Connect with us

За България

Нека това стигне до всеки българин! Промяната е огромна! Всичко се случва до няколко месеца! Обявиха: Задава се

Published

on

Ясновидката Слава Севрюкова е категорична, че ни чака светло бъдеще, което ще настъпи съвсем скоро – след 2017-2018 година. Дори предсказва, че България ще стане новата Швейцария, много повече от рая, създаден сега около Цюрих и Женева – пише „Уикенд“.

Слава Севрюкова обаче предупреждава, че преди да стане това, България и хората й ще страдат от бедност, липса на ценности, кражби на всички нива. Това положение е резултат от тежката съдба, карма, която тегне над българския народ заради гоненията на богомилите през Първата българска държава. Време е тази карма да свърши, да бъде изплатена – пророкува навремето Слава Севрюкова.

„Държавата ще се срине. Ще се изредят да я управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив – ще я крадат“ – казва Слава Севрюкова за времето след 10 ноември 1989. Тя пророкува, че България ще тръгне към добро, когато жена застане на кормилото на властта.

„Ще дойде жена, която ще оправи нещата. Това ще стане към 2017-2018 година. Най-сетне начело ще застане жена. Ще възвърне в политическия живот истинското родолюбие и забравените изконни ценности. Това ще е белег за изплащане на българската карма. Тогава ще се оттласнем напред“ – предрича Слава Севрюкова. Ясновидката твърди, че България никога няма да е много силна икономически, но ще стане световен център на духовността, към който ще се стреми целият свят.

Continue Reading

За България

Дневен хороскоп за днес – КОЗИРОГ Успех и печалби, ВЕЗНИ Финансов успех, ДЕВА Финансова сполука –

Published

on

Сериозен шанс за постигане на добрa лична реализация, се очертава за представителите на зодиака днес. Ще имате истинска възможност да подобрите финансите си.

Възползвайте се от нея!

Дневен хороскоп ОВЕН
Търсете разбирателството
Има въпроси, които изискват навременното им решаване, за да не се задълбочат и превърнат в проблеми. Реализацията на цели от материално естество и важни контакти в обществените среди ще приковат вниманието на Овните днес. Възможностите ви за сполука не са малки, но ще са силно зависими от разбирателството с другите, а последното не е характерно за всички родени в зодията.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Действайте организирано
Съчетавайки полезното с приятното, ще изживеете деня си приятно. Звездното влияние в понеделник е твърде положително за Телците, но ако не сте достатъчно организирани, едва ли ще успеете да се възползвате от наличните възможности, защото ситуациите през деня ще са бързо преходни. Не влизайте в сблъсъци с високостоящи. Ще спрат реализацията ви.
Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Сполука, но внимавайте
Твърде е възможно днес да сте свидетел или дори провокатор на семейни недоразумения, затова навреме овладейте сприхавостта си. Вашите възможности за напредък в осъществяване на интересуващите ви задачи са значителни през този ден, но едновременно с това се явяват и някои негативни характеристики, които естествено усложняват ситуацията.

Дневен хороскоп РАК
Не проявявайте агресия
Бъдете отстъпчиви и толерантни днес. Много силен ден за реализация на мащабна цел свързана с вашето бъдеще в личен или делови план. Възможно е де се появят пречки, които ще провокират агресивността ви. Не се поддавайте на подобни реакции ! Ще прекъснете шанса си задълго. Действайте спокойно и уверено в успеха.
Дневен хороскоп ЛЪВ
Значителен успех
Дайте се почивка и време, за да обмислите всичко, което владее амбициите ви. Принципно този ден е много успешен за Лъвовете, и ясно подчертава, че реализацията и постиженията ви ще са на удовлетворително ниво. Хубаво е да сте настойчиви в делата си докрай. Друга част от зодията ще осъществят успешно пътуване, а за трета група – плодотворни преговори.

