Свържете се с нас

За България

Седмичен хороскоп за периода от 13 до 19 август-ВОДОЛЕЙ В етап на възраждане, КОЗИРОГ Добър шанс

Published

on

За Овните добри възможности, но и здравословни проблеми, а Телците следва да  повишат концентрацията. Близнаците да се стабилизират, а шансът на Раците е силен. Лъвовете да разчитат на късмета си, а Девите да отстранят колебанията си. За Везните се разкриват надеждни възможности, а за Скорпионите периодът е силно емоционален. Стрелците да повишат самочувствието си, а Козирозите разполагат с добри възможности. Водолеите се възстановяват, а Рибите решават проблеми.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Делови успехи и здравословни притеснения

Съдбата ще работи за вас. Приятна изненада ще ви помогне да осъществите своя мечта и това ще сложи началото на успешен за вас период.

Творчески настроени сте и едва ли ви е до дреболии.Предстоящият седмичен период е надежден за реализацията ви в много отношения. Най-важната ви задача е да се заемете с укрепването на позициите си. Действате ли активно в това направление, до месец и половина постигнатите резултати ще са блестящи. През делниците ще отстраните пречки. Финансовите ви постижения ще са на ниво. Така ще е през всички делници. Очертават се здравословни проблеми, които ще тормозят мнозина от родените в зодията.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Необходимо е високо ниво на концентрация

Екипната работа през тези дни може да наложи промени, но не допускайте те да се отразят негативно на настроението и работоспособността ви. Телците очакват положителна развръзка на проблемите си, но без наличието на активни действия в условията на достатъчно стабилна подкрепа ситуацията едва ли ще е ползотворна за вас. Съдбовните данни за периода категорично подчертават, че късметът ви е силен и ще подкрепи усилията ви. Петък е напрегнат, но ще е успешен. Уикендът е по-труден и неприятен. Без благоприятният четвъртък, делниците и особено тежката сряда са затрудняващи.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

В условия на нестабилност

Ще се възползвате от правото си на избор, но от подхода ви ще зависи до колко правилен ще е той. Голяма част от Близнаците са на път да преодолеят постоянно присъстващата в живота имдвойственост. Това може да се постигне единствено чрез волеви усилия, които за моментанаистина трябва да приложите, защото започва важен етап за вашата лична и делова реализация. Петък ще е напрегнат, а в събота мнозина са отпуснати. Неделя е проблематична. С изключение на активния и успешен четвъртък, другите делници са напрегнати и създават трудности.

Седмичен хороскоп РАК

Шанс за делова стабилизация,

Решенията, които ще вземете през следващите дни ще помогнат да подредите приоритетите в живота си по-бързо, без да се лутате в различни посоки. Седмицата е твърде благоприятна за вашата делова реализация от гледна точка на парични печалби и за нови начинания в професионалната сфера. Астологичната картина  за седмицата ясно подчертава, че ще действате мощно и ще достигнете до реализация на целите си – делови, обществени,лични и пр. Петък е благоприятен, а уикендът – много напрегнат. Проблемите не отстъпват и през делниците на това седемдневие, от които определено  най-успешният  ден ще бъде четвъртък.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Вярвайте в шанса си

Имате добра енергия, която ще ви подтикне да търсите повече възможности за изява на способностите си. Много важно е да вярвате в шанса и възможностите си  относно реализацията на целите и ангажиментите ви през седмицата. Измина една голяма част от доста тежък и мъчителен етап на напрежение. С бързи крачки се приближавате към края му, който ще настъпи  със завършването напредстоящия месец юли. Петък ви носи промени, а уикендът е благоприятен. Понеделник и вторник са по-трудни и напрегнати, а сряда и четвъртък разкриват много добри възможности за напредък.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Преодолейте колебанията

Притесненията ви по съпътстващи ви проблеми ще отстъпят място на по-ведро отношение към тях. В делови план предстоящият седмичен период гарантира добри възможности за реализация, но мнозина от Девите са разколебани за решителни действия и по-често позициите им са колебливи вместо да са непоклатими. Истина е, че в момента около мнозина от вас цари неяснота, която не може да ви амбицира за конкретни действия – особено в бизнеса. Петък е нестабилен за сметка на успешният уикенд. Понеделник и четвъртък  са хубави, но вторник и сряда са напрегнати.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Надеждни възможности

Седмицата ще е провокативна в много отношения за представителите от знака. За вас предстоящата седмица разкрива надеждни възможности за осъществяване напроектите. В личен план шансът ви е по-изразителен. По отношение на деловите инициативи възникватдребни пречки, отстраняването на които ще ви струва известни усилия и нерви, но ще ги отстраните без особени затруднения. Петък и събота са доста нервни и неудобни. Неделя ще е благоприятна. Това определение се отнася и за следващите делници, които ще ви разкрият нови възможности.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Вълнения и емоции

