Свържете се с нас

За България

Подаръците, които ни изпращат душите на починалите ни близки – ето как се свързват с нас!

Published

on

Може ли близък човек от небето да ни изпрати подарък? Вероятно често намирате неща, които ви напомнят за отишли си хора. Това е повече от съвпадение.

Съществуват няколко канала за връзка между духовното измерение и нашия свят. често душите на починалите използват тези канали, за да ни кажат нещо. Ето в каква форма са тези сигнали:

1. Думи

Табели, графити, реклама или пътни знаци могат неочаквано да влязат в диалог с вас. Виждайки някоя дума или думи, вие си спомняте за отишъл си близък човек. Тези знаци се пращат от душата му, за да ви помогне в движението по правилния път.

Вашият близък се грижи за вас и иска да ви помогне. Ако нещо такова се случи, когато забележите пътен знак, трябва да го последвате и да видите къде ще ви отведе. Ако е магазин, влезте в него и т.н. Тоест задължително последвайте тези знаци.

2. Пчели, пеперуди и птици

Тези мили творения на природата не са създадени само за това да радват очите, те също така ни носят послание от оня свят. Също както ангелите са вестители на Бога, малките крилати създания са вестители на отишлите си хора.

Видите ли някое от тези същества, спомнете си за починал близък. По този начин ще успеете да установите с него несъзнателна връзка и да получите послание. За разшифроване на посланието се постарайте правилно да анализирате мислите и емоциите си в този момент.

3. Черупка от мида

Ако случайно откриете черупка от мида на някое нетипично за нея място, далеч от морето, това е знак, че някой от другия свят се опитва да се свърже с вас. А ако черупката се намира на вашия път, то задължително я вземете и запазете, тъй като това е точно подарък от умрял близък.

4. Светли кръгове върху фото снимки

За всичко е виновен прахът върху обектива или пък е истинско послание? Проверете камерата си: ако с нея всичко е наред и е чиста, значи това е сигнал от ваш близък. По този начин искат да ви кажат, че са до вас и ви пазят.

5. Монета

Има такъв израз – “пари, паднали от небето”. Този израз идва от вярата, че намерената монета е истинско послание от отишъл си човек. Медиумите казват, че когато човек намери монета, това е знак, че душата на този близък е наблизо, защитава ни, обича ни и ни цени.

6. Числа

Ако често виждате едни и същи повтарящи се числа или ред очите ви редовно попадат числа, които са свързани с умрелия човек (важна дата в живота му, любимо число, дата на раждане и т.н.), то той ви праща послание. Значението на този сигнал зависи от видените числа. Анализирайте ситуацията.

7. Музика

Ако някъде внезапно зазвучи песен, която ви напомня за загубения близък, то това не е случайно. Често асоциираме музиката с конкретно време и място. Така вашият близък напомня за себе си.

8. Сън

Може да сънувате всичко. Все пак, ако насън видите отишъл си роднина, не се съмнявайте: той така го е направил. Отнесете се сериозно към съня и се опитайте да откриете в него послание за това как да продължите напред.

9. Пера

Разноцветните пера са доста чест подарък, който ни пращат близките от отвъдното. Крилата на птиците са много по-близо до небесата от човека, затова душите на починалите ги използват като послание.

Ако на пътя си видите перо, вземете го, погледнете към небето, помислете за близкия си и произнесете на глас името му, ако не се стеснявате. По този начин той ви напомня, че се сеща за вас и ви пази от несгоди.

10. Едно позвъняване на телефона

Ако телефонът ви позвъни само веднъж, това може да е сигнал. Някои хора казват, че в продължение на много години след загубата чуват еднократно иззвъняване. Но по-често това се случва скоро след загубата, сякаш човекът, който скоро се е преселил на небето, ви се обажда, за да ви съобщи, че е пристигнал благополучно.

11. Спрял часовник

Както е известно, често, когато някой умира, часовниците спират. Или пък часовници, които дотогава са работили отлично, внезапно спират на определено време, което, ако значи нещо за вас, бъдете сигурни: това е знак, че душата на ваш близък е наблизо.

Има и случаи, когато дълго време неработещи часовници изведнъж започват да вървят. И това трябва да се възприема като послание от духовния свят.

Продължете с четенето
Реклама

България

За България4 седмици ago

Разочарован британец си купи къща в България за 7 бона и е на седмото небе

Баща използва eBay, за да купи къща с шест спални в България, след като се „бори“ известно време с цените...

За България4 седмици ago

Четирикратният шампион на България Мирослав Ангелов загина по време на тренировка

Четирикратният рали шампион на България Мирослав Ангелов загина днес по време на тестове на макадам близо до Шумен. Неговият навигатор...

За България4 седмици ago

Мълва взриви „Телеграм“: Путин умря в 20:42, Русия светкавично реши да…

В руския телеграм канал General SVR се появиха съобщения, че 71-годишният президент Владимир Путин е починал и е активиран негов...

За България4 седмици ago

Новата любов на Гришо заби в земята Мадалина, прибра си я у дома

Кадър Инстаграм Григор Димитров не си поплюва, когато става въпрос за жени и коли. Явно, че раздялата с Мадалина Генеа...

За България4 седмици ago

Лоша вест за „Лидл“, „Кауфланд“ и „Билла“ в България: Влиза нов гигант

Булфото, архив Пълната доминация на пазара в България на „Лидл“, „Кауфланд“ и „Билла“ изглежда няма да е безкрайна. Френската търговска...

За България4 седмици ago

Зловещи разкрития: В тялото на Матю Пери откриха…

Смъртта на актьора Матю Пери не е в резултат на свръхдоза фентанил или метамфетамин. Това показва първоначалните тестове, съобщава TMZ....

За България4 седмици ago

Студът нахлува в България от тази дата, обяви синоптикът Петър Янков

Булфото Все пак в България ще дойде есента, макар и късно. Очаква се валежен декември. По-топли ще бъдат януари и...

За България4 седмици ago

Емануела с първи думи за бившия си и участието му в „Игри на волята“

Емануела излезе с първи думи за участието на бизнесмена Мартин Николов- Елвиса в Игри на волята, който е бивш на...

За България4 седмици ago

Дебора проговори зa кървавото зверство и каза цялата истина

Дебора проговори за първи път пред камера за кървавото зверство с подробности във видео качено в канала на ,,Цанов НАПРЕД...

За България4 седмици ago

България плаче от разочарование. Здравко от „Ритон“ извърши национално предателство

Здравко от „Ритон“ не сваля фашисткото Z от врата си Двамата с Катя са най-верните явочници у нас на путиниста...

Интересни