Мария Игнатова остро: Пак ще лъжат, но решението е мое! Казвам го веднъж и няма да повтарям (цялата истина за края с Митко)

Мария Игнатова разкри цялата истина за края с Димитър Рачков!

Тя е чаровницата на “Господари на ефира” и жената, която Димитър Рачков е обичал най-много. За жалост в минало време. Тя е Мария Игнатова – фурията на Нова телевизия, която определено не е свикнала да цепи басма на никого. Още по-малко да плаща данък обществено мнение.

Още докато с Рачков бяха заедно, години наред, двамата се нагледаха и наслушаха на какви ли не щуротии и измислици за себе си и за връзката си. Много от които са в тотален разрез със здравия разум.

Бяха свикнали и не обръщаха внимание. Същото правят и сега. Поне Мария Игнатова е категорична, че мнението на хората не я вълнува. Омръзнало й обаче от гадания, предположения и откровени гнусотии по неин адрес.

Да, двамата с Димитър Рачков са разделени от месеци и това го знаят близките им приятели, колеги и познати. Причината обаче не е изневяра на някой от двамата, а най-обикновено и често срещано изчерпване на връзката. Това разкриха доверени източници до Игнатова.

“Просто изведнъж осъзнах, че сме станали приятели. Дори нещо повече от приятели, бяхме вече като брат и сестра. Не знам кое доведе до това и дали причината е в общата работа. Може би има и нещо друго. Но никога не сме се карали, мразили, обиждали. Аман от хорски измислици”, все по-често се гневяла Мария Игнатова.

Водещата на “Господари на ефира” е категорична, че е човек като всички останали и има правото да живее свободно, с когото си иска. А и нали по цял свят хората се събират и разделят всеки ден, никой не им търси кусури.

Бясна е обаче за слуховете, че иска да развали семейството на акробата Енчо Керязов. “Ще го кажа веднъж и няма да повтарям. Отношенията ми с Митко нямат нищо общо с Енчо, Пенчо или Генчо. Това с Енчо Керязов беше най-голямата глупост. Виждат двама човека заедно на обща снимка и хоп – любовници са. Ама как няма да сме любовници… Винаги ще се пише и винаги ще лъжат, свикнала съм”, възмущавала се Мария Игнатова.

Която точно по тази причина реши да не отиде и на партито след края на “Като две капки вода”. Не, защото не понася Димитър Рачков, а защото искала да си спести легендите и преданията по медиите след това.

/goreshto.net

НОВИ

Снимка на гараж смая цяла България: Гараж небостъргач и е напълно законен (снимка)
НЕВИДИМА СИЛА! Не вярвах но се оказа истина! Мистично място в Родопите лекува страшни болести и разв...
Шокиращи подробности за страшния рецидивист Владимир Пелов, който цяла България издирва! Преди годин...
4 заредени с божествена енергия места в България, където се сбъдват всички мечти и желания, баба Ван...
СПОДЕЛИ ЗА ДА ВИДЯТ ВСИЧКИ КОЛКО ГОЛЯМО СЪРЦЕ ИМАТ! УНИКАЛНО! 5 български момичета събраха 20 хиляди...
Всички помним красивата вдовица на убития полицай Емил Шарков. Няма да повярвате къде е сега и кой е...
НОВО: Цяла България рухна в сълзи, чухме най-страшното преди Великден. За ужас на всички обичаната в...
Жени Марчева направи повече от скандален гаф, който ще помни до края на живота си
Тя му даде работа в ресторанта си, за да не проси, а две седмици по-късно разбрала нещо, което я ост...
Пълна промяна: Виж новото лице на скандалната Мис България 2017! (това същата Тамара ли е – МНОГО СН...
В момента всички споделят и коментират! Майка написа жестоко писмо на дъщеря си: След 3 г. аз ще те
Ефирът не помни такава излагация! Софи Маринова излезе на сцената на на "Капките" и стана мазало! (В...
С огромна болка съобщаваме скръбната вест след Великден. Той никога не клекна. Напусна ни легендата ...