Постигнатите резултати ще наложат името ви в сферата, в която се изявявате. Представителите на зодията са подчинени на мощно емоционално въздействие и ще бъдат доста напрегнати през периода. Тук въпросът опира най-често до любовните взаимоотношения, а в тази област ситуацията може да се променя твърде динамично и задължително е непредсказуема във висока степен. Петък ще е спокоен и уравновесен, а уикендът и понеделник ще са доста нервни и напрегнати за повечето от вас. В следващите делници бъдете по-енергични и напористи.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Засилете самочувствието и се стабилизирайте

Сега подготвяте своето добро бъдеще. Това налага да сте активни и нищо да не отказвате. Представителите на Стрелец се намират във важен период от живота си, който недвусмислено дава яснота, че това е начало на промени. Първата и най-важна работа, с която трябва незабавно да сезаемете е да възстановите самочувствието си. То е основата, върху която следва да стъпите, за да продължите по пътя си напред. Петък, както и уикендът са успешни, е понеделник е ново начало. Слабият ви ден се оказва вторник, а  през следващите два дни развитието ви ще е успешно.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Добър шанс

Създавате за себе си впечатление, като за хора силни и решителни, а във важните моменти губите активност. През новата седмица представителите на Козирог ще докажат по безспорен начин мощния трансформиращ ефект на високата си енергийна интензивност. В случая става въпрос не толкова за промени, колкото за моделиране на събития, ситуации, обстоятелства и пр. всекидневни явления, които са предизвикали известни затруднения. Ще ги отстраните. Благоприятен петък и не по-малко успешен уикенд. Делниците, без четвъртък носят повече напрежение и повишена нервност.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

В етап на възраждане

При част от вас започват промени, отнасящи се до професионалната им реализация, за други те ще са по-изразени в личните им взаимоотношения и най-вече в интимния им живот. Като изключим семейните неприятности, които при някои от Водолеите ще приключат след развод, новият седмичен период определено ще свали доста тежести от раменете ви.Започва благодатен период на развитие, който ще стабилизира едни от вас в деловата сфера, а за други разкрива значителни възможности за лична стабилизация. Петък и уикендът не блестят, но никак не са лоши. Понеделник и вторник носят доста напрежение, а следващите дни ще ви радват с успех.

Седмичен хороскоп РИБИ

Решавате  затрудненията

По-малко се притеснявайте, повече вниквайте в хубавите страни на живота си. Времето за решаване на проблемите и за получаване на очакваните резултати настъпи и за Рибите. Това определение засяга не само трудно решимите делови теми, които напоследък са въпрос номер едно за мнозина, но и здравословното състояние на онези от родените в зодията, които небиха могли да се похвалят, че са в цветуща форма. Петък и събота ще ви радват със сполука. Неделя е нервна, а понеделник и вторник са напрегнати. Следващите дни са по-добри, но също ще са нервни.

 

zajenata.bg

Продължете с четенето
Реклама

България

За България5 месеца ago

Разочарован британец си купи къща в България за 7 бона и е на седмото небе

Баща използва eBay, за да купи къща с шест спални в България, след като се „бори“ известно време с цените...

За България5 месеца ago

Четирикратният шампион на България Мирослав Ангелов загина по време на тренировка

Четирикратният рали шампион на България Мирослав Ангелов загина днес по време на тестове на макадам близо до Шумен. Неговият навигатор...

За България5 месеца ago

Мълва взриви „Телеграм“: Путин умря в 20:42, Русия светкавично реши да…

В руския телеграм канал General SVR се появиха съобщения, че 71-годишният президент Владимир Путин е починал и е активиран негов...

За България5 месеца ago

Новата любов на Гришо заби в земята Мадалина, прибра си я у дома

Кадър Инстаграм Григор Димитров не си поплюва, когато става въпрос за жени и коли. Явно, че раздялата с Мадалина Генеа...

За България5 месеца ago

Лоша вест за „Лидл“, „Кауфланд“ и „Билла“ в България: Влиза нов гигант

Булфото, архив Пълната доминация на пазара в България на „Лидл“, „Кауфланд“ и „Билла“ изглежда няма да е безкрайна. Френската търговска...

За България5 месеца ago

Зловещи разкрития: В тялото на Матю Пери откриха…

Смъртта на актьора Матю Пери не е в резултат на свръхдоза фентанил или метамфетамин. Това показва първоначалните тестове, съобщава TMZ....

За България5 месеца ago

Студът нахлува в България от тази дата, обяви синоптикът Петър Янков

Булфото Все пак в България ще дойде есента, макар и късно. Очаква се валежен декември. По-топли ще бъдат януари и...

За България5 месеца ago

Емануела с първи думи за бившия си и участието му в „Игри на волята“

Емануела излезе с първи думи за участието на бизнесмена Мартин Николов- Елвиса в Игри на волята, който е бивш на...

За България5 месеца ago

Дебора проговори зa кървавото зверство и каза цялата истина

Дебора проговори за първи път пред камера за кървавото зверство с подробности във видео качено в канала на ,,Цанов НАПРЕД...

За България5 месеца ago

България плаче от разочарование. Здравко от „Ритон“ извърши национално предателство

Здравко от „Ритон“ не сваля фашисткото Z от врата си Двамата с Катя са най-верните явочници у нас на путиниста...

Казанлък

Интересни