Свържете се с нас

За България

Много внимавайте през следващите дни. Идват много трудни моменти за всички, които са

Published

on

Седмичен хороскоп за периода от 6 до 12 август

За Овните се очертава силно вълнение, а Телците ще са под сериозно напрежение през тази седмица. Близнаците отново са вулкан от активност, а Раците се нуждаят от емоционална стабилност.

При Лъвовете е засилена активността, а Девите отстраняват пречки. Везните демонстрират видим успех, а Скорпионите действат ярко, решително и са непреодолими. Стрелците се справят успешно, а при Козирозите се очертава лека нестабилност в живота. Водолеите осъществяват целите си, а за Рибите се очертава добър късмет.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Начало на борбен етап

Настроението ви ще е променливо и често ще търсите начини за разтоварване от напрежението. Предстоящото седемдневие е начало на тримесечен борбен период, през който представителите на Овен ще насочат вниманието и усилията си към въпроси от делово естество, които са от най-голяма важност за тях.  Очертава се успех  в средите на бизнеса и при провеждане на интересуващи ви срещи в общественото пространство. Петък е доста напрегнат и неприятен. Уикендът е благополучен. В понеделник и вторник бъдете активни. Сряда е тежка, а четвъртък е хубав.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Успех и напредък

Съобразявайки се с чувствата и водени от разума си, ще следвате приоритетите си, отдавайки значение на всичко, което ви вълнува и желаете да постигнете. Седмичният етап е характерен с добри показатели за реализацията на вашите лични и делови цели. най-добрият начин за осъществяването на вашите професионални цели е чрез партньорство в деловите среди, а шансът ви в това отношение е изразителен. Повече напрежение е валидно в бизнеса, където коварството ще е засилено. Петък е успешен въпреки кавгите. Събота и неделя също са напрегнати. Силен успех в понеделник и вторник, а сряда е трудна. Четвъртък е хубав.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Владейте емоциите

Гледайте на всичко в живота си с ведра и позитивна нагласа, а в замяна ще получите внимание, обич и подкрепа. През новата седмица ще разполагате с хбави моменти за реализация на намисленото по отношение на личните и деловите цели, но етапът ще е много напрегнат, и ако не държите емоциите „под ключ”, вероятността за сполучливи действия ще намалее в пъти. Контролирайте се, за да дадете шанс на промените да се разгърнат според очакванията ви. Петък е труден. Решавате проблеми в условията на кавги. Уикендът е хубав. Делниците, без четвъртък, ще са доста напрегнати.

 

Седмичен хороскоп РАК

Засилено присъствие в обществените среди Запазвайки си правото да избирате, ще предпочетете да работите усилено, с воля и желание за промени. За новата седмица е характерно активното ви присъствие в различни социални сфери, а последните ще предоставят добри възможности за реализиране на целите, които преследвате. В деловата сфера може да възникнат проблеми с началството. За да не се достигне до такива следва да сте изпълнителни. Обществените среди предоставят шанс за партньорство. Петък ще е доста труден, а уикендът е благоприятен. През делниците имате предимство за успех. вторник и сряда са по трудни.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Печалби, контакти и личен успех

Предстоящите дни ще ви направят по-отговорни и ангажирани към проблемите, стоящи пред вас. Преобладаващата част от Лъвовете няма да са особено доволни от близкото всекидневто обкръжение, поради клюките, които последното ще разпространява по техен адрес. Някои дори ще преустановят приятелство. Периодът е добър за печалби, за плодотворни контакти, и за реализацията на лични и домашни цели. Петък е труден, но уикендът ще ви зарадва с успех. От делниците понеделник и четвъртък ще са благоприятни, а вторник и сряда са доста напрегнати.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА

Добри постижения

Довършете започнатите задачи, като не пестите усилията си за тях. Определено може да се твърди, че седмичният етап разкрива много добри възможности за Девите. Характерни са за реализацията на лични цели, за финансови постижения и за осъществяване на ползотворни контакти. Неприятно изненадани може да останете от партньорско коварство. Онова, на което трябва да обърнете внимание е повишената нервност. Владейте се! Петък е много напрегнат. Събота е добра, а неделя е нервна. Напрежението и успеха през делниците са ръка за ръка.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Късмет, успехи, но и нерви

Стремейки се да сте градивни с действията си ще преодолявате препятствия и ще постигате целите си. Много интересен етап от гледна точка на изразителен късмет, който постоянно ще ви придружава, но това ще е така и за нервността, характерна за повечето от представителите на Везни. Борба няма да има между тях а само последователност.Ще е добре да се владеете. Петък е изпълнен с кавги. Събота е доста благоприятна, а неделя носи затруднения. Повече напрежение възниква н понеделник и четвъртък, а вторник и сряда са по-спокойни. Като цяло делниците са успешни.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Много благоприятен етап

