Свържете се с нас

За България

Мрежата клокочи от шокиращи версии за убийството на Виктория! Намесиха бежанци, жена и…

Published

on

Жестокото убийство на красивата русенска журналистка Виктория Маринова потресе не само България, но и света. Обществото е настръхнало и иска час по-скоро да се намери убиецът и да се линчува. Институциите са се задвижили, но тепърва се появяват все повече нови и нови версии.  Припомняме, че 30-годишната жена е била жестоко пребита изнасилена и задушена.

Все още няма заподозрян по случая. Тялото на жертвата е намерено вчера малко преди 14.20 ч в района на кейовата стена в Русе.

Сигналът е подаден от гражданин, който е минавал оттам. Мястото се използва от много русенци за джогинг. По неофициална информация до 12 часа в събота жертвата е била на кафе с членовете на бизнес клуб „BNI Prista”, след което споделила, че отива да тренира за днешния крос в резервата „Сребърна“.

До момента 3 са основните версии, по които работят разследващите. Криминалисти проверяват дали Виктория е станала жертва на изнасилвач, който освен, че се гаврил с нея и я ограбил.

Ще се нищи и версията, че тя е била нападната от човек, засегнат от работата й като журналист. Не е изключено и убийството да е извършено по мотиви, свързани с личния й живот.

Потребителите в социалните мрежи и читателите на БЛИЦ обаче стигат доста по-далече в разсъжденията си. Според част от тях зверството е дело на бежанец.

Особено в последните години Европа настръхна заради зверства, извършени именно от мигранти, като особено пострадаха Италия и Германия. Други читатели смятат, че убийството е дело на близък до жертвата човек, който не е можел да понесе красотата ѝ. Говори се за любовен триъгълник и че тя е видяла нещо, което не е трябвало. И макар че първоначалната информация бе, че е изнасилена, според някои коментиращи извършителят е жена. Ето някои от най-отличаващите се коментари: Същността на битието:

„Важно е дали тя е завлечена на местопрестъплението или е убита там. Това би показало предумишлено ли е убийството ***************************************************

Братчед,тя е тичала там бе!!!!За здраве.. Тик Так: Такъв вид убийство никога не остава не разкрито Може би ще мине време но ще лъсне извършителя Само да не са някой от онези преминаващите муджахидини тогава ще стане много трудно Сева: Все си мислех, че такива зверства има само по филмите.

Неописуема жестокост на примитивно и тъпо същество. Дълбоко съжалявам за погубения млад живот!

Специалистите ще кажат и ще работят по версиите, но ми се струва, че в убийството има много злоба, завист, ревност, и лична неудовлетвореност на комплексирано същество, което не е понесло успехите, младостта и хубостта на Виктория.

Инспектор Стрезов:

АМИ ОСВЕН ОТ КЛОШАР ИЛИ ПЪЛЕН ДЕБИЛ АМАТЬОР , НЯМА КАК УБИЙСТВОТО ДА Е ИЗВЪРШЕНО ОТ ПРОФИ ПОРЪЧКОВ КИЛЪР ! ТАКИВА БАТАЛИИ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН, ИЗНАСИЛВАНЕ,ОБЕЗОБРАЗЯВАНЕ,ДУШЕНЕ , ГРАБЕЖ НЕ СА ДЕЛО НА СЕРИОЗЕН ЧОВЕК, САМО КВАЗИМОДО МОЖЕ ДА ГО ИЗВЪРШИ , ОСВЕН АКО САМИЯ ЗАМИСЪЛ НА УБИЙСТВОТО НЕ ВКЛЧЮЧВА ДА ИМА ТАКЪВ ЕФЕКТ, НА ШОК И УЖАС, НА ПАНИКА И НАБЕЖДАВАНЕ НА СТРАНАТА НИ !

Народен: Вероятно е някой от азиатските пришълци!

айде стига бре: Любовен триъгълник? Не видиш ли, че жената е пребита ритуално? Обезчестена и омърсена за отвъдното. Най-вероятно е видяла нещо, което не е трябвало да бъде видяно.

