Звездите вещаят: Любов, пари и късмет за 4 зодии

Овен

Въпреки че ще ви въвлекат в неочакван конфликт, всичко ще се размине без проблеми и ще постигате това, което сте замислили. Тези, които се занимават с изкуство и издателска дейност, днес ще получат предложение за изява, към която са се стремили от доста време. Решавайте и действайте бързо. Ще намерите подкрепа у колеги и приятели и това ще повлияе благоприятно за вашата реклама. Но този успех не бива да ви прави прекалено самоуверени.

Телец

Добър ден с добри възможности. От сутринта интересни бизнес разговори ще ви помогнат да стигнете до важни договори. Трябва само да действате с разум и търпение, да умеете да водите нещата бавно, но сигурно до края, към който се стремите. Обмислете предложението за съвместна дейност, което ще ви бъде направено. Колкото и да сте изморени и да искате да оставите това на заден план, говорете търпеливо и внимателно. В предложението има здрав разум.

Близнаци

Понеделникът ще бъде изпълнен с напрежение, което може да ви доведе до прибързано вземане на решения. До обед ще се състоят срещите, които са предварително запланувани, но в следобедните часове ще се наложи да импровизирате в разговори, за които не сте добре подготвени. Бъдете много предпазливи в изказванията си и не поемайте ангажименти. Денят ще е много успешен за хората, заети с реклама, но не давайте воля на езика си.

Рак

Прегледайте несвършеното от миналата седмица. Деловите срещи не прехвърляйте на другиго, задръжте важните неща в ръцете си. Денят е добър за бизнес и за вземане на решения, стига да не става под натиск. Не позволявайте да ви се намесват в деловата дейност. Личност ще се намеси неочаквано в интимния ви свят и това ще ви разконцентрира донякъде, но се постарайте да се съсредоточите върху важните неща на работното си място.

Лъв

Днес ще ви затрупа информация, която ще ви накара да спрете започването на нова дейност. Подготвяте я отдавна, но трябва да се съобразите с настъпилите промени в условията. Няма да ви е приятно, но ще се наложи да го направите със съзнанието, че отстъплението ви е временно. Мнозина от представителите на знака ще имат проблем с началник, който изменя изискванията си всеки час. Избягвайте конфликта, който се заражда помежду ви.

Дева

Не започвайте много неща едновременно, не пилейте силите си в различни посоки. Повечето от проблемите на родените през септември се дължат на тази разпиляност. Набележете важните неща за близкото си бъдеще и от днес започнете работа по тях. Мнозина са на прага да започнат самостоятелна дейност или да разширят това, с което се занимават. Преминете от обмисляне към действия – времето си върви и само намерения няма да ви помогнат.

Везни

Понеделникът ви няма да е спокоен. Човек, когото харесвате и уважавате, ще ви направи справедлива забележка, но има вероятност да се ядосате и да реагирате агресивно. Деловите контакти ще зациклят, заплануваното днес няма да върви с очакваното темпо и това ще ви създаде допълнително напрежение. Опитайте се да не го пренасяте върху околните. Тревожи ви и липсата на пари. Имате наистина финансов проблем, но ще го решите в близките дни, не днес.

Скорпион

Ще се наложи днес да сте много внимателни към ласкателните думи на човек, който очаква от вас някаква услуга. Не му се доверявайте, колкото и да ви се представя за приятел. Днес се отнесете внимателно и към приказките на съдружника или съдружниците си. В последно време усещате някаква игра от негова страна и чувството не ви лъже. Той напира за разговор с вас, но не го провеждайте днес. Следобед си намерете работа извън офиса.

Стрелец

Деловите ви срещи днес ще се движат по определения план. Независимо от това ще се чувствате напрегнати, защото нивото на участниците ще е твърде високо. Избягвайте обсъждането на финансови въпроси. Внимавайте какво обещавате, особено родените през ноември. Желанието ви да постигнете за кратко време много може да ви навлече неприятности. Измерението на всичко, което започвате, ще бъде само в пари – и успехите, и загубите.

Козирог

Вероятно е днес да приключите с голям и продължителен имотен проблем, що се касае до разправии с роднините. На родените през декември ще се наложи да са внимателни с парите си. Не бива да се впускате в големи харчове. Бъдете предпазливи и с продажбата на някакъв имот. Днес на партньорска среща ще се насочите към печеливша сделка. Не бързайте с финализирането й проучете нещата много детайлно. Не си изпускайте нервите.

Водолей

Въпрос, който ви вълнува, ще предизвика разногласия с партньори. Ще се почувствате изоставени, което няма да е вярно. Ще имате възможност да направите кратко делово пътуване, което ще ви поразсее, и трябва да го осъществите. Премислете още веднъж това, което искате от партньорите си, много е възможно те да имат известно право. Родените през февруари, заети с проектиране, архитектура и транспорт, днес ще отбележат успех.

Риби

Деловите отношения могат да се окажат доста сложни за родените през февруари. Ще се наложи да направите нежелани промени в дейността си. Днес ще нарушите работния си ритъм. Налага се да говорите с личност на висок административен пост, от която зависят израстването ви и деловите ви интереси. Родените през март ще имат контакти, които ще им осигурят добра поддръжка или съвет. Нещата ще тръгнат много по-леко, отколкото досега.

НОВИ

Снимка на гараж смая цяла България: Гараж небостъргач и е напълно законен (снимка)
Трагична вест на Велика събота. Сърдечен удар покоси един от великите атлети на нашето време. Напусн...
С огромна болка съобщаваме скръбната вест след Великден. Той никога не клекна. Напусна ни легендата ...
Помните ли Румен Луканов от „Сделка или не“!? Няма да повярвате с какво се занимава днес
Никога повече няма да дадеш пари за лекарство и няма да влезеш в аптека! Просто направи това (Безпла...
Усетите ли някой от тези 6 симптома на тялото - лошо ви се пише, запътили сте се към отвъдното!
Какво очаква всяка зодия до края на тази година: Телец-Ще намерите половинката си, Скорпион-Това е В...
България в сълзи. В нелеп инцидент загина 7-годишната дъщеричка на един от големите български певци
„Остави тази дебелана, ти заслужаваш нещо по-добро“-На тези думи момичето отговори така, че всички з...
Проверете как сте със зрението! Може ли да откриете буквата за по- малко от минутка. Ако не успеете,...
Жена влезе току що с мъжа си в болницата и когато тръгнаха по коридора, спешно трябваше да реагират-...
Първи подробности за зверската верижна катастрофа в София, карат цяло семейство към болницата (СНИМК...
РАЗПРОСТРАНИ ИЗВЪНРЕДНО! Случва се нещо ужасно в момента! Граничарят герой Михаил сутринта е бил