Дневен хороскоп ДЕВА
Финансова сполука
Голяма част от вас днес ще бъдат заобиколени от близки приятели и едва ли ще предпочетат да работят, ако имат възможността да прекарат приятно. Шансът за финансов успех е подчертан за Девите днес, и явно няма да се разминете с него ако действате в партньорство. и не влизате в излишни разправии. За някои от зодията – а те явно знаят това, е наложително да заздравят позициите си в бизнеса, и да демонстрират повече кротост.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Финансов успех
Ще ви погълнат приоритетни задачи и всичко останало ще остане на втори план. Затрудненията на Везните през този ден са свързани с деловите отговорности и взаимоотношенията в службата и би. Не е невъзможно да ги преодолеете и да достигнете до споразумение, удовлетворяващо както вас, така и другата страна. Много добри възможности за парични печалби и контакти.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Пред ново развитие
Не омаловажавайте хората, които крачат редом до вас, предлагайки помощта си безусловно. Периодът, пред който преминават Скорпионите е наситен с трудности и изпитания, което в психически план е вярно и за днес, но късметът не ви е изоставил. За този ден той е видимо валиден в делово отношение. Това е сферата, в която явно ви предстои значителен напредък и безусловни промени.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Реални постижения
Подхождайте творчески към всичко, което правите през деня. Изумително активни и последователно осъществяващи стратегическите си цели, Стрелците ще реализират успешно деловите си задачи, въпреки че за повечето от зодията няма да е лесно. Избягвайте конфликтите в деловите среди и се пазете от коварни противникови удари, идващи от ваши конкуренти.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Успех и печалби
Въпреки отговорното ви отношение към всичко, което правите има и други неща, на които трябва да обърнете внимание. Не прибързвайте при отстраняването на делови неуредици, активизирайте партньорските взаимоотношения в градивен аспект, и засилете присъствието си в обществените среди. Чрез такъв стил на действие, ще положите стабилна основа за бъдещиия си успех, защото навлизате в нов етап.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Сполука, но не рискувайте
Желанията ви днес ще се сбъдват. Паричните ви нужди ще бъдат задоволени, а романтични вълнения ще ви накарат да полетите. Много сполучлив ден за контакти и за реализация в материалната сфера, но по дела от финансово естество се очертават големи затруднения. В този сектор трябва да бъдете много внимателни и да не си позволявате никакви рискове, защото безусловно ще загубите.

Дневен хороскоп РИБИ
Напрегнат ден
Не се претоварвайте днес, избягвайте споровете и пийте повече витамини. Понеделник  ще е тежък и труден за Рибите. Това определение не означава, че за делата ви ще последва неуспех, или целите ви ще се провалят, а само че ще се наложи да действате много енергично, което ще ви доведе до значителна умора. Струва си обаче, защото ще направите решителна крачка към бъдещи успехи.

zajenata.bg
Continue Reading

За България

Ще се шашардисате! Коцето се оказа внук на един от най-великите ни писатели

Published

on

Фолкпевецът Константин е потомък на Елин Пелин. Писателят е вуйчо на неговата прабаба. Изпълнителят е от стар софийски род и когато го попитат от къде е, той отговаря: „От Шейново“. Именно в тази болница са родени майка му и баба му, пише „ШОУ“. „Аз за съжаление не съм много запознат с творчеството на моя прапрадядо Елин Пелин, но нали го наричат „певеца на селото“, признава си Коцето.

Съвсем наскоро Константин се е сдобил с нова S-класа, която е топът на мерцедеса. С нея обаче често му се налага да превозва тор! „Нека да се смеят, че съм селянин. Но аз съм такъв, макар че съм роден на ул. „Мърфи”, пряка на „Оборище”, на пъпа на София“, смее се той. Тор пренася за къщата, в която се нанесе преди година. „От много години ми е мечта да имам къща с дворче и децата ми да тичат там, да се търкалят по тревата, да си играят. В момента още я доправям къщата“, жалва се той. Имотът е доста голям и в нея Коцето си е направил собствен фитнес и сауна. На покрива пък има басейн, както и телескоп да гледа звездите.

