйте и сключвайте сделки. Ще бъде трудна работа, но скоро ще започнете да постигате истински напредък.

СТРЕЛЕЦ

Знаете какво трябва да направите, но не знаете как, поради което дори още не сте започнали. Този месец ви представя целия сценарий от различен ъгъл, такъв, какъвто не сте виждали досега – и това е истински момент на просветление. Това ви кара да искате да отидете на работа веднага, вместо да търсите извинения за това. Връщате се към старото си аз: енергични, любопитни, задавате въпроси, намирате отговори.

КОЗИРОГ

Понякога бавно разбирате посланията, които ви се отправят, особено ако съдържанието им е повече емоционално, отколкото практично. Има някой, когото ви е приятно да виждате в момента, но като че ли не сте осъзнали, че между вас се създава връзка. Планетите ще създадат поне три момента на романтичен потенциал през следващите седмици.

ВОДОЛЕЙ

Въпреки че може да сте готови да направите малки отстъпки, за да угодите на други хора или да отстъпите, за да оставите някой друг да отиде първи, има някои дълбоки принципи, от които няма да се откажете. Този месец може да бъдете хвърлени в огъня, но също така ще знаете как да отвърнете на удара. Това, което следва, ще изисква внимателно управление, но в крайна сметка всичко ще бъде наред.

РИБИ

Все още имате Марс във вашия знак за няколко дни и това ще ви помогне да направите грандиозно усилие в последната минута със също толкова невероятен резултат. Когато погледнете назад по-късно, ще се чудите как сте го направили. Няма да можете да повторите това – това вероятно е така, защото планетарното подравняване, което ви е помогнало, няма да се повтори с години.

ОВЕН

Наскоро сте били принудени да се сблъскате с нещо или някого, за когото сте се опитвали да не мислите. Няма да е лесно, но можете да се успокоите, като знаете, че това е последният път, когато ще трябва да се справите с този конкретен проблем. Сега принадлежи на вашето минало, така че го оставете там. Нови и положителни планетарни влияния вече ви насочват към нещо по-добро.

ТЕЛЕЦ

Най-големият ви проблем е, че щом намерите удобно място, искате да останете там. С вашия управител Венера във вашия знак през по-голямата част от този месец животът ще се чувства добре сега. Но това е годината да продължите напред и да намерите нова посока за себе си, помните ли? Не изпускайте от поглед това, към което се стремите.

Продължете с четенето
Реклама

България

За България3 часа ago

Важно предупреждение от БНБ за банкнотите от 100 лева! Може да изгорите с много пари

Булфото Броят на банкнотите в обращение в страната в края на юни е бил 590 533 684, показва статистиката на...

Без категория3 часа ago

Професор Рачев: Това е ненормално за България, между 13 и 17 стойте далеч от пясъка на плажа

Булфото Пясъкът отразява част от ултравиолетовата радиация, обясни климатологът България е на прага на нови температурни рекорди, като горещата вълна продължава...

За България3 часа ago

Започват Блъсъците в България: Има забрана за 3 дни напред

Пиксабей Горещниците са трите най-горещи дни в годината, според българските вярвания, и през тях се забранява всякаква работа, особено на полето....

За България3 часа ago

До броени часове 40 литра на квадрат „обложни“ валежи падат върху част от България

Кадър ФБ Метео Балканс съобщи прогноза за 16 юли – вторник. „Малка доза захлаждане в Източна България и валежи… Остава...

За България17 часа ago

Как правилно да перете обувките в пералня, за да не ги повредите: 90% от хората правят тези грешки

Маратонките са склонни към бързо замърсяване и натрупване на неприятни миризми, което изисква редовно почистване и внимателно пране. Подготовка за...

За България17 часа ago

Дъщерята на Наталия Симеонова влиза в обичано предаване

Виктория, дъщеря на Наталия Симеонова и Денис Ризов, влиза в „Гласът на България“. Тя е една от сигурните участници, споделят...

За България17 часа ago

Кали: Дами, разкрасявайте се със семенна течност от мъжете си

Певицата Кали стана седмичен коментатор в предаването „Преди обед“, припомня Ко4. Тя направи доста провокативно изказване по повод новината, че Ким...

За България17 часа ago

Най-известният българин стана татко

Най-известният българин в социалните мрежи – треньорът Лазар Ангелов, стана баща за първи път, пише Телеграф. Малката носи името Леа...

За България22 часа ago

Илияна Раева нае частни детективи, за да докаже, че годеникът на дъщеря й не е за нея

Славея Сиракова изненадващо е развалила годежа, който сключи с приятеля си на Свети Валентин тази година. До този извод доведе...

За България22 часа ago

Завистливи колежки разделиха Маги Сидерова и Георги

Завистливи колежки на миската пускат слухове за раздялата й с Георги Преди дни неосведомени сайтове пуснаха новина, че Маги Сидерова...

Казанлък

Can't extract feed: https://kz7.bg/feed?get_posts=1&cats=5,10,12&count=10.

Интересни