Свържете се с нас

За България

Помните ли Румен Луканов от „Сделка или не“!? Няма да повярвате с какво се занимава днес

Published

on

Румен Луканов подхвана бизнес с продажба на закуски.

От няколко седмици насам славният някога водещ се преобразява като пицар на пъпа на София и привиква на висок глас клиенти, на които предлага пица на парче само срещу 2 лева, пише „Таблоид“. Румен започна да се оглежда за собствен бизнес, след като в края на 2015 година от Нова телевизия съобщиха, че свалят окончателно от ефир, воденото от него предаване „Сделка или не“.

Мотивите бяха, че за своите 11 години предаването се е изчерпало и никакви козметични промени не биха върнали зрителския интерес към него. Още тогава, Луканов осъзна, че за него няма място в телевизията, а и уморен да е толкова дълги години под светлината на прожекторите, той заяви, че ще прави опити за собствен бизнес, с който да издържа семейството си. След края на „Сделка или не“ водещият отвори два магазина за вина в централната част на София.

Единият е на булевард „Александър Стамболийски“, който все още съществува, а вторият винен шоп, който бе на централната улица „Алабин“, хлопна кепенци заради нисък интерес.

 Именно в магазина си до бул. „Витоша“ Румен можеше да бъде видян ежедневно и присъствието му като барман и сервитьор бе атракция за всички, които го разпознават. Оказа се обаче, че подобен тип начинание – винен бар, не е печеливш, тъй като заведението пустееше постоянно и тук-таме заблудени чужденци сядаха да изпият по чаша вино, неподозирайки кой ги обслужва.

Според близки до водещия винарната на „Алабин“ изпила и последните му спестявания, заради което той решил в последния момент да пробва нов бизнес за изкарване на пари. От началото на юни заведението хлопна кепенци и Луканов го префасонира в закусвалня. Барът е премахнат, а на негово място са сложени фурни, както и пещ на газ. Румен е наел още един пицар, с когото си поделят работата и си редуват смените.

Източник: Блиц

Продължете с четенето

За България

Нов труп на прострелян мъж в столицата

Published

on

В началото на годината кървавото шесторно зверство в Нови Искър потресе цяла България.

Малко след това мъртъв бе намерен и убиецът Росен Ангелов.

Преди около седмица пък показно разстрелян в София бе и бизнесменът Петър Христов.

Сега нов труп потресе столичани.

Мъртъв мъж е бил намерен преди минути в апартамента си в столичния квартал „Западен парк“, пише БЛИЦ.

По първоначална информация мъжът се е самопрострелял. Медията ни разбра още, че той е около 80-годишен.

На този етап все още не е ясна самоличността на мъртвия мъж.

Предстои да се установи дали става въпрос за самоубийство или криминален акт.

Продължете с четенето

За България

Един студент дълго уговарял своя колежка да му дойде на гости

Published

on

дин студент дълго уговарял своя колежка да му дойде на гости:

– Ела у нас, да пийнем чай?

– Не искам.

След някой-друг ден пак:

– Ела у нас да пием чай?

– Не искам.

Най-накрая един ден колежката се съгласила. Тръгнали към квартирата на студента и минали покрая една аптека.

Колежката казала:

– Я дай да влезем за малко в аптеката?

– Защо?

– Ами да купим нещо за чая….

Продължете с четенето

За България

Гергана Спасова разби всички стереотипи!

Published

on

Напук на твърденията, че младите са загърбили корените си и не зачитат красотата на традициите, 22-годишната Гергана Спасова разбива всички стереотипи.

Синеоката дама е неопровержимото доказателство, че българките са едни от най-красивите жени на света. За разлика от много съвременни девойки, Гери не е надула пазвата си със силикон и няма хиалурон в устните.

Резултат с изображение за Гергана Спасова разби всички стереотипи!

По дългата ѝ копринена коса няма екстеншъни, а естествената й красота се подчертава единствено от българския трибагреник.

Снимките на дългокосата красавица, направени на абитуриентския бал на братовчедка ѝ, предизвикаха вълна от умиление и възхищение. Мнозина сравниха Гери със съвременната Райна Княгиня, която гордо държи българското знаме.