Очевидци издават, че луксозният имот на Константин надхвърля милион и е най-скъпарски от всички в околността. Откакто се пренесе да живее там, Коцето гледа все по-рядко да излиза навън. Има си всичко необходимо на две крачки и гледа да прекарва повече време със семейството си. Сега през август му е натоварен графикът откъм участия и прекарва по-голяма част от времето на родното Черноморие. Едно след друго има участия в Слънчев бряг, Созопол, Приморско и т.н. Обещал си е обаче, че от есента ще намали работата и ще се радва на лукса, за който се е борил над 20 години.

/ШОУ

Continue Reading

За България

В тролея мъж казва на жена

Published

on

В тролея мъж казва на жена:

– Ще ви дам 10 кинта, ако си вдигнете полата над коленете.

Тя отвръща:

– Ако ми дадете 20, ще ви покажа къде ме оперираха от апандисит! мъжът бързо подава 20 лева.

– Еееей в оная болница! – показва му с пръстче жената през прозореца.

Continue Reading

За България

Дневен хороскоп за 16 август 2018 година: Лъвовете трябва да направят компромис, Рибите да са по-сдържани

Published

on

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Днес деловите пътувания и далечни пътешествия ще са особено благополучни. Преговорите ще бъдат успешни, ще съумеете да подготвите вички необходими документи и да уговорите изгодни условия. Бъдете внимателни при общуването. Обмисляйте думите си добре, за да не бъдете разбрани погрешно или да предизвикате ненужен конфликт. Не е изключено случаен контакт или запознанство да окажат влияние на бъдещи финансови печалби. Ще имате успех в търсене на нови източници на доход или преход към нова дейност.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Днес сте малко разсеяни и ще ви бъде трудно да съберете мислите си и да вземете адекватни решения. Разчитайте на партньорите си, за да се ориентирате правилно в ситуацията. Важно е да определите правилно целта си, за да получите удовлетворителни резултати. Възможни са някои усложнения с приятелите заради вашето чувство за собствено достойнство, което те могат да изтълкуват като високомерие и гордост. Старайте се да не трупате отрицателни емоции.