МИРА: Да проверят ДНК на бившия й съпруг , защото имаше подобен случай във Варна преди години където съпругът даваше 1 милион / преди 1997г / за намиране на убиеца и на погребението си беше сложил слънчеви очила от „мъка“ , та сега е още в затвора Емил Енчев И капиш, следи от латекс и лубрикант.

Ако намерите такива изключвате версията за простият циганин. Много изнасилвачи ползват презервативи, без да знаят, че в такива ситуации презерватива обикновено се къса. Емил Енчев И още нещо, капиш. Патоанатомите ви сигурни ли са че е имало изнасилване? Може да намерят и семена течност, но трябва да се уверят, че е имало физически контакт. Допускам и версията извършителя да е ЖЕНА, която се опитва да ви води за носа, дори да е малко вероятно. Емил Енчев Проверете социалните мрежи. Този човек вероятно и е „фен“ от Русе.

Вижте дали тя е споменавала, че прави джогинг в пост и кои са коментиращите или тези които са дали – харесвам. Не търсете непремено човек отличаващ се с агресивните си коментари – той може да е много мил там.

Емил Енчев Този път не давате никаква информация. Шнола, обувка и две безжични слушалки говори за нападение в гръб.

Хванал е през врата отзад и започнал да я души, докато я дърпа към храстите. Малко съмнителна е версията, че я е дебнал от към храстите, защото той е имал нужда да контролира средата, т.е. да е сигурен че наоколо няма други хора, а от тях това се прави трудно. По вероятно да се е правил на джогър и да се е движил зад нея.

Емил Енчев

Проверете и мястото още веднъж. Може да се е опитвала да ползва телефона докато е била нападната и той да го е изтръгнал от ръцете и захвърлил настрани. Пуснете водолази, да проверят реката около мястото на убийството, да не е хвърлил телефона в реката. Ако го намерите, ще имате точното време на убийството, просто проверете кога е спрял да комуникира с мрежата. Капиш, слушай ме сега. Проверете телефона на това момиче, кога и къде е изключен.

Неговият телефон се е движил известно време заедно с нейният и са активирила едни и същи клетки, особено ако е бягал от местопрестъплението с автомобил.

Тази двойка лесно ще се отличи от останалите телефони, тъй като е синхронизирана по място и по време. Повярвай ми, най-вероятно не е изключил телефона веднага, тъй като е искал да изтрие разговара си със нея в социалните мрежи от нейният акаунт. Не е могъл да преодолее пина й. ХХХ Цигани и араби много…стават все повече в градовете,турците ги водят Мисля,че убийството на Виктория е етническо(на етническа основа). .:

Животното се е хвърлило в Дунава !

Продължете с четенето

За България

Първи СНИМКИ и ВИДЕО от страшната катастрофа на „Тракия“! Остава ли аутобанът затворен

Published

on

Отвориха за движението АМ „Тракия“ в посока Пловдив, но ограниченията остават. Поради нулева видимост превозните средства се отклонят през Нови хан. В посока София също се отклоняват по път I-8, заради намалена видимост и задимяване.

Старши комисар Николай Спасов обясни, че около 5 часа е получен сигнал за катастрофа край Ихтиман. По първоначални данни във верижния инцидент са участвали пет автомобила и камион. В резултат на удара са пострадали трима, които са транспортирани в болнични заведения, а на други двама е оказана медицинска помощ на място.

Двама от пострадалите са приети УМБАЛ „Св. Анна“-София АД. 40-годишната Р.В. и 30-годишният Н.К. са стабилизирани и контактни. Жената е с порезна рана на лява ръка, но остава за наблюдение. Мъжът освен травмите на двата глезена има и счупване на подбедрица. Има нараняване и на главата. По преценка на лекарите днес или утре му предстои ортопедична операция.

30-годишен мъж, пострадал при пътния инцидент, е приет в Спешно отделение на ВМА. Пациентът е контактен, адекватен, без опасност за живота.

Главен комисар Николай Николов, директор на ГДПБЗН коментира, че сметището край Ихтиман не е работещо, запалило се вследствие на гниене. На място има пет пожарни автомобила, които продължават гасителните действия. Николов призова водачите да спазват ограниченията, защото е важно за живота на всички на пътя.

