Свържете се с нас

За България

Месечен хороскоп за март 2020 година-Телец важна или полезна придобивка, Рак радостни новини от финансов характер –

Published

on

Първият пролетен хороскоп чука на прага и природата си поема дъх след студената сима-Ето че и зодиите ще се събудят от зимния си сън и летаргията, в която бяха изпаднали през зимните месеци. Мар ще бъде изключително успешен и късметлийски месец за 4 зодии, които ще се носят на гребена на успеха и всичко, с което се захванат ще им идва отръки

Като цяло, на повечето зодии ще им върви, но все пак по-умерено. Важното е, че няма да има тотално нещастни зодии през периода, а и до края на годината. Две зодии ще получат изключително изгодни предложения, които ще определят живота им за години наред. Новите възможности вече са съвсем близо и не бива да ги пропускате!

Месечен Хороскоп Март зодия Овен 

Ако сте родени под знака на Овен, през март ще наложи добре да си организирате плановете, тъй като ви предстоят няколко важни или неочаквани срещи или събирания.

В повечето случаи те ще бъдат по-приятен повод. Възможно е едно такова събитие да бъде свързано с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Новите познанства, които ще създадете през този месец ще се развиват добре и ще ви донесат полезна информация, знания или нови възможности.
Въпреки някои спадове в настроението ви през март или различно от очакванията ви развитие на конкретни събития, този месец ще бъде важен етап в развитието ви нагоре и напред.
Приемайки хора и събития такива каквито са, ще ви бъде от голяма полза.
Късметът в много отношения ще бъде на ваша страна, стига да не злоупотребявате с него.
Една промяна в семейството, в работата или в личния ви живот, ще има бавно развитие през следващите месеци от годината.
През март може да ви притесни новина свързана със здравето на човек, когото познавате, но нещата определено няма да са трагични и ще изискат време и внимание за правилно лечение.
Март ще бъде сложен месец за личния любовния живот на жените Овен, които могат да проявят желание да командват или да контролират събития и отношения, което ще срещне сериозен отпор от страна на други хора.
Дали ще се намери компромисен вариант или ще се стигне до раздяла, ще зависи от конкретните действия на всеки един човек.
Младите мъже много по-ярко ще показват през този месец своята нетърпимост или нетърпение, неща които ще са в основата на някои неприятни спорове или конфликти. Мислете добре преди да кажете нещо, и преценявайте внимателно своите действия.
Не мислете единствено за това, какво вие ще спечелите и какво е важно само за вас.

Месечен Хороскоп Март зодия Телец 

Ако сте родени под знака на Телец, през март ще преживеете емоционално някои неприятни ситуации или проблеми в живота на дете или млад човек, който живее на някакво разстояние от вас.
През този месец може да ви разтревожи неприятна новина свързана с пътуване на млади хора.
През март ще обсъждате с човек от приятелското си обкръжение някои финансови ситуации във вашия или в неговия/ нейния живот. Най-вероятно става дума за договор или банков документ и ситуация, която ще изиска едно по-голямо внимание.
През този месец ще ви изненада присъствието или отсъствието на мъж от работния ви колектив.
През март ще ви зарадва важна или полезна за вас придобивка за дома ви. Някои от вас може да се зарадват на нов дом или на нова квартира. Въобще имотните ви дела ще се развиват позитивно за вас.
През този месец хубавите и лошите събития ще вървят ръка за ръка, и въпреки че вторите няма да ви засягат пряко, те все пак ще касаят хора, с които имате близки контакти.
Така една новина за неприятно събитие в живота на човек от кръга ви познати ще ви изненада, тъй като не е имало никакви симптоми или сигнали за подобно събитие.
През този месец следете внимателно семейния си бюджет, разходите и приходите, и не си позволявайте рискови действия или необмислени, ненавременни покупки.
Март вещае различни неочаквани събития и преживявания в живота на мъжете на 35 годишна възраст. Това ще бъде интересен месец за тези от вас, които търсят нова работа или нови възможности за изява в кариерата.

