Свържете се с нас

За България

Искате ли да разберете, дали желанието ви ще се изпълни-Проверете с картите Таро

Published

on

Искате ли да разберете, дали желанието ви ще се изпълни?

Това представяне на Таро картите ще ви позволи да се концентрирате върху вашите желания и да разберете техния резултат.

Изберете картата, която ви привлича най-много и научете за изпълнението на вашето желание .

Не мислете дълго за избора.

Повярвай на шестото си чувство!

Фортуна разкрива за Таро карти

Карта 1: Луната

Вашите мисли са като мощни и твърди скъпоценни камъни, към които трябва да се обърнете със спокоен ум.

Луната показва, че изпълнението на вашето желание вече е започнало. Сега сте на ранен етап. С разгръщането на събитията ще се появят нови идеи. С всяка стъпка ще се издигате по-високо. Обърнете специално внимание на това, което мислите ви посещават в момента. Е, помислете си.

 

Карта 2: Любовници

Човек още не е наясно с истината. В момента някой ще трябва обективно да види кой от вас има по-сериозни намерения. Това не е лошо. Любовниците могат да станат най-добри приятели, където правилната съдба е като недовършен танц. Ако знаете това в любовта или в други сфери на живота, освободете този човек във вас, дори и този човек да е сам, за да се изпълни желанието ви.

 

Карта 3: Императорът

Вече не е необходимо да повтаряте безкрайно, което все още правите. Вие преминавате през процеса на трансформация и сте на прав път. Ако желанието ви е за връзка, не е нужно да сте затворник на любовта, ако решите да не сте сами. Вероятността да изпълните желанието си е 50/50.

 

Карта 4: Отшелникът

Вашето желание казва, че обичате да мечтаете. Нещо предизвиква интереса ви. Вие сте в състояние да превеждате мечтите в реалност, а сега е точното време за нещо ново. Можете да направите това по много начини. Ако въпросът засяга любовта, тогава изпълнението е само въпрос на време. Резултатът от вашето желание назрява. Отшелникът обещава съвсем нова среща.

 

Карта 5: Съд

Картата казва, че ще излезете няколко крачки напред, за да изпълните желанието, когато плащате предишния дълг. Знаете за какво става въпрос. Може би не сте се извинили за случилото се? Вие и другият човек ще се чувствате много по-добре. Може би трябва да благодарите на някого, че показва доброта. Човек ще ви бъде искрено благодарен. Направете това, което трябва да направите.

 

Карта 6: Смърт

Смъртта е предвестник на колосално лично възраждане и трансформация. Приемете с отворена прегръдка нова и подобрена версия на себе си. Решението е свързано с вашето желание. Когато получите резултата, ще изпитате голямо щастие. Картата казва, че не е необходимо да вземате безсмислено решение. Единственото нещо, което трябва да оцените, е урокът, който сте научили от предишния си опит.

 

Карта 7: Кулата

Вие чакате блестящи перспективи и нови възможности. Старите желания, които остават недовършени цели и проекти, ви предпазват от избора на нови цели.

Сега е време да преосмислите желанието си, защото нещо се приближава. Какво ви удовлетворява на този етап от живота? Вие сте единственият, който знае отговора, и не може да се лъже.

Карта 8: Висшата жрица

Висшата жрица е интуитивна карта. Желанието ви е видение, което ви подсказва. Изпълнението на желанието е възможно, тъй като до този момент сте създали необходимите условия за неговото прилагане.

Но не е късно да се оттеглите, ако промените решението си. Инстинктивно знаете кой ще бъде ключът към успеха. Ако въпросът засяга любовта, някой говори за вас и можете да почувствате какво послание иска този човек.

Продължете с четенето
Реклама

България

За България2 седмици ago

Разочарован британец си купи къща в България за 7 бона и е на седмото небе

Баща използва eBay, за да купи къща с шест спални в България, след като се „бори“ известно време с цените...

За България2 седмици ago

Четирикратният шампион на България Мирослав Ангелов загина по време на тренировка

Четирикратният рали шампион на България Мирослав Ангелов загина днес по време на тестове на макадам близо до Шумен. Неговият навигатор...

За България2 седмици ago

Мълва взриви „Телеграм“: Путин умря в 20:42, Русия светкавично реши да…

В руския телеграм канал General SVR се появиха съобщения, че 71-годишният президент Владимир Путин е починал и е активиран негов...

За България2 седмици ago

Новата любов на Гришо заби в земята Мадалина, прибра си я у дома

Кадър Инстаграм Григор Димитров не си поплюва, когато става въпрос за жени и коли. Явно, че раздялата с Мадалина Генеа...

За България2 седмици ago

Лоша вест за „Лидл“, „Кауфланд“ и „Билла“ в България: Влиза нов гигант

Булфото, архив Пълната доминация на пазара в България на „Лидл“, „Кауфланд“ и „Билла“ изглежда няма да е безкрайна. Френската търговска...

За България2 седмици ago

Зловещи разкрития: В тялото на Матю Пери откриха…

Смъртта на актьора Матю Пери не е в резултат на свръхдоза фентанил или метамфетамин. Това показва първоначалните тестове, съобщава TMZ....

За България2 седмици ago

Студът нахлува в България от тази дата, обяви синоптикът Петър Янков

Булфото Все пак в България ще дойде есента, макар и късно. Очаква се валежен декември. По-топли ще бъдат януари и...

За България2 седмици ago

Емануела с първи думи за бившия си и участието му в „Игри на волята“

Емануела излезе с първи думи за участието на бизнесмена Мартин Николов- Елвиса в Игри на волята, който е бивш на...

За България2 седмици ago

Дебора проговори зa кървавото зверство и каза цялата истина

Дебора проговори за първи път пред камера за кървавото зверство с подробности във видео качено в канала на ,,Цанов НАПРЕД...

За България2 седмици ago

България плаче от разочарование. Здравко от „Ритон“ извърши национално предателство

Здравко от „Ритон“ не сваля фашисткото Z от врата си Двамата с Катя са най-верните явочници у нас на путиниста...

Интересни