Отнесете се към проблемите си практично, емоционалният подход не е най-добрия начин за вземане на решения, нещо повече. За Скорпионите започва успешно и благоприятно седемдневие, през което ше разполагате с възможности, които позволяват да разрешите вълнуващи ви въпроси, и да отстраните проблеми. На фона на тази добра тоналност, изпъква само един контрастен акорд – емоционалното неравновесие. Владейте се! Петък е позитивен, какъвто ще е и уикендът. Понеделник, сряда и четвъртък са благодатни и успешни. Проблематичен е вторник, който изисква настойчивост.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Лична и делова сполука

Седмицата ще бъде натоварена за вас, често и с поемане на чужди отговорности. Вдъхновени и настойчиви, Стрелците ще са амбициозни, /в добрия смисъл/, за реализацията на целите си. Направленията са две – деловата сфера и личния план. Периодът е особено благоприятен за осъществяване на партньорства, както делови, така и лични. В обществените контакти бъдете по-внимателни.Тук се очертават притворство и коварство. Всички дни са твърде благоприятни и ще ви радват с успехи, но не бива да занижавате бдителността си към околните.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Действайте креативно

През следващите дни ще се мобилизирате, за да приключите започнати задачи, както и да стартирате нови, заложени в програмата ви. Доста агресивен ще е подходът на Козирозите през настъпващото седемдневие, а това ще е валидно за почти всички направления в изявата ви. Добре ще е да овладеете емоционалното си състояние, повишена делова активност ще регистрирате чудесни административни и професионални постижения. С изключение на вторник, останалите дни от периода са много добри за разгръщането ви.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Работете в партньорство

В програмата ви за следващите дни са включени задачи от личен, професионален и семеен характер. Партньорството и съвместните усилия в деловите среди, ще се превърнат във великолепен източник за реализация на вашите професионални цели и стремежи. Тъй като напрежението е повишено и наситено като цяло, е задължително да се владеете по-ефикасно, защото тази вълнà едва ли ще ви отмине. Петък разкрива хубави възможности, а уикендът ще е по-неорганизиран. Делниците понеделник и сряда са много добри, а вторник и четвъртък ще са трудни.

 

Седмичен хороскоп РИБИ

Значително повишена емоционалност

Ще станете по-усърдни в работата си и ще анализирате детайлно постъпващата информация. Силно напрегнат в емоционално отношение, периодът не лишава Рибите от шанс за реализация на материалните цели, но следва да се концентрирате върх тях, и да вложите енергията си за осъществяването им. С повече волеви усилия ще се получи. Контактите в обществените среди тези, на които следва да отдадете найголямо внимание през периода. В петък ще се освободите от проблем. Събота изисква повече активност, а неделя е успешна. Делниците ще преминат трудно.

 

За жената

Продължете с четенето
Реклама

България

За България2 часа ago

Млада жена колабира в автобус в Пловдив

Млада жена припадна в автобус по линия номер 1 в час пик в Пловдив, съобщава „Под тепето“, позовавайки се на очевидци....

За България3 часа ago

Шок с „Величие“: Полковник Марков не положи клетва и ето какво се случи!

Николай Марков от „Величие“ не положи клетва като народен председател и излезе от залата преди произнасянето ѝ, съобщи БГНЕС. „Не...

За България5 часа ago

В памет на „Търси се“: Вижте как изглеждаха водещите преди 20 години

„Една епоха си отива… Благодаря на всички замесени в магията на „Търси се…“ С тези думи водещата на култовото предаване по...

За България5 часа ago

От този ден идва захлаждане, обеща професор Рачев по БТВ

кадър бТВ Жеги до около 38 градуса ни очакват до края на работната седмица. Евентуално ще има захлаждане в неделя и...

За България5 часа ago

Няма край: В 11:29 часа ново земетресение в България

Кадър БАН Ново земетресение е регистрирано в България днес в 11:29 часа. То е с магнитуд от 2,8 по Рихтер...

За България5 часа ago

Само на 53 години си отиде велик музикант, с който отрасна цяло поколение в България

Кадър Ютуб Танцовият продуцент Dario G, сред чиито хитове са Sunchyme и Carnaval de Paris, почина на 53-годишна възраст. Британският...

За България5 часа ago

Домусчиев направи нов завод за 140 милиона лева в този български град

Кадър Хювефарма „Хювефарма“ откри нов завод за производство на ветеринарни ваксини в Разград, където се намира и един от заводите...

За България19 часа ago

Създание от САЩ се появи на българския бряг

Единични екземпляри на син рак хващат рибари от България и Румъния. Това стана ясно на заседанието на Консултативния съвет за...

За България19 часа ago

Запорираха 13 имота на Ивелин Михайлов от „Величие“

13 имота, сред които и бивш пионерски лагер с площ от 21 дка, които са собственост на идеолога на партия...

За България21 часа ago

Ивайло Захариев с УДАР срещу жена си Стани: Влюбих се в друга! (Показа я публично)

Актьорът Ивайло Захариев публично посече съпругата си Станислава, като призна, че се е влюбил в друга, разкри Интриги. Слава богу, втори развод за звездата...

Казанлък

Can't extract feed: https://kz7.bg/feed?get_posts=1&cats=5,10,12&count=10.

Интересни