Директорът на ОДМВР – София отправи апел към водачите на МПС да карат внимателно и да спазват указанията на полицията, защото ситуацията е тежка, а видимостта нулева. Нулева видимост има и на п.в. Мухово, обходен маршрут през село Веринско. Трафикът в посока София се пренасочвапо обходен  маршрут от пътен възел Церово на АМ „Тракия“ по път III-8402 Церово – Злокучене – Септември – път I-8 Септември – Ихтиман.

Източник: БЛИЦ/БТВ

Продължете с четенето

За България

Криминалист посочи кой е убиецът на красивата Виктория и как би се държал след зверството

Published

on

Националната ДНК база данни е от около 2001 година. Но там има много малко профили – едва няколко хиляди. Не винаги обаче се снема ДНК. Това се прави само при тежки престъпления. Т.е. извършителят на убийството може да е криминално проявен, но никога да не му е снемано ДНК. Това заяви в „Здравей, България“ криминалистът Иван Савов.

„Проблемът е такъв, че може да се вземе ДНК от гражданин, но с доброволното му съгласие. Доста шум се вдигна около това убийство, а това размива събитието. Това пречи на дейността на служителите и на издирването на убиеца. Има един медиен балон“, каза криминалистът. В студиото бе и психиатърът д-р Веселин Герев: „Много хора решиха да си правят пиар на гърба на този случай. Не може да се раздават присъди чрез социалните мрежи.

Можем само да говорим с хипотези какво е станало, защото нямаме почти никакви факти, освен че една млада жена е убита по жесток начин. Това е престъпление с много ярост, много е брутално към жената. Възможно е и да е извършено от човек, който я познава“, смята Герев.

„Към настоящия момент всички версии са допустими. Принципно тактиката за работа в такава ситуация е точно това. Допускат се всички възможности – политическо влияние, поръчково действие, полово или лично. Една по една в последствие версиите се изчистват. Моето лично усещане е, че този случай е престъпление, свързано с човек с психични отклонения. На първо място това е красива млада дама, която привлича погледите. Всичко става на място, което е доста отдалечено.

На такива места се крият много хора с отклонения. Напълно е възможно такъв човек да е извършил въпросното деяние“, заяви криминалистът.  „Това деяние не е професионално и поръчково, защото тогава нямаше да има следи. Няма да оставя ДНК, да проявява такава излишна грубост и жестокост – той просто ще приключи. Интересно е защо телефонът на жертвата е взет. Той очевидно не е включван, щом досега не е открит. Това си е чисто криминално деяние, което е свързано с психичните желания на един психически неурнавесен човек. Просто професионалист няма да направи подобно нещо“, категоричен бе Иван Савов.

„Такива хора след това се държат различно след подобно деяние. Има много добри профайлъри в МВР, които вече се занимават с профила на извършителя. Единият тип такива хора решават да се похвалят, защото това им дават допълнително удовлетворение, вторият тип отиват да гледат какво става, а третият тип се покриват, ама много здраво се покриват. Това може да е бил нормален гражданин, които изведнъж да е отключил някакво заболяване. Може да води дори двойнствен живот“, каза още криминалистът.

„Използването на това престъпление за политически и рекламни цели е срамно. Фокусът се измести от убийството на една млада жена в посока протести и политически интриги. Това нещо е нелепо. Не може да се раздават присъди с лека ръка. Снощи на протеста в София бе заявено, че медии в България няма и журналистите трябва да напуснат работните си места. Това е нелепо и недопустимо“, възмути се отново д-р Герев. „Телефонът лесно може да бъде проследен. Може да се види накъде е тръгнал убиецът, ако не го е изключил моментално“, завърши криминалистът.

Продължете с четенето

За България

Горещи подробности за страшната катастрофа на „Тракия“, първата версия за ужаса е… (СНИМКА)

Published

on

Тежка верижна катастрофа е станала на АМ „Тракия“ в посока Пловдив. Инцидентът е станал край Ихтиман. АПИ вече предупреди, че видимостта в региона е намалена. При катастрофата има трима ранени, съобщиха от пресцентъра на МВР.   Образувала се е огромна тапа от коли на аутобана. По последна информация, броят на ранените е трима.

