Свържете се с нас

За България

Седмичен хороскоп за 8 – 14 октомври 2018

Published

on

Овен

Звездите поставят вашето търпение на изпитание. Иска ви се да вземете решение, но разумът ви казва, че трябва да почакате малко. Много скоро всичко се изменя във ваша полза.

Започвате период на самота, изчистване на пространството вътре и вън от вас. Някои приятелски връзки може да бъдат анализирани критично и не е изключено да ги прекратите.

Нуждата ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа. От основната си не очаквайте повишение.

Звездите ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да ви е от полза. Спокойствието ви помага да вземете правилни решения и за бизнеса, и за личния живот.

Събитията се стичат така, че някои от тях може да ви тласнат по пътя на агресията. Хората с творчески професии може да открият тайни източници на знание и мистичната природа на човека.

Записвайте си видяното и чутото. Художниците може да създадат истински шедьовър, писателите да открият оригинална идея. Във всичко, с което се сблъсквате откривате пръст на съдбата. Няма да оставите нещата да се развиват хаотично, стараете се да въведете ред във всичко.

Може да ви върнат стар дълг или да ви предложат работа по съвместителство. Поговорете с близките си хора, но не бързайте да налагате мнение, чуйте ги какво казват, и тогава вземете категорично решение.

Телец

Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Инвестициите в началото на седмицата са успешни, а перспективата може да разгори във вас апетит за повече и по-апетитни хапки.

Неочаквана среща със стар познат може да събуди в душата ви сантименталност и романтика. Ако искат от вас бързи решения и то за важни неща, не ги давайте. Поискайте достатъчно време за размисъл.

Възможно е да получите интересно предложение от делови партньор. Работата не е лесна, но е интригуваща. Мнозина биха искали да бъдат на ваше място, а вие продължавате да изпитвате неудовлетворение заради дребни детайли.

Така проваляте дните си и щастието ви не може да е пълно. Привличате като магнит хората от противоположния пол. Интересът към вас може да разгори желание да бъдете любими, да се наслаждавате на интимно щастие.

Не е изключено да започнете връзка. Някой може да се опита да ограничи свободата ви и това да бъде удар за вас. Няма да бъдете особено деликатни, нито пък тихи. Но бързо може да ви мине, даже може да съжалите за постъпката си.

Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви.

Много мисли има в главата ви, несигурността ви пречи да видите перспективата. Но сами няма да стигнете до правилните изводи, нужно е да споделите усещанията си с близък приятел.

Близнаци

Бъдете естествени. Само така може да ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да ви простят някои малки прегрешения. Не всичко върви по план, възможни са и изненади, но като цяло периодът е успешен.

Много задачи очакват разрешение, на помощ много не се надявайте. Личност от противоположния пол може да ви признае чувствата си, но това да остане в сянка на по-голямото събитие, което може да се случи. То също касае личния ви живот.

Периодът е подходящ за приключения, за внедряване на нови неща в живота. Предстои ви адаптиране, може да нарушите някои от принципите си, но затова пък да изпитате вълнения и да видите нови неща. Не се самообвинявайте каквото и да се случи.

Нещата не са толкова прости, има Пластове за които вие дори не подозирате. Ако не се освободите от предишните окови, няма да можете да започнете нова връзка, работа или да навлезете в нова сфера на дейност.

Смелостта ви е подхранена от близък човек. Той може да ви даде силата и увереността, че действията ви са правилни. Разплащате стар дълг.

Може да останете без пари, но това не е проблем. Съдбата ви помага да се справите с най-неотложните си нужди. Пътуванията не са особено подходящи.

Здравословното ви състояние не е добро, а и организацията ви куца. Останете си вкъщи и помислете от какво се нуждаете, от кого можете да поискате помощ. Но трябва да подходите към хората добронамерено, а не от позиция на силата.

Рак

Съдбата може да ви накара да промените плановете си. Други неща излизат като приоритети, но все пак трябва да завършите старите дела, за да започнете нови. В противен случай може да се оплетете в разнородни задачи. Гледате по нов начин старите си проблеми.

Парите придобиват друг смисъл за вас. Решенията са прости, но изискват смелост и желание да поемете отговорност, а точно това е проблемът при вас. Може да направите удачни покупки.

Не прекалявайте с храната. Пазете диета, движете се повече. Трябва да се вслушате в онова, което ви казват децата. Тяхната чиста душа ви поддържа и ви дава сили да започнете нещо ново. Всяка доброта извършена от вас ви се връща в подходящ за вас момент.

