Пожелайте си нещо! По това време се случват чудеса – Освобождаваме се от негативни влияния и започваме на чисто!

Луната, това са емоциите, инстинктите и зависимостите от всякакъв характер, но също така  и способността да се радваме и да преживяваме нещата. С новолунието в 15:17 часа започва първият лунен ден. Желателно е дотогава да не мислите за важни неща.

Луната е в знак Телец от 04:57 часа. Хората стават леко апатични. Идеално време е за творчески вечери, концерти и театър. Полезно е да се занимавате с изкуство. Ако сега не дадете на струпаната вътре енергия да излезе чрез съзидателна творческа дейност, тя може да се обърне срещу самите вас и да намери изход чрез физическа болест или психично нарушение, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева. Уязвими са гърлото, ендокринната система, органите на речта, челюсти, зъби, уши, пише тя в хороскопа си, предава Пик.

„30 лунен ден, който започва от 06:43 часа и продължава до 15:17 часа, е хубав. Той е изпълнен с красота и светлина. Излъчват се любов и топлина. Не продължава дълго, понякога е само часове, но се счита за пълноценен лунен ден. По възможност всичко, което правите в 30-ти лунен ден, трябва да ви носи чувство на дълбоко удовлетворение. Прекрасно време е, изпълнено с приятни сюрпризи и радост. Спомнете си всичко хубаво, което е имало през лунния месец. За лошото изобщо не мислете“, съветва астрологът, цитиран от sosnovini.bg.

„Огледайте се наоколо и потърсете нови поводи за радост и ликувайте. Старайте се да виждате само прекрасното и се наслаждавайте на всеки миг от живота. Не се препоръчва да се започват нови проекти, но можете да завършвате старите. Нежелателно е да влизате в последния ден на лунния цикъл в дългове. По възможност се разплатете с кредиторите. Бъдете внимателни и добри към хората, които ви заобикалят“, добавя Ивелина Пенчева.

„С новолунието в 15:17 ч. започва първият лунен ден, който е чист ден. Стремете се към хармония. Човек трябва да се посвети на това, което иска душата му. Замисленото в този ден може да се въплъти от само себе си, затова се препоръчва да се правят планове, но да не се започва нищо ново. За групови занимания и колективна работа не е подходящ денят. Много е добре да се простят всички обиди. Изхвърлете всички негативни мисли от ума си и не ги допускайте, защото могат да се въплътят. Днес придобиват особена сила“, предупреждава астрологът.

„Подходящо е за гладуване и начало на диета. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща“, съветва Ивелина Пенчева.

„От това какъв фундамент ще бъде заложен сега, зависи целият нов лунен месец. Планирайте събитията за предстоящите дни, нека вашите мислени образи бъдат колкото може по конкретни и подробни. Например, ако искате на работното място да прокарате нов проект, представете си в детайли как разговаряте с началника си. Опитайте да си представите дори аромата на неговия одеколон, вижте всички щрихи на обстановката в неговия кабинет. Усетете чувствата, които биха ви връхлетели в този момент. Колкото по-ярка се окаже вашата фантазия, толкова по-добре“, добавя астрологът.

Представяйте си бъдещето не като нещо възможно, а сякаш вече е станало, добавя тя. Подобен метод са използвали жреците и маговете на всички култури и народи.

НОВИ

Медицинско чудо в Стара Загора. Жена отиде със запек. Извадиха й 10 сантиметров
Случи се: Виктория Петрова е бременна! От Кралев ли е бебето обаче?! (разтърсващи разкрития + СНИМКИ...
СВИНЩИНА НАВРЪХ ВЕЛИКДЕН! Пловдивчанка погледна през балкона, но нищо не можеше да я подготви за тов...
Ефирът не помни такава излагация! Софи Маринова излезе на сцената на на "Капките" и стана мазало! (В...
Думите, които ще прогонят злите сили от дома ви и ще ви закрилят. Само ги изречете и ще имате най-мо...
Новината дойде като гръм от ясно небе за Милен Цветков! Вижте само с кого ще се сродява! Дъщеря му з...
Нов чудовищен скандал разтърси българското участие на Евровизия за поредна година! Не е трябвало да ...
От последните минути! Има арести за екшъна на Макдоналдс. Падат глави в
ОТ СЕГА: Черна вест покруси България в слънчевата сряда. Внезапно ни напусна една от най-обичаните б...
Звездите вещаят: Любов, пари и късмет за 4 зодии
Руснак падна от 9-ия етаж и се качи обратно, за да си довърши питието
Работи безотказно! Просто поставете ТОВА под камък в градината и парите ще почнат да валят при Вас
В началото всичко беше цветя и рози, но Емилия чак сега осъзна в какъв филм се е вкарала с милионера...