Пред младата българка сподели, че е родена в Костенец, но учи българска филология в Благоевград. Определя себе си като краен националист. Любовта към родината си е наследила най-вече от майка си, която е голям патриот и родолюбец.

Признава, че 90 % от нещата, които знае за българската история, е научила от майка си и само 10% от знанията й са придобити в училище.

Убедена е, че иска да остане в България, да се развива в сферата, която е избрала и да мотивира други млади хора да последват примера ѝ. Дали ще стане учител, сценарист или журналист – мисията ѝ е да предаде любовта си към България на колкото се може повече хора.

Продължете с четенето

За България

Чудесна седмица за три зодии, ще имат късмет и любов в изобилие

Published

on

Овен

Трудно постигате хармони

През седмицата отговорностите ви ще са толкова много, че е твърде вероятно да ви се наложи да работите извънредно или да оставите част от задълженията си за следващата. Днес и утре се насочете към занимания, които ще ви помогнат да се разтоварите. Като цяло през седемте дни трудно ще постигнете вътрешна хармония, ако не се приемете с всички положителни и отрицателни черти на характера си. Важно е да се пазите от извършването на неразумни харчове, особено за неща, от които можете да се лишите на този етап. Действайте логично, дори хората от прякото ви обкръжение да не виждат вашата логика. Постарайте се да бъдете себе си в любовта и в контактите с близките си. На част от вас ще им се наложи да овладеят надигащи се конфликти с интимната си половинка. Готовността ви за намирането на компромиси ще ви позволи да се освободите от вътрешните си тревоги.

Телец

Пазете сигурността си

Вложете сили, за да постигнете напредък в личните си проекти, но и се предпазвайте от прекомерни вълнения в професионалната сфера. Стремете се да не предприемате действия, които могат по някакъв начин да застрашат сигурността ви в делово или материално отношение. Ако не разполагате с широката подкрепа на приятели и колеги, то е време да помислите как да си я осигурите. Не си мислете, че като се захванете с няколко задачи едновременно, ще ги докарате всички до успешен край. Затова отмятайте делата едно по едно и чак след като свършите с тях, можете да предприемете нови ходове в професионалната сфера. Днес и утре се отдайте на пълен покой. Следвайте желанията си и не се страхувайте да вървите след интуицията си в любовта. Не пренебрегвайте приятелите и близките си за сметка на някои свои ангажименти от делови характер. Седмицата не е особено подходяща за взимането на важни решения.

Близнаци

Малък напредък

Макар и напрегната, последната седмица на август ще има стабилизиращ ефект за вас. Повечето от родените в знака ще бъдат доста натоварени с лични и делови задачи, което ограничава свободното им време. Трудностите, с които ще се сблъскате, са преди всичко от административно естество. Проблеми ще възникнат и в отношенията на бизнесмените с партньори и съдружници, които в някои случаи може да надминат допустимите граници и да прераснат в неконтролируеми сблъсъци. В професионален план се очертава слаб напредък. Би било добре, ако сте малко по-активни за контакти и при осъществяване на връзки в обществените среди. Дните обаче са добри за осъществяване на контакти на различни нива в деловата сфера и за достигане до споразумения относно бъдещи ангажименти. Не по-малко активност ще проявите при осъществяване на личните си цели, които в повечето случаи са насочени в сферата на интимното партньорство.

Рак

Проявете логика

Спокойни и уверени в себе си ще изглеждат повечето от Раците през седмицата и това ще е поради факта, че разчитат на нови възможности за реализация. Няма да е излишно обаче да проявите и повече логика в действията си. В делово отношение доста от вас ще имат крайно противоречиви желания, които едва ли ще ви сочат верния път. Това ще е и причина за колебания, които до голяма степен ще се дължат на личната ви нагласа и на желанието да демонстрирате динамика, която, за съжаление, по-често ще проявявате под формата на спорове и агресивни реакции. Тази външна изява е точно копие на постоянно действащите вътрешни противоречия, които сякаш се движат по спирала. През делничните дни се очертават полезни контакти, които ще ви дадат по-голяма яснота за развитието на събитията. Възможно е да поставите началото на нова любовна връзка по празниците.