Ревността може да мъчи по-младите от вас. Има нещо, което ви смущава и пречи да се чувствате щастливи. Възможно е да не сте изяснили някои недоразумения и това да ви пречи.

Домът ви може да стане място, което е уютно и комфортно, очаквате гости и се стараете да бъдете на ниво. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост. Избягвайте ненужната разточителност, иначе финансовите трудности са неизбежни.

Постарайте се да не натоварвате своите близки с желания и капризи, по-скоро вникнете в техните нужди и желания. Навлизате в период, който е успешен само ако имате добри отношения с хората около вас.

Лъв

Мислите от къде да вземете нужните средства, за да успеете да реализирате замислите си. Има начин и вие може да го видите в най-скоро време. Не се доверявайте на ваш роднина, които се опитва да ви влияе при вземането на решения.

Доверявайте се само на собствените си знания и преценки, вие може да откриете в себе си по-богат потенциал, отколкото си мислите, че притежавате. Хората около вас са изключително толерантни и това ви дава шанс да постигнете целите си.

Няма да срещнете никакви затруднения, затова се заемете с проекти, които сте отлагали до този момент поради липса на смелост. Може да си доставите едно удоволствие. То може да е кулинарна фиеста или любовна среща, може да е интересно пътуване с добра компания.

При всички случаи се грижите за себе си, каквото и да ви казват другите. В семейната среда няма да ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да ви поднесат голяма изненада.

Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. Вие, които обикновено знаете как да потушавате кавгите, през настоящия период проявявате тенденция, характеризираща се по-скоро с „наливане на масло в огъня“.

Склонността ви да дразните хората нараства. Имате забележителен напредък в социалното положение. Перспективите са добри, бюджетът ви се стабилизира. Навлизате в позитивен, удачен период.

Дева

Притискат ви някои неблагополучия, но времето е такова, че трябва да напрегнете мускули и да изведете нещата до успешен край. Трябва да помните, че всякакви договори, връзки и запознанства, направени през този период може да придобият дълготрайност. Затова гледайте на периода като на съдбовен и мислете в какво влагате енергията си.

Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея.

Вложете чувство в това, което правите, ако искате резултатите да са добри. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие може да забележат липсата на всякаква мотивация. Това не е добър атестат. Възможно е да покажете силно желание да бъдете независими и свободни.

Тежат ви някои зависимости и ангажименти, които сте поели. Опитвате се да отхвърлите опеката на властен човек. Не е изключено той да е от семейството, родител – ваш или на партньора ви.

Имате силна и точна интуиция. Вярвайте в нея, следвайте вътрешния си глас, за да спечелите. Събитията ви отварят очите за новото, което се задава и вашето място в него.

Приятелска подкрепа от страна на шефа или влиятелно лице ви дава самочувствие. Нещата няма да се развият по лошия сценарий, който чертаят неприятелите ви. Не си струва да си вадите погрешни заключения.

Везни

Върху вас може да падне двойна отговорност. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Звездите ви препоръчват да отхвърляте детайл след детайл и да довършите започнатото, така няма да се оплетете в разнородни работи.

Освободете ума си от негативни мисли. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини.

Периодът ви носи творчески успехи. На фронта на образованието и повишаване на квалификацията също отбелязвате радващи победи. Жените от зодията може да проведат разкрасяващи процедури, може да си купят и нов тоалет.

Спешна работа може да ви принуди да излезете от дома си и да потърсите онова, което ви е нужно. Не търсете причини за да не правите нищо, такива много лесно може да намерите, но така се лишавате от доказани удоволствия. Изненадите може да са много и някои да ви сварят неподготвени.

Мъдра и проницателна жена може да ви помогне да реализирате талантите си. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени може да постигнете голям успех. Може да почувствате духовна близост с личност от противоположния пол.

Планетите ви помагат да обедините творчеството с прагматизма и да постигнете добри резултати. Художниците и музикантите получават допълнителна космическа благословил.

Обстоятелствата може да се стекат благоприятно за представителите на този знак. Дошло е време да разгърнете таланта си и да покажете на какво сте способни. Това е период за изпълнение на желанията ви.

Скорпион

Някои събития могат да ви тласнат по пътя на агресията. От това могат да произтекат и положителни, и отрицателни явления. Някои от вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Всичко зависи от натрупванията в миналото.

Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Не търсете пътя на истината. За всеки човек той е различен и не трябва да налагате шаблони. Това, което е за вас е добро, е лошо за други.

Опитайте се да бъдете добронамерени и коректни. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да ви натежи. Имате насъбрана емоционална енергия в душата си и е важно да я изкарате навън, да споделите това, което ви мъчи.