Месечен Хороскоп Март зодия Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през март ще възникне напрежение от финансов характер с човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева. Напрежението може да касае финансов или банков документ, споразумение помежду ви и др.
През този месец избягвайте финансови отношения с непознати хора, и ако възникне такава необходимост бъдете внимателни в детайлите.
През март ще сте много по-емоционални в мислите си относно дете или млади хора, които са на разстояние от вас поради различни причини.
През този месец ще сте склонни по-често да се връщате към минали спомени и философски да разсъждавате за живота около вас.
Март ще ви зарадва с някаква придобивка или с подарък от жена.
Много приятни отношения или начинания ще имате с жени родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.
През този месец една неприятна ситуация ще ви разграничи от човек, който е бил в кръга ви от приятели. Вероятно ще видите другата страна от неговия или нейния характер, които ще ви накарат да разберете, че този човек не може да бъде ваш приятел.
Март ще изисква внимание и грижи за здравето ви, като е възможно да възникне неочаквано здравословно неразположение или неочаквана необходимост от лекарска консултация, от болнично лечение и др.
През по-голямата част на месеца настроението ви ще бъде колебливо, нестабилно, което няма да се хареса дори на вас самите.

Рак Месечен Хороскоп Март 2020

Ако сте родени под знака на Рак, през март ще ви тревожат проблеми и събития в живота на мъж, които няма да ви изненадат, тъй като поради някаква причина сте ги очаквали. Възможно е те да имат връзка със здравето на този човек, с неговата работа или семейство.
През този месец ще имате очакване за важно събитие свързано с човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв.
През март ще планирате различни събития важни за семейството ви. Възможно е да се съберете с роднини или с приятели във вашия дом по важен за вас повод.
Ваш родственик роден под знака на Рак, Риби или Скорпион, също ще бъде повод за специални преживявания.
През март ще ви зарадват различни новини от финансов характер, получаване на пари от работа или друг източник, възникване на нови възможности за допълнителни доходи.
През март ще бъдете съпричастни към специално събитие в живота на жена, която живее в друг град или държава.
Жените над 35 години ще имат много благоприятен месец за пътуване с цел туризъм, почивка или гостуване.
Март ще бъде благосклонен и към любовния ви живот, особено ако имате партньор, който в момента живее на някакво разстояние от вас. Този месец вещае срещи и важни за бъдещето на вашите отношения разговори.
През март младите мъже от този зодиакален знак да пазят личните си вещи иинформация от кражба или достъп на лица със злонамерени намерения. Може да изгубите нещо важно за вас или много лична информация да стане публично достояние.

Месечен Хороскоп Март зодия Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през март ще имате един интересен, динамичен и емоционален месец, с различни новини или събития, които ще се случат на разстояние от вас. Тези събития може да касаят ваши роднини или приятели, но могат да имат и обществено, политическо значение.
Това ще бъде благоприятен месец за пътуване, за грижи или подобрения в допълнителен имот, който притежавате и др.
През март ще успеете да помогнете чрез съвет, пари или по друг начин на млад човек, който се опитва да разреши сложни неприятности в личния си живот.
Вашата намеса определено ще бъде за добро, но не правете нищо преди този човек да ви е поискал помощ.
Някои от неприятните събития през март ще са свързани със здравословен проблем на ваш роднина или приятел, чието развитие все още продължава да ви тревожи.
Много важно през този месец ще бъде да избягвате песимистични настроения и страхове, връщане към неприятни спомени и преживявания, контакти с конфликтни или негативни хора.
Събития свързани с раждането на дете няма да ви изненадат, но и няма да се случат по начина, по който вие очаквате.
През този месец ще следите събития в живота на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, който ще се намира в ситуация на вземане трудни решения за бъдещето си.
Младите жени ще преживеят на стресова ситуация на работното си място, която ще има връзка с колеги или с клиенти.
Мъжете над 35 години ще имат благоприятен месец за уреждане на финансови документи, от които очакват да получат пари или да си осигурят някакви дълготрайни приходи.