В района на катастрофата има сметище, което гори. В района има задимяване и ниска мъгла. Според първоначалната версия, димът от пожара е довел до намалена видимост, предизвикала катастрофата.

Седем са колите, пострадали във верижната катастрофа на магистрала „Тракия“ край Ихтиман. Три от колите са тежкотоварни, 4 – леки автомобили. Ранени са четирима души.

Няколко спешни екипа вече са на място. Един от пострадалите е с черепно-мозъчна травма, съобщава bTV. Става въпрос за млади хора, до 40-годишна възраст, в това число и една жена. Няма опасност за живота им.

Изпратени са 7 екипа на спешна помощ, които са се справил със ситуацията. Сигналът е подаден към 4 и 46 часа тази сутрин. Обходният маршрут е покрай село Лозен.

Както и миналата година, така и тази причина за катастрофата е сметище, което е запалено. Имало е ниски мъгли и заедно с дима от горящия боклук видимостта е била намалена.

Нещо кошмарно се случва на магистрала „Тракия“ край Ихтиман  Трафикът в посока Пловдив се пренасочва от кръстовището за Лозен – Равно поле, Мосачево – Елин Пелин и по път I-6 София – Златица – път II-37 Панагюрище – до пътен възел „Гелеменово“ и АМ „Тракия“.

Движението в посока София се отклонява от пътен възел Церово на АМ „Тракия“ – път III-8402 Церово – Злокучене – Септември – път I-8 Септември – Ихтиман. Пътят от Пазарджик към София трафикът е насочен по стария път. Пътни полицаи са на място и регулират движението.

Продължете с четенето

За България

Нещо се случва на мястото, където убиха журналистката Виктория! Разследващите с изненадващ ход!

Published

on

Мястото на убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе отново е отцепено с полицейски ленти. Има и патрулка, информира Нова тв.  Не е ясно защо са взети тези мерки дни след свирепото зверство.

Вчера мястото бе отворено за пешеходци. Много хора в града към момента са притеснени. Още снощи на бдението те са изразили страховете си заради убийството.

„Тя беше зад каузите на майките на деца с увреждания. В Русе не помним такова нещо – това е шок и трагедия. Може би истинският убиец никога няма да излезе наяве“, вайкат се жени от града.

„Настоявам за справедливост и правосъдие и това всички ние да се чувстваме по-сигурни“, присъедини се друга дама към останалите. Стана ясно, че за тениската, открита вчера в близост до мястото на убийството, е сигнализирано от граждани на Русе. Тя се е намирала на около 500 метра от мястото на зверското деяние.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ !

Продължете с четенето
Реклама

Интересни

За Българияедин час ago

Първи СНИМКИ и ВИДЕО от страшната катастрофа на „Тракия“! Остава ли аутобанът затворен

Отвориха за движението АМ „Тракия“ в посока Пловдив, но ограниченията остават. Поради нулева видимост превозните средства се отклонят през Нови хан....

За Българияедин час ago

Криминалист посочи кой е убиецът на красивата Виктория и как би се държал след зверството

Националната ДНК база данни е от около 2001 година. Но там има много малко профили – едва няколко хиляди. Не...

За Българияедин час ago

Горещи подробности за страшната катастрофа на „Тракия“, първата версия за ужаса е… (СНИМКА)

Тежка верижна катастрофа е станала на АМ „Тракия“ в посока Пловдив. Инцидентът е станал край Ихтиман. АПИ вече предупреди, че видимостта в...

За България2 часа ago

Нещо се случва на мястото, където убиха журналистката Виктория! Разследващите с изненадващ ход!

Мястото на убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе отново е отцепено с полицейски ленти. Има и патрулка, информира Нова...

За България11 часа ago

Откриха разкъсана в яката спортна блуза близо до лобното място на Виктория

Неизвестни остават както мотивите, така и самоличността на извършителя на зверското убийство в Русе. Днешната визита в дунавския град на...