Лъв

Изчакайте по-добри дни

Необходимостта от правилен и точен избор е характерна за мнозина. Точно в последните дни на август и първия на септември тази задача ще стои с цялата си сериозност пред вас и което е по-вярно – нямате право на грешка. От една страна, възможността за достигане до желаните цели е реална, но, от друга, е почти невъзможно да направите компромис, който да е значително по-голям от допустимото. При тези обстоятелства е най-благоразумно да изчакате по-добри времена и тогава да предприемете действия. В случай че този избор засяга работата ви, въпросът е доста по-сложен. На първо време не бива да влизате в конфронтация с никого. Всеки опит да излезете от ситуацията около вас ще дестабилизира позициите ви. Най-правилно е да не предприемате нищо за момента, за което ще ви помогнат почивните дни. Ако това се отнася до личния ви живот, спокойно може да следвате интуицията си и напълно да й се доверите.

Дева

Промени в личен план

Днес и утре загърбете служебните и финансовите грижи, за да се насладите на пълноценна почивка, посветена на вас и хората около вас. Направете промени в плановете си, особено ако можете да отделите време и да доставите радост на интимната си половинка. От понеделник нататък е малко вероятно да разполагате с време за всичко, което сте планирали. Обръщайте внимание на детайлите, ако сте пред подписването на договори. В професионалната сфера действайте така, сякаш няма да имате втори шанс. Мнозина трудно ще постигнат хармония в отношенията с колегите си, особено ако сте на различни позиции по конкретни въпроси. Постарайте се да бъдете концентрирани върху задачите, които ще ви донесат повишение. Част от вас ще имат желание да внесат някои промени в личен план след сряда, но не давайте основание на никого да взима отношение по тях.

Везни

Харчите неразумно

Още с настъпването на новата седмица ще трябва да се потрудите, за да постигнете финансова стабилност. Добре е да осъзнаете, че в последно време харчите парите си неразумно, което рано или късно ще има негативно отражение. Нищо няма да е такова, каквото ви е изглеждало в края на миналата седмица. Това с пълна сила важи както за професионалната сфера, така и за личния ви живот. Добре е да се освободите от някои свои заблуди, които могат несъзнателно да ви нанесат значително по-големи вреди, отколкото ползи. Изпълнявайте възложените ви от началници проекти без каквото и да било забавяне. Освободете се от присъствието на приятели, които ви пречат, вместо да ви помагат. Осланяйте се на шестото си чувство, защото то ще ви помогне безпогрешно да се ориентирате дори в сложната обстановка, възникнала по празниците. Седмицата ще се окаже ключова за вас във финансовата област.

Скорпион

Спестяванията се топят

Действайте напористо и с готовност да внесете промени в предварително изградените от вас планове. Не започвайте нови проекти. Отделете специално време за планиране и организиране на предстоящите почивни дни. Постарайте се да сте дисциплинирани в осъществяването на проектите, от които зависят парите ви. Не губете присъствие на духа, ако забележите стопяване на спестяванията ви за неща, които не сте могли да планирате от по-рано. Дните са благоприятни за инициативите ви от делови характер, както и при предприемане на конкретни действия във финансовата сфера. В любовта мнозина от вас ще са склонни да проявяват неоснователна ревност към интимната си половинка. Мнозина от вас ще забележат, че с лекота печелят съмишленици и поддръжници в лицето на влиятелни особи след сряда. В същото време ще разполагате и с подкрепата на колеги или приятели.

Стрелец

Залагайте на истината

През седмицата личното ви удовлетворение ще се дължи на добре свършената от вас работа в професионалната сфера. Част от вас ще осъзнаят, че с предприетите през изминалите седмици ходове са могли да изградят нова основа за развитие в кариерата си. До средата на седмицата инициативите ви в професионалната сфера ще се развиват според предварителните ви очаквания. Постарайте се да залагате на истината, защото тя ще ви даде много повече от фалшивото спокойствие, което се опитват да ви втълпят приятели. Ще получите значителни ползи и приятни известия, ако сте вложили значителни суми в недвижим имот. Постарайте се да спечелите на своя страна верен съдружник, в случай че се насочите към реализацията на нов проект. Финансовите ви приходи ще са добри. Днес и утре подредете по разумен начин ангажиментите си, за да разполагате с достатъчно време и за отдих.