Но не го правете на всяка цена, важно е какъв е човекът до вас. Освободете се от някои излишни страсти, това, което ви е нужно е спокойствие и търпение. Нещата могат да имат добър завършек ако и вие полагате усилия, а не сте само от позицията на изискващия човек.

Борбата за власт и авторитетът ви присъстват във всички ваши дела, като се започне от домашната кухня и се завърши с теоретични и философски въпроси. Подготвяте се за празнично събитие и искате всичко да е наред.

За вас започва нов творчески процес. Скорпионите измислят нещо оригинално, впечатляват околните с идеите си, колкото и невероятно да изглежда всичко.

И все пак всичко е в реализацията, а не в теорията. По-добре се откажете от разнородните дейности и се концентрирайте в едно нещо. Така имате шанса да го завършите подобаващо добре и да се освободите от една грижа.

Стрелец

Скъпо струваща вещ може да ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Очакват ви много забавления.

Можете смело да опитате своя късмет в тотото или лотарийни игри. Съветът на звездите е: сменете подхода, нещо друго, по-различно може да ви донесе успех.

Вие сте много отговорни в работата си и това ви носи заслужено признание. Внимателно се отнасяйте към хора с водни зодии, те са по-чувствителни и обидчиви и може да се засегнат от небрежно подхвърлена дума.

Планетите ви помагат да решите много важен личен въпрос. Използвайте момента. Умението ви да работите съсредоточено, да контролирате емоциите си и да изслушвате ви помагат да се справите с професионалните си задължения и да затвърдите позициите си пред влиятелна личност, която познавате отскоро. Отношенията с околните са хладни и делови.

Не разчитайте много на съчувствие и разбиране. Внимавайте много с какво се храните, защото са възможни проблеми с храносмилането. Пийте повече вода, не прекалявайте със сладките и мазни неща.

Действате по правилата, но вътрешно искате съвсем друго. За съжаление, хладната ви практичност може да създаде допълнителни проблеми докато не си позволите да чувствате това, което правите. По отношение на партньора си трябва да сте по-мили и доверчиви, така може да възстановите хармонията помежду си.

Жените от зодията може да покажат щедрост, но почти веднага може да усетите другата страна на тази своя слабост или достойнство. Всичко е относително, получавате противоречиви оценки и съвети.

Козирог

Жените от зодията се опитват да бъдат много красиви и одухотворени. Имате мотив да го направите, това може да е празнично събитие или очаквана среща. Харчите пари за лични неща. Имате придобивки.

Възможно е родителите да ви направят подарък или роднини. Важното е, че вие го използвате правилно и така давате тласък на перспективна идея.

Направете критичен анализ на своите начинания и може да видите, че трябва да се откажете от някои неща. По отношение на хората показвате добродетели и това ви носи актив за бъдеще време.

Някои ваши занимания стават източник на доходи. Опитвате се да намерите поддръжници за справедлива кауза. Обществените ви занимания са начин да попаднете в нова среда и да осъществите едно пътуване.

Чуждите желания не трябва да са задължителни за вас. Даже и да са на децата ви, намерете начин да отсеете нужното от ненужното.

Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Периодът е предназначен за активен труд, физически натоварвания и общуване. Неподходящи са колективните действия.

Не губете чувство за реалност. Много неща могат да ви се сторят лесни за осъществяване, но излишната ви увереност може да ви попречи да видите реалното състояние на нещата.

Очаква ви ново запознанство, което скоро да ви осигури допълнителни доходи. Бизнес идеите ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари.

Водолей

Пазаруването ви дава възможност да покажете стил и щедрост. Към любимия си човек сте нежни и мили и го възнаграждавате за търпението му да бъде с вас. Неговата прагматичност понякога ви идва в повече, но може да откриете, че това е било за добро.

Звездите ви препоръчват да се занимавате със спокойни видове дейност, изкуство, творчество, нещо, свързано с дома.

Много добро въздействие върху вас имат философията и религията. Не бързайте, довършвайте започнатите неща бавно и разумно.

Възможно е да водите откровени разговори с членовете на семейството си. Предстои ви решаване на материални проблеми и макар да не сте склонни на отстъпки, може да се наложи да ги направите. Някои може да върнат стар дълг, да се сдобрят с приятел.

Периодът носи пречистване, спокойствие. Желанията ви са най-различни, в душата ви се борят и противоречиви страсти, но те намират покой. Пазете стомаха си. Не се препоръчва да се натоварвате с прекалено мазна или пикантна храна.