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Важно е да отделите внимание и на дребните неща, свързани с вашата работа. Запишете си всички задачи за деня и следете за изпълнението им, за да допуснете пропуски и грешки. Пътуванията и пътешествията няма да ви донесат удовлетворение. Не се доверявайте на непроверена информация, избавете се от ненужни контакти. Съсредоточете се върху ежедневните си задължения и проектите с колегите си. Възможни са разочарования и провали не само в работата, но и в личния ви живот.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Социалният ви живот няма да бъде еднозначен. Денят е подходящ за контакти с нужни и полезни висшестоящи хора. Възможно е да ги спечелите за своите планове и да получите финансова подкрепа. Вашата активност ще привлече вниманието на началниците, но може да предизвика и вашите конкуренти или недоброжелатели. Ще се наложи да защитавате позициите си в обществото. Ново запознанство или примамливо предложение ще разнообразят живота ви и ще подобрят материалното ви положение.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Днес ще се наложи да проявите самообладание и сдържаност, за да се справите в спорна ситуация. Чувствате се уверени в себе си, но ще се наложи да направите компромис, за да постигнете желаните резултати. Разчитайте само на себе си. Съветите и помощта на приятелите ви само ще ви объркат. Оригиналните идеи ще бъдат приветствани от околните. Успешни търговски операции и започване на нови проекти, но не забравяйте да контролирате процесите. Ще се наложи да вземете важни решения в личния си живот.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Вашето чувство за отговорност ще ви ръководи днес. Проявете мъдрост и такт, за да избегнете необмислени действия. Денят е подходящ за планиране на предстоящи проекти, свързани с работа или почивка. Детайлната разработка на действията ви ще ви спести много недоразумения и неприятни спънки. Овладейте ситуацията и я насочете в желаната посока, за да не си изгубите деня в напразни занимания. Благоприятен ден за покупки. Постарайте се да приключите споровете с роднини или близкия човек.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Днес кариерата ще заеме основно място в мислите ви. Забравете големите си амбиции и се постарайте да запазите това, което вече сте постигнали. Изключете предрасъдъците си и погледнете трезво на действителността, само така ще можете да вземете правилни решения за по-нататъшното си развитие в професионално отношение. При общуването си с околните, особено по-висшестоящи по социален статус, проявете сдържаност и любезност. Вероятни са и неприятни моменти при пътувания или в отношения с чуждестранни партньори.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Денят не е удачен за търсене на нови източници на финансиране, започване на нови проекти. Плановете ви ще търпят неочаквани промени и начинанията ще се объркват. По-добре довършете започнатото. Изплатете старите си дългове преди да влизате в нови финансови взаимоотношения с кредитни институции. Ще се наложи да решавате проблеми със стари дела или да ви проверяват данъчни или контролиращи органи. Спазвайте законите, това е необходимо условие за успешна работа.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
На работа и у дома нещата се развиват относително стабилно. Вашата съобразителност и умението ви да намирате нестандартни решения и пътища за справяне с проблемите ще ви осигури успех във всяко начинание. Не се очаква обаче някаква финансова облага. Проявете прагматизъм и внимание в тази сфера, за да стабилизирате положението си. Възможно е личния ви живот да се преплита с професионалната дейност, което може да доведе до промени в социалното ви положение.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Трудно ще намирате партньори тъй като се боите, че няма да бъдете разбрани. Не се отвличайте в ненужни подробности и не си губете времето в празни разговори. Изпуснатото днес трудно ще наваксате в бъдеще. За да стабилизирате финансовото си положение, ще се наложи да коригирате разходите си и значително да ги съкратите. Нереалните ви планове и илюзорни желания могат да станат причина за значителни загуби. Някои от вас ще бъдат принудени да направят избор между любовните страсти и общественото положение.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Семейни проблеми ще наложат професионалните ви задължения да отидат на втори план. Отношенията с близкия ви човек ще претърпят криза и е възможно да бъдат окончателно прекъснати. Първата половина от деня е подходяща за успешно полагане на изпити. Особено успешни ще са заниманията с точните науки. Избягвайте пътуванията и общуването с непознати хора. В професионалната дейност не са изключени големи финансови загуби. Не си струва да се отпускате, независимо, че сте уверени в своите способности.

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Предстоят ви много пътувания, контакти и преговори, запознанства. Повишената ви емоционалност и импулсивност може да ви направи невнимателни зад волана. Постарайте се да не разпилявате силите си в маловажни срещи и разговори. Проявете сдържаност в емоциите си, дори и най-малката неприятност може да ви изкара от релси. Денят е особено подходящ за духовно развитие и самоусъвършенстване. Всичко замислено и планирано ще ви донесе успех в бъдеще.

Continue Reading
Advertisement

Интересни

За България7 минути ago

Дневен хороскоп за днес – КОЗИРОГ Успех и печалби, ВЕЗНИ Финансов успех, ДЕВА Финансова сполука –

Сериозен шанс за постигане на добрa лична реализация, се очертава за представителите на зодиака днес. Ще имате истинска възможност да...

За България8 минути ago

Ще се шашардисате! Коцето се оказа внук на един от най-великите ни писатели

Фолкпевецът Константин е потомък на Елин Пелин. Писателят е вуйчо на неговата прабаба. Изпълнителят е от стар софийски род и...

За България8 минути ago

В тролея мъж казва на жена

В тролея мъж казва на жена: – Ще ви дам 10 кинта, ако си вдигнете полата над коленете. Тя отвръща:...