Козирог

Радвате се на късмет

Самочувствието в професионалната сфера заслужено ще се подобри, и то благодарение на усилията и постигнатите резултати. Идеализмът ви ще има благоприятен ефект върху интимната ви връзка. Направете необходимите промени в стила си на работа, за да съхраните постигнатото. Не пренебрегвайте рутинните си ангажименти, дори да не ви е до тях сега. Не загърбвайте обещанията, дадени на партньора в любовта. Като цяло през седемте дни ще се радвате на късмет, особено към края на седмицата. Добре е да прецените рисковете, които поемате от материален характер, за да можете безпроблемно да си върнете направена инвестиция. Удовлетворението в любовта ще зависи и от личните усилия, които влагате в текущата си връзка. Днес и утре мнозина от вас ще изпитат сериозни трудности в комуникацията с интимната половинка. В тази посока можете да очаквате сериозни изненади.

Водолей

Бушуват страсти

През цялата седмица се опитвайте да овладеете бушуващите в главата ви страсти. Не се поддавайте на самозаблуди и внушения, за да не се задълбочат проблемите ви. Посрещнете критиките, отправени ви от близък, защото те ще са ви от помощ в най-скоро време. Не си позволявайте да се отнасяте несериозно към възложените ви от началници задачи. Внимавайте да не попаднете в деликатна ситуация на работното място, защото впоследствие ще ви е трудно да излезете от нея без наранявания. Действайте по съвест, но също така знайте, че ще се нуждаете и от доза хитрост, особено ако не разполагате с достатъчно възможности, за да се справите с конкуренцията на недоброжелателите си. Действайте със замах, ако не искате да ви разиграват. Мнозина от трайно обвързаните сред вас ще осъзнаят, че преди време са си създали излишни възторжени представи.

Риби

С ясна представа за нещата

През цялата седмица ще се нуждаете от съмишленици, за да осъществите намеренията си. Опитайте се да бъдете точни към хората, които ви подкрепят, защото в противен случай рискувате да загубите завинаги гласуваното от тях доверие. Постарайте се да изместите напрежението от съзнанието си с физическа активност през идващите седем дни. Така балансът ще ви помогне да посрещнете каквито и да било предизвикателства от делови характер. Първият ден от седмицата е подходящ да се погрижите за делата, които засягат близките, интимната половинка и дома ви. Постарайте се да изградите ясна представа за нещата, които могат да ви създадат проблеми, за да реагирате адекватно. Дори и казаната истина да не е по вкуса ви, се постарайте да овладеете емоциите си, защото рискувате с предприетите от вас импулсивни ходове несъзнателно да си навредите

Продължете с четенето
Реклама

Интересни

За България23 часа ago

Нов труп на прострелян мъж в столицата

В началото на годината кървавото шесторно зверство в Нови Искър потресе цяла България. Малко след това мъртъв бе намерен и...

За България23 часа ago

Един студент дълго уговарял своя колежка да му дойде на гости

дин студент дълго уговарял своя колежка да му дойде на гости: – Ела у нас, да пийнем чай? – Не...

За България23 часа ago

Гергана Спасова разби всички стереотипи!

Напук на твърденията, че младите са загърбили корените си и не зачитат красотата на традициите, 22-годишната Гергана Спасова разбива всички...

За Българияедин ден ago

Чудесна седмица за три зодии, ще имат късмет и любов в изобилие

Овен Трудно постигате хармони През седмицата отговорностите ви ще са толкова много, че е твърде вероятно да ви се наложи...

За Българияедин ден ago

Рекорден добив от трюфели, берачите печелят по 18 хиляди лева!

Лошото време през изминалите 2 седмици наводни България и провали почивките на мнозина, но именно то доведе до фантастичната реколта...

