НОВО: Цяла България рухна в сълзи, чухме най-страшното преди Великден. За ужас на всички обичаната водеща Нана Гладуиш е

Нана Гладуиш отпразнува рождения си ден

Нана Гладуиш отпразнува рождения си ден в предаването „На кафе” при Гала. При влизането си в студиото водещата на „Съдебен спор” получи огромна кошница с цветя по случай личния си празник. „Гушнала букета”, пошегува се Нана с усмивка на лице, при получаването на кошницата.

Нана Гладуиш сподели пред водещата за тежката борба, която отново води с коварната болест. Водещата на „Съдебен спор” каза, че пие по 3-4 чаши кафе на ден и никога не отказва, когато й предложат чаша от ободряващата напитка.

Днес Нана става на 44 години, а според направено изследване това е средната възраст на населението в България. „Вече цялото население се мери по мен”, шегува се Нана и допълни, че тя е „представителна извадка” на тази статистика.

Водещата на „Съдебен спор”, каза, че не си празнува рождените дни и дори се чувства „леко неадекватно” на тях. Тя се чувства неудобно, че поканените хора на този празник са длъжни да й донесат подарък.

Тежка борба

На 38 години Нана за първи път е диагностицирана с коварната болест рак и на 39-тия си рожден ден за първи път се радва на празника си. „Всъщност колко е хубаво човек да остарява”, си казва водещата тогава. Нана отпразнува дори 40-тия си рожден ден, въпреки поверията, че той не трябва да е празнува. Според нея, когато ти поставят такава тежка диагноза, ти спираш да вярваш на суеверия и намираш други неща, в които да вярваш. Такива неща, които да са жизнеутвърждаващи и които да ти помагат.

Водещата на „Съдебен спор” обаче все още не може да забрави един сън с баба си, в който тя я вика да отиде с нея. Гала я успокои, че пророческите сънища се сбъдват в рамките на месец иначе си остават просто сънища.

Имало е моменти, когато Нана е губила вярата си, че ще се оправи. „Защото, когато човек е уплашен е много по-трудно да вярва”, казва тя. На петата година след излекуването й й поставят същата диагноза. Нана си мисли, че след като е преодоляла първата диагноза е станала по-силна психически, но това не се оказва така и тя отново изпада с същото състояние. „Но, ето, страхът отново се появи”, казва тя.

Нана обаче се съвзема от първоначалния шок и продължава да се бори. Това, което я държи на крака са семейството и работата й. Водещата дълго време се опитваше да сдържи сълзите си и да не плаче в студиото, но не успя. Тя призова всички жени да се преглеждат редовно.

НОВИ

Истината за България е страшна! Отчаяна баба от Родопите отиде при доктора и му рече: Напиши, че съм
Екшън на пазара в Пловдив! Англичанин се изгаври с бедна българска баба, но след миг българин го
Снимка на гараж смая цяла България: Гараж небостъргач и е напълно законен (снимка)
Нека това стигне до всеки българин! Промяната е огромна! Всичко се случва до няколко месеца! Обявиха...
Обрат! Убийците от Софийския затвор хукнали пеш след бягството, стигнали близкото кръстовище, а там....
4 заредени с божествена енергия места в България, където се сбъдват всички мечти и желания, баба Ван...
КАТО НА ФИЛМ! Ето къде са се криели избягалите затворници и как са се
Чудеса се случват! След като децата й я гледаха сега тя ще ги позлати! Безработната Стефанка влезе в...
ЛЕГЕНДАРЕН ЛЕКАР СРИНА МЕДИЦИНАТА, КОЛЕГИТЕ МУ НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ СЕ НАМИРАТ! ПИЙТЕ АЛКОХОЛ, ЗАЩОТО …
Днес празнуваме Великден, но в понеделник е нов много важен празник! Трябва да знаеш! Това е денят, ...
Уникално! Слави Трифонов на едно коляно пред булка, сватбата е зашеметяваща (СНИМКА)
Тя му даде работа в ресторанта си, за да не проси, а две седмици по-късно разбрала нещо, което я ост...
Нека достигне до всеки българин! Тя щеше да се жени след няколко дни, но хвана влака за София и това...