За България8 минути ago

Дневен хороскоп за 16 август 2018 година: Лъвовете трябва да направят компромис, Рибите да са по-сдържани

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV) Днес деловите пътувания и далечни пътешествия ще са особено благополучни. Преговорите ще бъдат успешни, ще съумеете да...

За България10 минути ago

Двама извънземни, мъж и жена, пристигнали на Земята

Двама извънземни, мъж и жена, пристигнали на Земята, за да установят междугалактически контакт с хората. Отишли при една бензиностанция, застанали...

За България4 часа ago

80-годишен дядо на преглед

80-годишен дядо на преглед, гледа докторът изследванията и вика: – Браво, бе, деде! Супер ти е кръвната картина, кръвното ти...

За България4 часа ago

Тъжна вест! Току що съобщиха. Почина голяма наша легенда – любимец на

На 45-годишна възраст след боледуване почина един от любимците на ямболската баскетболна публика – Димитър Пенчев Димитров. Той бе гард...

За България4 часа ago

Оповестиха най-опасните храни, предизвикващи рак!

Експерти оповестиха най-опасните хранителни продукти, в състояние да предизвикат рак, пише Actualno.com, цитирайки британското издание Which, специализирано по отношение на...

За България6 часа ago

Цяла България и Франция са на крака в този миг. Новината е огромна. Силви Вартан е

Силви Вартан е родена на 15 август 1944 г. в село Искрец, България. Тя е певица от арменски произход и...

За България6 часа ago

Тези 3 зодии скоро ги очаква ослепителен успех в кариерата

Всяка година звездите и планетите се нареждат по специален начин и дават успех на някои, докато за други създават сложни...

За България6 часа ago

Семейство живее близо месец на пейка край гарата в Кюстендил! Илийчо и Гергана останаха без жилище заради липсата на доходи

Семейство живее близо месец на една от пейките, намиращи се в района на гаровия площад в Кюстендил. Тежката съдба сполетяла...

За България6 часа ago

Нова трагедия на плажа в Лозенец. Морето взе 3-та жертва от един български град. Удави се горкият

Около 11.55 ч. в Районно управление – Царево е получено съобщение за инцидент на централния плаж в с. Лозенец, при който...

За България6 часа ago

След около 15 години брак, мъжът се оплаква на приятел

След около 15 години брак, мъжът се оплаква на приятел от непоносимата си жена. Накрая въздъхва и казва: – Реших,...

За България6 часа ago

Страшна драма в Родопите. МВР е накрак. Вият вълци. 4 деца са

8 полицаи, двама пожарникари, един родител и няколко групи доброволци издирваха цяла нощ четирима младежи, които се изгубили в родопското...

За България6 часа ago

Майка съветва дъщеря си, която се жени

Майка съветва дъщеря си, която се жени: – За да бъдеш винаги желана за мъжа си, никога не се събличай...

За България6 часа ago

Скръбна вест! Людмил Бонев ни напусна!

Починал е известния български скулптор Людмил Бонев. Той е автор на монументалните пластики в две от най-красивите станции на софийското...

За България9 часа ago

Малката щерка на Митьо Очите изчезна след ареста на баща си! Брат й обаче реши да… (СНИМКА)

Ден след ареста на подземния бос Митьо Очите малката му дъщеря Ива Желязкова потъна вдън земя. 19-годишната наследница е заличила профилите...

За България9 часа ago

Баща и син тръгнали към едно село да търсят невеста

Баща и син тръгнали към едно село да търсят невеста. Стигнали те до селото и след кратко търсене си избрали...

За България9 часа ago

Богданска ражда близнаци на Петканов! Ето как подозират, че е забременяла

Няма шега, няма измама. Даниел Петканов и Александра Богданска са в очакване на наследник. Това обявиха самите те в социалните...

За България9 часа ago

България скърби. 30-годишна великотърновка почина в съня си

30-годишна великотърновка, бременна в осмия месец, е починала при неизяснени обстоятелства в дома си. Мъртво е и бебето в утробата...

Advertisement

Интересни