Изтръпнахме! Слави Трифонов е скован на инвалидна количка! Много тъжни новини за Дългия!

Слави Трифонов е натоварил сериозно крака си по време на концерта си в Лондон

Слави Трифонов пак сяда в инвалидна количка. Шоуменът е натоварил сериозно крака си по време на концерта си в най-голямата зала в Европа – О2 Арена в Лондон, който беше на 9 юни.

Залата се оказа тясна да побере хилядите българи, дошли да подкрепят благотворителния концерт. По неофициална информация, Трифонов и екипът му заработили около 3 милиона лева, които ще бъдат дарени на деца с увреждания в България. В каузата се включиха и „Златните момичета”, писа „Уикенд“.

Според хора, присъствали на зрелищното музикално събитие в най-голямата зала в Лондон, Дългия проявил огромен стоицизъм, тъй като едва се държал на краката си. 51-годишният шоумен с мъка издържал 2-часовия концерт заради непоносимите страдания в левия си крайник.

Очевидци разкриха пред „Уикенд”, че Дългия кацнал на английското летище, придвижвайки се с помощта на патерица. Пътувал в бизнес класа на първия ред, а останалите хора от екипа му били настанени в икономична. Всички до един били облечени в черните тениски с надпис „Системата ги убива”, с които излезли и на сцената.

Концертът в зала „О2 Арена Лондон” бе в подкрепа на родителите на деца с увреждания. 20 000 души в залата пяха патриотични песни, а всеки присъствал на концерта получил безплатно новия диск на „Ку-ку бенд” – „Песни за българи”, който не се разпространява в търговските мрежи. Стотици видеа в социалните мрежи показаха фурора, който е предизвикал Дългия. Слави и баскитаристът от „Ку-ку бенд” Георги Милчев-Годжи излязоха на сцената пред хилядите нашенци куцукайки.

Пред бенда най-отпред бяха поставени два стола – един за Трифонов и един за Годжи, който счупи крак преди половин година, но още не може да се възстанови.

Слави води концерта си седнал, а Годжи също не бе активен по сцената. На сцената излязоха и малките пианисти Хасан и Ибрахим, които смаяха всички с виртуозните си изпълнения на класически произведения.

Появата на рапъра Криско накара цялата зала да избухне в аплодисменти, а на припева на дуетното му парче с Дългия „Гле‘й как се прай!” хиляди нашенци затанцуваха заедно с него египетския танц с ръце.

Както е известно, точно преди година Слави претърпя тежка операция по смяна на тазобедрената става, но проблемите му с левия крайник нямат край. Интервенцията бе извършена по спешност, тъй като трите титаниеви пирона в крака му причиняваха нечовешка болка.

Година след смяната на ставата, вместо да се подобри значително, състоянието му се влошило. Трифонов с мъка се придвижвал, а всяка крачка му причинявала огромна болка.

Преди смяната на потрошената му става с протеза, медиците го уверили, че ще възвърнат предишната подвижност на крака му и дори отново ще може да ходи на фитнес. Заради новата става, до края на живота си Дългия трябвало да забрави за тичането, както и всякакви физически дейности. Ако не се възстанови напълно, ще прибегне отново до инвалиден стол.

НОВИ

4 заредени с божествена енергия места в България, където се сбъдват всички мечти и желания, баба Ван...
Жени Марчева направи повече от скандален гаф, който ще помни до края на живота си
Е ТОВА ВЕЧЕ НИ СЦЕПИ! ДЕСИ БАНОВА РАЗБРА ТОКУ-ЩО И Й СПРЯ СВЕТЪТ! ДРЪЖТЕ СЕ! РОСН ПЛЕВНЕЛИЕВ Е
Тя му даде работа в ресторанта си, за да не проси, а две седмици по-късно разбрала нещо, което я ост...
Нека достигне до всеки българин! Тя щеше да се жени след няколко дни, но хвана влака за София и това...
БЕЗОЧИЕТО НА ИВАНЧЕВА НЯМА ГРАНИЦИ! Вижте как охолно си е живяла наглата кметица!
ЗА НЕЯ НЕ СЕ КАЗВА И ДУМА, НО НЕ Е СЛУЧАЙНО! НОВАТА СНАХА НА ЛАМБО СЪВСЕМ НЕ Е СЛУЧАЙНА! ТА ТОВА Е Д...
Жена почина в столична болница, защото не успя да доплати за лечението си
Шеф дойде да се кара на български багерист в Кипър, но нашият се ядоса и… направи нещо немислимо! (В...
Мислехме, че са вечни, но край! Една от най-известните двойки в България се развежда!
Вижте къде се намира изворът на самуилови войници-Лекува болести и сбъдва желания
БОМБА! Най-скандалната двойка в България вдига сватбата на годината! Пуснаха го от затвора и хайдеее...
ЧЕСТИТО: Вижте приказната сватба на Глория Петкова от Вип Брадър! (МНОГО СНИМКИ)