ПОЗОР: Разкриха огромната лъжа на Слави Трифонов! (милиони българи са в шок – виж тук)

Слави Трифонов успя да ни направи на ахмаци, потребители изригнаха!

Шоумен номер едно у нас Слави Трифонов изнесе поредния си грандиозен концерт в Лондон, заедно с Ку-ку бенд. Той беше ситуиран в най-голямата зала на Острова, където досега кракът на родна звезда не беше стъпвал.

Не това е важното в случая обаче, а обещанието на Дългия да дари приходите от концерта си на родителите на деца с увреждания. Странно защо, до момента никъде не е заявено официално колко билета са били продадени за шоуто на Ку-ку бенд и Слави Трифонов. А още по-малко стана ясен точният размер на приходите.

Темата повдигна собственикът на агенция ПИК – Недялко Недялков. И не само я повдигна, но директно обвини Слави Трифонов в огромна и нагла лъжа. И задоволяване на политически амбиции на гърба на болните и отчаяни хора.

“Който иска да помага, помага. Не е нужно да оревеш орталъка и гръмогласно да повтаряш как ще дадеш всичката си печалба на онеправданите. А дори не назоваваш реалната сума”, категоричен е Недялков.

И, разбира се, поиска да узнае точните цифри – в продажби на билети и усвоени средства от концерта. Колко точно от тях са били или ще бъдат предоставени на хората. Защото интернет сайтовете си “харесаха” едни 3 милиона лева и ги преписаха на Трифонов, без никакви доказателства.

“Какви 3 милиона, какво чудо?! Откъде дойдоха тези 3 милиона? Може да са 3, може и да са 30, че и 300 дори. Важното е, че никой не може да провери това. И винаги ще се изнесе информация, угодна на него самия”, убеден е Недялко Недялков.

Собственикът на ПИК хвърли и огромната бомба с разкритието за основната и единствена цел на Слави Трифонов. По думите му, Дългия хвърля едни пари, но не в полза и помощ на майките, а за сваляне на правителството.

“На него, както и на Мая Манолова, не им дреме за тези хора. Въпросът е не кой ще им помогне, а кой ще ги употреби най-добре за своите си егоистични цели. Развяват болката и мъката им като патриотично знаме и това е позор”, гневи се Недялков.

И завършва с плашещото, но и логично твърдение, че в мига, в който Слави Трифонов се докопа до властта, на минутата ще забрави тези, за които “реве” в момента. Разбира се, всеки има право на мнение.

Във форумите могат да се видят милиони коментари – в подкрепа или против позицията на Недялко Недялков. Едни плюят Слави Трифонов, други крещят “Осанна”. Какво е вашето лично мнение, може да споделите в края на текста.

Слави Трифонов

НОВИ

Мощна фирма с офис в Пловдив започна да връща българи от чужбина, предлагат работа мечта с евро запл...
Семейство пита Борисов: Как да живеем трима души с 10,88 лева на ден!? СНИМКА
Змия ухапа медицинска сестра, тя се качи на влака Кюстендил – София, а случилото се след това ще ви ...
Новината дойде като гръм от ясно небе за Милен Цветков! Вижте само с кого ще се сродява! Дъщеря му з...
Метеоролози с отчайваща прогноза за много дъжд и рязко захлаждане през месец май!
40-часова борба и тя ражда, но когато лекарят я поглежда изведнъж очите му се разширяват, а двойката...
Ужасна новина за Любо Нейков! Тотално се е предал! Инфаркт и загуба на дете го погубват, 3 пъти вече...
Докъде ни докараха свините! Възрастна жена няма 12 стотинки да си купи хлебче!
Важно за всички. В Черно море откриха нещо, което може да промени България. Сбъдва ли се пророчество...
Братът на убития бандит Пелов хвърли ядрената бомба! Няма да повярвате какво разкри, ето снимки!
ДРЪЖТЕ СЕ! Нещо гигантско се случи в живота на Гичка от „Хелс Китчън”! Шеф Петров я изрита, но обрат...
Веднъж преди много години човек помага на непознато дете. Какво се случва 30 години по-късно?
Всички трябва да внимаваме днес! Този петък е един от най-важните дни за годината! Това е денят, ког...