Дева Месечен Хороскоп Март 2020

Ако сте родени под знака на Дева през март ще преживеете неочаквани ситуации или изненадващи събития свързани с вашия дом или с някой от кръга ви роднини.
Някои от изненадите през този месец ще бъдат свързани с представител на зодиакалните знаци Водолей, Везни или Близнаци.
Като цяло няма знак тези събития да бъдат негативни, но вероятно всичко ще зависи от вашата гледна точка.
През този месец ще имате неприятна среща, за която ще имате нагласа да проведете важен разговор, и която може да се превърне в неприятен спор или конфликт. В една такава ситуация на изпитание ще бъдат поставени вашите умения да бъдете дипломатични, изчакващи и разбиращи мнението на другата страна.
През март ще ви зарадват парични постъпления, които ще дойдат от жена или ще имат някаква връзка с дейности свързани с жени.
През този месец ще ви бъде приятно да се събирате с приятели, които имат позитивно виждане за живота, обичат да се шегуват и при тях никога не е скучно. С лекота ще създавате нови познанства с такива хора, като изненадващо за вас самите това могат да бъдат представители на зодиакалните знаци Телец, Козирог или Дева.
Любовния ви живот обаче ще бъде сложен, особено за тези от вас които се опитват да съхранят една разпадаща се връзка. Информацията, която ще получите или събитията, на които ще станете свидетели ще ви покажат че имате надежда за нещо, което отдавна не съществува.
През март е възможна раздяла в семейството свързана с пътуване или друга важна причина за човек от кръга ви роднини.
Жените над 35-годишна възраст ще могат да се стабилизират финансово или да разрешат сложен финансов проблем.

Везни Месечен Хороскоп Март 2020

Ако сте родени под знака на Везни, през март се въоръжете с повече търпение, тъй като различни събития или хора ще ви създават напрежение или ще ви натоварят с повече отговорности.
През този месец по-често ще се усещате потиснати или ще ви се налага да се преборвате с лошото си настроение.
Не всичко ще се случва според вашите планове, а за някои неща просто ще трябва да се откажете.
Този месец ще бъде благоприятен за развитие на вашите професионални ангажименти, за търсене на нова по-добре платена работа или допълнителен доход. Особено благоприятно развитие може да има ваш семеен бизнес, или работа която може да вършите от дома си.
През март ще ви се наложи да преодолеете стресова ситуация в дома си свързана с важно семейно събиране или събитиe.
Както писах в началото, този период вещае повече напрежение в ежедневния ви живот, затова вашата мобилизация ще бъде важна част от оцеляването ви в трудни моменти.
Лошото през този месец е, че ще имате повече проблеми за разрешаване, ще преживявате повече неприятни ситуации, но хубавото е че всички тези неща бързо ще отминават или бързо ще намират своето най-добро разрешение.
Събитията през този месец ще имат за цел да ви накарат да вземете важно решение за бъдещето си, да сложите граница между неща които са били важни за вас в миналото ви, и неща които имат перспектива в бъдещето ви. Преценете правилно кой и кое трябва да остане с вас, защото не може да продължите напред със същия този товар, който имате в момента.
През този месец може да обсъждате важни действия и планове свързани с покупка или продажба на имущество.

Месечен Хороскоп Март зодия Скорпион 

Ако сте родени под знака на Скорпион, през март ви предстои да преживеете събития свързани с ваш млад приятел или с дете на ваши приятели. Тези събития могат да бъдат както положителни така и неприятни и всичко ще зависи от различни други обстоятелства.
През март няма да ви бъде скучно, тъй като ви предстои да се срещате с много хора и много хора да търсят контакт с вас.
През този месец ще имате общи професионални ангажименти с представители на зодиакалните знаци Телец, Козирог или Дева, които ще имат добро развитие.
Новите познанства с представители на Рак, Скорпион или Риби, ще ви карат да бъдете подозрителни в началото, преди да опознаете и приемете близо до себе си тези хора.
През този месец ще следите събитие свързано с млада жена родена под знака на Везни, Близнаци или Водолей.
Март ще бъде благоприятен месец за пътуване, но за съжаление някои от вас ще пътуват за да посетят човек, който боледува, или ще пътуват с цел лечение, терапия, престой в балнеосанаториум и др.
През март любовния ви живот не вещае неочаквани ситуации, но при жените над 35-годишна възраст могат да възникнат неприятни сцени на ревност, налагане волята над другия партньор и др.
През март мъжете над 35 годишна възраст ще могат да постигнат много, да се зарадват на важни успехи, да започнат нова перспективна дейност или отношения. Единствената опасност при вас идва от неумението ви да виждате реалността, сами да си създавате понякога илюзии или да имате твърде високи очаквания.
Младите жени ще се зарадват на дълго чакана новина или успех, в който са вложили много време и енергия.