За Българияедин ден ago

Веганите поискаха пълна забрана на лова на дивеч и риболова!

Вегани излязоха на протест пред сградата на Съюза на ловците и риболовците в България на столичния бул. „Витоша“ с искане...

За Българияедин ден ago

Виктор Василев убил баща си, изкъпал се и отишъл на кафе

23-годишният Виктор Василев, който уби собствения си баща Иван Христов, по-известен като Царя на халвите и локумите, след убийството се...

За Българияедин ден ago

Стана ясно коя е пловдивската полицайка, заради която десетки мъже поискаха да бъдат арестувани!

Известно е, че пловдивчанките са най-красивите жени на света, затова не би трябвало да е изненада, че и сред органите...

За Българияедин ден ago

Трагедия със Стефан Данаилов, написа завещанието си. Причината просълзи цяла България

Стефан Данаилов е променил за пореден път завещанието си, разкриват близки до 75-годишния актьор, който съвсем наскоро погреба сестра си Росица,...

За Българияедин ден ago

Пием тази напитка ежедневно и не подозираме, че причинява рак на гърдата!

Ракът на гърдата днес се смята за изключително разпространено заболяване. Въпреки това, тази болест е известна от древни времена, признаци...

За Българияедин ден ago

Излязоха пълните резултати от аутопсията на Виктория. Става все по-страшно, разследващите са потресени

Аутопсията на Виктория разкрива, че тя е била убита по изключително брутален начин. Младата жена не е имала никакъв шанс...

За Българияедин ден ago

Той пазеше България в сърцето и до последно. С огромна болка съобщаваме, че ни напусна големият

Баскетболният свят потъна в скръб. Неочаквано, на 51-годишна възраст почина генералният секретар на ФИБА Патрик Бауман. Швейцарецът, който миналата година...

За Българияедин ден ago

НЯМА ПРОШКА! Народният гняв се изсипа с цялата си тежест върху убиеца Северин! Изродът ще бъде

Доживотен затвор за убиеца на Виктория се иска в онлайн петиция. Неин автор е Теодора Петкова, съобщава dunavmost.com. „Нека подкрепим петицията за Вики. Една млада 30-годишна жена, дъщеря,...

За Българияедин ден ago

Току що бившият мъж на Виктория се появи в ефир и каза разтърсващи думи за убиеца й:“ Той не е видял

Канал 3 Това същество не е видял около себе си образование и честен труда, а само алкохол и чалга, смята...

За Българияедин ден ago

Тъжна вест! Току що обявиха: Почина любима журналистка – отиде си

Почина Елисавета Дафова от радио „Пловдив“. Тя не успя да се пребори с болестта и не дочака трансплатнацията в чужбина....

За Българияедин ден ago

Почерненият брат на Адриан: На 2 метра под земята в италиански ковчег го изпрати нашата собствена

„Щяха да изпратят брат ми във Виена. Щяха да го изпратят във Франция. Щяха да го изпратят в Германия. Накрая...

За Българияедин ден ago

Много важна информация от НОИ: Тези българи остават без пенсия! Ще се случи и на вас, ако веднага не

Средно по 78 българи всеки ден остават без пенсия заради изчезнали документи, показва справка на „Монитор“. Това са служители на...

За Българияедин ден ago

Той обичаше България и направи невъзможното да спаси невинните. Синът му съобщи, че почина самият

Адвокат Осман Бизанти – защитникът на българските медици в Либия по време на т.нар. СПИН дело, е починал миналата седмица....

За Българияедин ден ago

Съобщиха, че Виктория е насилена и убита, но това го премълчаха. Аутопсията разкри какво е извършил чудовището Северин

Зверски изнасилената и убита в Русе тв водеща Виктория Маринова е починала, задушавайки се в собствената си кръв от счупения...

За Българияедин ден ago

Бомба! Ето защо Кулагин е толкова нагъл, вижте с кого крие тайна връзка! Работата е дебела,та това е

Яка мутра от софийския квартал „Люлин” подпира Валентин Кулагин във „ВИП Брадър”, научи HotArena. Благодетелят от години бил любовник на гримьора, като...

Реклама

Интересни