НОВО: Цяла България рухна в сълзи, чухме най-страшното преди Великден. За ужас на всички обичаната водеща Нана Гладуиш е

Нана Гладуиш отпразнува рождения си ден

Нана Гладуиш отпразнува рождения си ден в предаването „На кафе” при Гала. При влизането си в студиото водещата на „Съдебен спор” получи огромна кошница с цветя по случай личния си празник. „Гушнала букета”, пошегува се Нана с усмивка на лице, при получаването на кошницата.

Нана Гладуиш сподели пред водещата за тежката борба, която отново води с коварната болест. Водещата на „Съдебен спор” каза, че пие по 3-4 чаши кафе на ден и никога не отказва, когато й предложат чаша от ободряващата напитка.

Днес Нана става на 44 години, а според направено изследване това е средната възраст на населението в България. „Вече цялото население се мери по мен”, шегува се Нана и допълни, че тя е „представителна извадка” на тази статистика.

Водещата на „Съдебен спор”, каза, че не си празнува рождените дни и дори се чувства „леко неадекватно” на тях. Тя се чувства неудобно, че поканените хора на този празник са длъжни да й донесат подарък.

Тежка борба

На 38 години Нана за първи път е диагностицирана с коварната болест рак и на 39-тия си рожден ден за първи път се радва на празника си. „Всъщност колко е хубаво човек да остарява”, си казва водещата тогава. Нана отпразнува дори 40-тия си рожден ден, въпреки поверията, че той не трябва да е празнува. Според нея, когато ти поставят такава тежка диагноза, ти спираш да вярваш на суеверия и намираш други неща, в които да вярваш. Такива неща, които да са жизнеутвърждаващи и които да ти помагат.

Водещата на „Съдебен спор” обаче все още не може да забрави един сън с баба си, в който тя я вика да отиде с нея. Гала я успокои, че пророческите сънища се сбъдват в рамките на месец иначе си остават просто сънища.

Имало е моменти, когато Нана е губила вярата си, че ще се оправи. „Защото, когато човек е уплашен е много по-трудно да вярва”, казва тя. На петата година след излекуването й й поставят същата диагноза. Нана си мисли, че след като е преодоляла първата диагноза е станала по-силна психически, но това не се оказва така и тя отново изпада с същото състояние. „Но, ето, страхът отново се появи”, казва тя.

Нана обаче се съвзема от първоначалния шок и продължава да се бори. Това, което я държи на крака са семейството и работата й. Водещата дълго време се опитваше да сдържи сълзите си и да не плаче в студиото, но не успя. Тя призова всички жени да се преглеждат редовно.

НОВИ

Истината за България е страшна! Отчаяна баба от Родопите отиде при доктора и му рече: Напиши, че съм
СПОДЕЛИ ЗА ДА ВИДЯТ ВСИЧКИ КОЛКО ГОЛЯМО СЪРЦЕ ИМАТ! УНИКАЛНО! 5 български момичета събраха 20 хиляди...
ЛЕГЕНДАРЕН ЛЕКАР СРИНА МЕДИЦИНАТА, КОЛЕГИТЕ МУ НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ СЕ НАМИРАТ! ПИЙТЕ АЛКОХОЛ, ЗАЩОТО …
Mедицинска сестра, която се качи на влака Кюстендил – София ухапано от змия и спасена по чудо, се ок...
Работи безотказно! Просто поставете ТОВА под камък в градината и парите ще почнат да валят при Вас
Извънредно! Слави Трифонов избухна в отворено писмо и разкри какво е здравословното му състояние
Отчайваща тъпотия: Виж какво изцепи Анелия в интервю! (хиляди споделят ВИДЕОТО в мрежата – ВИЖ ТУК)
ЕКСКЛУЗИВНО! Ето каква дрога откриха ченгетата след здравия тараш в дома на брата на Рачков
Откриха у нас град на 8000 г. преди новата ера, по-древен от Мачу Пикчу!
БРАДВА! Вижте кои вече ще плащат по 1000 лева за Гражданска отговорност! Може да си и ти!
Извънредно! Ето кой е арестуваният бос с далаваерата за 900 бона! Полицаите влачат с белезници самия
Изтръпнахме! Слави Трифонов е скован на инвалидна количка! Много тъжни новини за Дългия!
РАЗПРОСТРАНИ ИЗВЪНРЕДНО! Случва се нещо ужасно в момента! Граничарят герой Михаил сутринта е бил