Месечен Хороскоп Март зодия Стрелец 

Ако сте родени под знака на Стрелец, през март ще възникне напрежение в отношенията ви с мъж който ще действа в една ситуация необмислено, без да се съобразява с опита или съветите на други хора. Възможно е негативните резултати от това събитие да повлияят върху вашия личен или професионален живот, и това да бъде основната причина за вашите гневни реакции.
През март проблеми ще възникнат в любовни или интимни отношения с човек, с когото работите заедно или имате общи професионални (бизнес) контакти (за тези от вас, които имат подобни отношения). Вашите отношения могат да станат публично достояние, да предизвикат различни интриги или коментари, ако връзката ви влияе върху работата на други хора.
Тези от вас които използват услугите на различни агенции за запознанства ще създадат интересно познанство с човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец, което дори да не прерасне в нещо сериозно, ще остане да съществува като приятелство.
През този месец не поемайте рискове свързани с пари и не правете покупки, които не са толкова важни за семейството или за вас самите. Особено внимателни трябва да бъдат мъжете над 35-годишна възраст, които могат да изпаднат в трудна финансова ситуация.
През март ще ви натъжи новина свързана с човек от кръга ви роднини и неприятна ситуация в неговия/ нейния дом. Вероятно тези неща ще имат емоционален характер и вие в никой случай не бихте могли да се намесите.
Възобновяването на едно старо приятелство или познанство ще изиграе положителна роля в живота ви през този месец.
Март ще бъде много благосклонен към младите жени Стрелец, които ще имат късмет както в паричните си дела така и в реализацията на различни важни планове.

Месечен Хороскоп Март зодия Козирог 

Ако сте родени под знака на Козирог, през март новите проблеми или неприятни ситуации, които евентуално ще възникнат в живота ви ще са плод на ваши илюзии, грешки, лъжи или други погрешни действия. Възможно е нещо, което сте очаквали, и за което сте имали сигурност, че ще се случи, да се провали именно поради едно от тези горепосочени действия.

През март ще мислите развитието на здравословен проблем в живота на ваш родственик, неговото бъдещо лечение и вашата съпричастност или помощ, която трябва да дадете, или от която тази личност има нужда.

През март ви предстои среща с жена, която ще бъде от кръга ви приятели или ще създадете ново познанство с жена, която може да бъде по-голяма от вас или с повече житейски опит.

Март ще бъде благоприятен месец за пътуване, като за повечето от вас това ще изиска специална подготовка или покупка на подходящ подарък.
Добро развитие ще имат ваши планове свързани с имот, който е извън населеното място, където живеете.

През март бъдете внимателни във финансовите си дела, не пилейте пари за незначителни неща, тъй като приходите ви няма да бъдат това, което вие очаквате, (или това което искате).

Родителите родени под този зодиакален знак ще имат неприятни ангажименти или отговорности свързани с дете, които ще се разрешат благоприятно, но ще се нуждаят от време, търпение и дипломатичност за тяхното разрешаване.
Жените над 35-годишна възраст ще присъстват на емоционално събиране с приятели, като повод за това ще бъде най-различен.

Месечен Хороскоп Март зодия Водолей 

Ако сте родени под знака на Водолей, през март бъдете внимателни в планове, които правите за пътуване или с хора, от близо и далеч. Вероятно ще възникнат най-различни ситуации, които ще направят тяхното изпълнение сложно, проблемно или неясно като цялостно развитие.
Има вероятност да бъдете излъгани или измамени от някой, който живее в друг град или държава, затова приемайте внимателно новините и ги проверявайте при възможност.
През март се старайте да правите реалистични планове за семейството си, без да разчитате на някакви шансове или на обещания, които някой добронамерено, но несериозно ви дава.
Това може да бъде сложен месец за сватбено или семейно събиране, поради факта че трудно ще съберете хората, които имате в листа си за гости.
През този месец неприятните или сложни ситуации не би трябвало да ви изненадват. Вероятно сте имали предварително интуитивно усещане за тяхната поява, но сте разчитали на някакъв шанс или на действие от ваша страна, което да омекоти или промени конкретната ситуация.
През този месец ще ви зарадват пари от страна на човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева или ще получите радостна новина свързана с пари и с ваш родственик, роден под такъв зодиакален знак.
През март ще се наложи да купите подарък на мъж и да присъствате на събиране свързано с него, като затова ще получите предварителна покана или ще сте дали съгласие за своето присъствие.
През този месец ще ви тревожи здравето на ваш съсед или приятел, който живее близо до вас.