За България11 часа ago

Изплуваха големи пикантерии за бившия съпруг на убитата Виктория, който се принудил да си купи самолет, защото…

Телевизията, в която работела убитата Виктория Маринова, е собственост на бившия й съпруг Свилен Максимов. Двамата са разделени от февруари...

За България11 часа ago

Дъщерята на Мира Добрева надмина майка си по красота (снимки)

Дъщерята на Мира Добрева надмина майка си по- красота. Момичето е прелестно Хиляди мъже точат лиги по сексапилната дъщеря на...

За България11 часа ago

Гръмнаха звяр с 25 сантиметрови зъби в гората край Мездра

Вчера ловците от ЛРД „Цаконица-Горна Бешовица“ са ударили рекорден трофей, съобщи BulNews.bg. Около 9 часа дружинката заградила голям глиган в...

За България11 часа ago

Български планинари стигнаха до свята за Левски къща, завариха най-големият кошмар и позор!

Изключително гневен пост сподели преподавателят и автор Надежда Сталянова след посещение на къща-музей, свързана с дейността на Васил Левски – място,...

За България11 часа ago

Журналисти от Русе изреваха! Ето кой се опитва да натрупа власт и влияние от смъртта на Виктория!

Случаят със зверското убийство на 30-годишната телевизионна водеща Виктория Маринова влезе в световните медии като терор над журналисти. Вижте какво споделят...

За България11 часа ago

Свинщина! Да крадеш и продаваш лекарствата на онкоболни!

Двама лекари от София и фармацевт от Благоевград са задържани за схемата, чрез която е източвана здравната каса с незаконен...

За България13 часа ago

Извънредно! Ново зверско убийство потресе България. Полицията отцепи мястото. Убиха младият

На 6 октомври, около обяд, от Център за спешна медицинска помощ – Дългопол, е постъпил сигнал за мъж в безпомощно...

За България13 часа ago

Явор Дачков изригна: Спрете истерията за убийството на Виктория. Всичко показва, че е убита заради

Явор Дачков, Lentata.com Каквато и да е истината за убийството в Русе, няма значение, защото излезе във Фейсбук и световните медии...

За България13 часа ago

За това се мълчи! Ето кой е съпругът на убитата Виктория, много важен човек! Вижте какво се е случило с тях съвсем скоро

Зверски убитата русенска журналистка Виктория Маринова се е развела наскоро, а дъщеричката й е живеела с баща си и дядо...

За България14 часа ago

КОШМАРЪТ СЕ СБЪДНА! Само преди минути излязоха ДНК анализите на убиеца на Виктория – много лоши новини!

Целият експертен капацитет на МВР е мобилизиран в разследването на убийството на Вероника Миланов в Русе. Въпреки това все още...

За България14 часа ago

Най-накрая проговори колега на зверски убитата Виктория!

В шок сме от случилото се. По никакъв начин, под никаква форма, не сме получавали заплахи към телевизията или към...

За България14 часа ago

ИЗВЪНРЕДНА НОВА ИНФОРМАЦИЯ! Вътрешният министър преобърна всичко за убийството на Виктория! Само не и това!

В близост до мястото на убийството в Русе има психиатрично заведение. Извършваме проверки. По алеята, на която е станал инцидентът,...

За България14 часа ago

Болката прониза сърцата в слънчевия ден. С прискърбие съобщаваме, отиде си голям български актьор

На 86-годишна възраст днес почина дългогодшният актьор от трупата на тетъра в Ботевград Веселин Насев. За първи път се качил...

За България15 часа ago

След щастието с детето и излизането му от Брадъра животът на Веселин Плачков се срина!

Веселин Плачков тръгва на психолог Веселин Плачков тръгва на психолог. След участието на актьора в риалити формата „ВИП Брадър“ по...

За България16 часа ago

Ново брутално убийство в България! Баща уби гаджето на дъщеря си!

Мъж от Дългопол уби бившия приятел на дъщеря си. За срок до 72 часа е задържан 55-годишният Мартин П. Той...

Реклама

Интересни