Месечен Хороскоп Март зодия Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през март ще ви бъде трудно да комуникирате с други хора, вероятно поради факта, че ще бъдете натоварени с повече отговорности и задачи, и трудно ще намирате време за пълноценна почивка. Това би било добро оправдание, ако не рефлектираше негативно върху някои ваши важни отношения.
Опитайте се по-добре да контролирате емоциите си и да избягвате конфликтни ситуации.
През март добро развитие ще имат вашите любовни отношения, донякъде поради факта че някои добри новини ще повлияят много добре върху собственото ви настроение. Това ще се отрази благоприятно и на отношенията ви с човека до вас.
През март ще ви изненада неприятно новина свързана с жена над 35 годишна възраст и нейното преминаване в Отвъдното.
През този месец някои от приятните новини ще бъдат свързани с бъдещо майчинство или с раждането на момче.
Младите татковци ще бъдат очаровани от първите изяви на своите наследници, умения или таланти, които те показват.
Март ще бъде благоприятен месец за вземане на важни решения свързани с промени в живота ви, които ще намерят място през тази 2020 година.
Март ще бъде интересен, успешен и продуктивен месец за кариерата на младите жени Риби, които ще могат да постигнат много, да започнат нова работа, да имат успех при различни представяния, интервю за работа или публични изяви.

Продължете с четенето

За България

Само 1 от 5 човека на планетата може да открие грешката на тази картина! Ще успеете ли? –

Published

on

Пъзелите и главоблъсканиците в социалните мрежи винаги предизвикват голям интерес сред потребителите. Те са обичани не само от децата, но и от възрастните. Това е чудесен начин да тренирате вниманието , логиката си и като цяло добрия “заряд” за мозъка.

Ето още един свеж пъзел от мрежата, върху който ви предлагаме да помислите. Изглежда доста просто, но само 1 от 5 души, а именно 20% от всички хора на Земята, могат да посочат верния отговор.

Така че, нека започнем. Погледнете внимателно тази картина.

картина пейзаж

Какво мислите, че тук не е наред? Това е типичен пейзаж на провинцията. Къща на фона на хълмове и зелена поляна, ограда и дървета. Но има една подробност, която показва, че това не е обикновена рисунка. Познайте какво е?

Ако не можете, тогава ето решението:

На снимката художникът е изобразил полъх на вятър, но по някаква причина димът от комина е насочен вдясно, а клоните на дърветата се навеждат вляво. Изглежда, че вятърът духа в две противоположни посоки едновременно. Но това е просто невъзможно!

картина главоблъсканица

Продължете с четенето

За България

Разследване от архивите: Това ли са жертвите, поръчани за убиване от Васил Божков?

Published

on

По-рано днес Специализираната прокуратура повдигна нови обвинения срещу Васил Божков за извършването на седем криминални престъпления. Както БЛИЦ писа бизнесменът, който в момента се укрива в Дубай, е обвинен за подбудителство към убийството на „лицата Й. Д., М. В., А. П. и Б. С.“. Първите инициали от съобщението на прокуратурата съвпадат с имената на Йордан Динов и Манол Велев, за които Цветомир Найденов твърдеше, че са поръчани заради конфликт с Васил Божков.

Манол Велев вече 13 години е в кома след неуспешен опит за покушение, а Йордан Динов бе разстрелян с 6 куршума в центъра на София преди 8 години. Два кървави разстрела в София изправят Васил Божков до стената! СНИМКИ Цветомир Найденов уточни, че всичко, което знае и има като доказателства вече го е дал на прокуратурата. Именно по показанията на бизнесмена и на брат му Боян Найденов, Васил Божков бе уличен в общо 11 престъпления.

Собственикът на „Нове холдинг“ успя да избяга в ОАЕ, където обаче бе арестуван, а след това освободен, и в момента е задействана процедура по екстрадирането му в България, за да се изправи пред съда. Бивш партньор на Васил Божков го обвини в тежки грехове Бившият собственик на „Националната лотария“ е обвинен и за „оказване на принуда с цел насилствено разпореждане с недвижим имот и за опит за изнасилване на лице от женски пол чрез използване на сила, като деянието не е довършено по независещи от дееца причини“.  Заедно с него са привлечени като обвиняеми още трима души, чиято самоличност не се разкрива от прокуратурата. Те ще бъдат съдени за организиране на престъпна група от 2012 г. с цел да извършва „съгласувано убийства, изнудвания и други тежки престъпления“.

Припомняме, че през март 2020 г. прокуратурата разпространи няколко аудиозаписа от разговори между Васил Божков и доскорошните му партньори в „Еврофутбол“ Стефан, Боян и Цветомир Найденови, в които се споменава за смъртта срещу няколко души – включително благоевградския бизнесмен Йордан Динов, бившия хотелиер и собственик на казина Манол Велев и покойния адвокат Антони Наумов.  В един от разговорите братята Найденови намекват, че Божков ги е заплашил с убийство, защото е споменал пред тях имената на покойниците в контекста на това, че са се държали като „предатели“.  Прокуратурата разследва: Божков ли поръча разстрела на хазартния бос Йордан Динов?

Това е второто досъдебно производство срещу укриващия се в ОАЕ Божков. По първото са му повдигнати 11 обвинения, сред които за търговия с влияние, държане и отчуждаване на културно-исторически ценности, които не са регистрирани по надлежния ред, ръководене на престъпна група, за принуда, за изнудване, за опит за подкуп на длъжностно лице, за подбудителство към престъпления по служба. По това разследване са обвиняеми още собственикът на ПФК „Левски“ Георги Попов, съпругата на Божков – Елена Динева, бившата му секретарка Йоана Чолакова, бившият шеф на Комисията по хазарта Огнемир Митев.

Продължете с четенето

За България

Невиждано от 30 години 15-метрово чудо изплува на северния бряг на яз. „Тича“

Published

on

Уникална туристическа атракция от 80-те години на миналия век се показа над водите на язовир „Тича”, след като нивото му спадна наполовина. На северния  бряг се появи в пълен размер потъналият кораб на Преслав.

15-метровият плавателен съд с двутонен двигател беше намерен от доброволци при почистване на бреговата ивица. Корабът на име „Тангра” е докаран в язовира преди 40 години.

Пропътувал е разстоянието от Дунав до „Тича“ на танков влекач. Забавлявал е туристи едно лято и по принуда е бил запечатан. „Тангра” потъва след силна буря и 30 години лежи под вода, уточнява БНР.

Продължете с четенето

За България

41-годишна жена е с опасност за живота след побой от мъжа си

Published

on

41-годишна жена е с опасност за живота след семеен скандал и последвал побой, съобщават от ОДМВР – Плевен.

46-годишен мъж е задържан в РУ Долни Дъбник за причиняване на телесна повреда.

В частен дом в село Рибен на 24 май 2020 година е възникнал скандал, който е прераснал в побой. Информация в полицията е постъпила на следващия ден. Пострадалата е транспортирана в болнично заведение в Плевен с опасност за живота.

Уведомен е дежурен прокурор в РП – Плевен и е образувано досъдебно производство.

Продължете с четенето
Реклама

Интересни

За България3 минути ago

Само 1 от 5 човека на планетата може да открие грешката на тази картина! Ще успеете ли? –

Пъзелите и главоблъсканиците в социалните мрежи винаги предизвикват голям интерес сред потребителите. Те са обичани не само от децата, но...

За България4 минути ago

Разследване от архивите: Това ли са жертвите, поръчани за убиване от Васил Божков?

По-рано днес Специализираната прокуратура повдигна нови обвинения срещу Васил Божков за извършването на седем криминални престъпления. Както БЛИЦ писа бизнесменът,...

За България6 минути ago

Невиждано от 30 години 15-метрово чудо изплува на северния бряг на яз. „Тича“

Уникална туристическа атракция от 80-те години на миналия век се показа над водите на язовир „Тича”, след като нивото му...

За България4 часа ago

41-годишна жена е с опасност за живота след побой от мъжа си

41-годишна жена е с опасност за живота след семеен скандал и последвал побой, съобщават от ОДМВР – Плевен. 46-годишен мъж...

За България4 часа ago

Самотна майка с две деца се опитва да вземе помощ от държавата, но не отговаряла на условията

Самотна майка с две деца се опитва да вземе 375 лева помощи от държавата, защото гледа децата си вкъщи по...

За България4 часа ago

Става страшно за Кобрата! Андреа му нанесе неочакван удар след кървавата СНИМКА

Фолкпевицата Андреа е подала жалба за побой срещу бившия си Кубрат Пулев. Теодора Андреева, както е истинското й име, е...

За България6 часа ago

Възрастна излезе с всичките си пари заради страх от обир, но я ограбиха на пазар

Самотна възрастна жена останала без спестяванията си след джебчийска кражба в Първомай. 76-годишната жена отишла да пазарува на зеленчуковия пазар...

За България6 часа ago

Пловдивчанин намери пари в щайги! Търси се собственикът им!

Четирицифрена сума е намерена в близост до контейнер на улица „Белица“ на 17 май. Парите са предадени в полицейския участък...

За България6 часа ago

Закопчаха мъжа, изнасилил и ограбил 75-годишна жена!

Мъж на 36 години е арестуван за тежкото престъпление в русенското село Ценово, при което бе изнасилена и ограбена 75-годишна...

За България6 часа ago

Кокаинът, открит в „Студентски град“, се оказа много повече от 250 кг!

Кокаинът, открит в апартамент в столичния квартал „Студентски град“, се оказа 320 кг. Първоначалната информация беше за 250 кг. По...

За България6 часа ago

Починалата жена от COVID-19 в Пловдив е била интубирана 11 дни

Починалата в Пловдив 70-годишна жена, съобщена от Националния оперативен щаб, е била на лечение в УМБАЛ „Пълмед“. Тя е от...

За България6 часа ago

Страшен инцидент в Пловдив, гъмжи от полиция

Ужасяващ инцидент стана в Пловдив преди минути. Под влак се е хвърлил мъж с още неустановена самоличност.Тялото буквално е разполовено...

За България6 часа ago

93% от хората не откриват коня на снимката

Открийте коня на снимката. Имате точно 10 секудни! 93% от хората не успяват да го открият за това време. А...

За България6 часа ago

Кървав екшън разтърси България! Кадрите са потресаващи ВИДЕО 18+

Появиха се кадри от зверския бой между фенове на Локомотив (Пловдив) и Ботев (Пловдив), който се е провел само броени...

За България7 часа ago

От 15 юни падат още куп забрани, наложени заради коронавируса

„Имам надежда и очакване, координирано, съобразено със спецификата на всяка една от държавите, от 15 юни да се възстанови нормалното...

За България12 часа ago

От последните минути: Един ЦСКА от есента!

Сагата с двата ЦСКА и с въпроса за обединението ще приключи през есента, научи БЛИЦ. Както е известно, след като...

За България14 часа ago

Бивш главсек на МВР шокира с думи за убийството на Марангозова и бегълците Божков и братя Галеви

Трудно ми е да вляза в кожата на един подполковник от НСО. Не мога да обясня как се приема такава...

За България14 часа ago

Извънредно! Земетресение разлюля Южна България

Земетресение с магнитуд 3.4 е регистрирано в района на Мадан тази нощ. Това съобщиха от Националния институт по геофизика, геодезия...

За България14 часа ago

Извънредно: Още 320 кг от най-скъпия наркотик открити в апартамент в Студентски град

Нови 320 кг кокаин са намерени в апартамент в столичния квартал „Студентски град“. Късно снощи екипи на СДВР и ГДБОП...

За България15 часа ago

Епидемията от К-19 се завръща у нас, отново скок на заразените и нови жертви

От Националния оперативен щаб изнесоха актуални данни за ситуацията с коронавируса в страна по време на редовния сутрешен брифинг.  Установени...

Реклама

Интересни