Въздържайте се от решаването на важни делови въпроси. Младите от вас може да изпитат разочарование в любовта. Не е изключено всичко да е във вашата глава. Може би мечтите ви са нереални и от това произхождат някои неудачи по пътя ви.

Периодът като цяло е сложен заради финансови проблеми или здравословни на членове на семейството, не го усложнявайте още повече. Може да получите нещо, но това да ви направи зависими.

Периодът крие капан. Ако се хванете в него, дълго време няма да можете да се освободите. Затова си отваряйте очите на четири и мислете върху предложенията, които ви правят.

Риби

Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да ви донесе слава и пари. Смело реализирайте замислите си, малко повече самочувствие няма да ви е излишно.

Може да продължите започнатото, но трябва да се съобразявате с това, че има нови обстоятелства. Колкото по-адаптивни и гъвкави сте, толкова по-добре.

Можете да се доверите на жена от зодия Дева или Козирог. Със своята практичност тя може да ви предпази от грешки.

При някои представители на този знак неочаквано може да се появи на хоризонта стара любов и сложните отношения с постоянния партньор да получат своето лесно обяснение, именно поради това обстоятелство. Не сте доволни от сегашната си връзка и това може да проличи.

Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Очаквайте изненади, в по-голямата си част неприятни. За много от вас са реални сериозните финансови проблеми.

Възможно е да бъдете въвлечени в кръга от грижи, които в голяма степен касаят и вашите роднини. Няма да имате голям избор, трябва да се съобразите с даденостите. Периодът не е от най-добрите, но вие самите правите нещо добро за другите.

Предстои ви пътуване. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от вас може да се заемат със спорт за да възстановят фигурата си в желан вид.

Суетата се разгаря във вас и това е видно за околните. Не са изключени хронични заболявания на нервна почва. Възможни са алергии, кожни проблеми. Трябва да внимавате с какво се храните.

Продължете с четенето

За България

Първи СНИМКИ и ВИДЕО от страшната катастрофа на „Тракия“! Остава ли аутобанът затворен

Published

on

Отвориха за движението АМ „Тракия“ в посока Пловдив, но ограниченията остават. Поради нулева видимост превозните средства се отклонят през Нови хан. В посока София също се отклоняват по път I-8, заради намалена видимост и задимяване.

Старши комисар Николай Спасов обясни, че около 5 часа е получен сигнал за катастрофа край Ихтиман. По първоначални данни във верижния инцидент са участвали пет автомобила и камион. В резултат на удара са пострадали трима, които са транспортирани в болнични заведения, а на други двама е оказана медицинска помощ на място.

Двама от пострадалите са приети УМБАЛ „Св. Анна“-София АД. 40-годишната Р.В. и 30-годишният Н.К. са стабилизирани и контактни. Жената е с порезна рана на лява ръка, но остава за наблюдение. Мъжът освен травмите на двата глезена има и счупване на подбедрица. Има нараняване и на главата. По преценка на лекарите днес или утре му предстои ортопедична операция.

30-годишен мъж, пострадал при пътния инцидент, е приет в Спешно отделение на ВМА. Пациентът е контактен, адекватен, без опасност за живота.

Главен комисар Николай Николов, директор на ГДПБЗН коментира, че сметището край Ихтиман не е работещо, запалило се вследствие на гниене. На място има пет пожарни автомобила, които продължават гасителните действия. Николов призова водачите да спазват ограниченията, защото е важно за живота на всички на пътя.

Директорът на ОДМВР – София отправи апел към водачите на МПС да карат внимателно и да спазват указанията на полицията, защото ситуацията е тежка, а видимостта нулева. Нулева видимост има и на п.в. Мухово, обходен маршрут през село Веринско. Трафикът в посока София се пренасочвапо обходен  маршрут от пътен възел Церово на АМ „Тракия“ по път III-8402 Церово – Злокучене – Септември – път I-8 Септември – Ихтиман.

Източник: БЛИЦ/БТВ

Продължете с четенето

За България

Криминалист посочи кой е убиецът на красивата Виктория и как би се държал след зверството

Published

on

Националната ДНК база данни е от около 2001 година. Но там има много малко профили – едва няколко хиляди. Не винаги обаче се снема ДНК. Това се прави само при тежки престъпления. Т.е. извършителят на убийството може да е криминално проявен, но никога да не му е снемано ДНК. Това заяви в „Здравей, България“ криминалистът Иван Савов.

„Проблемът е такъв, че може да се вземе ДНК от гражданин, но с доброволното му съгласие. Доста шум се вдигна около това убийство, а това размива събитието. Това пречи на дейността на служителите и на издирването на убиеца. Има един медиен балон“, каза криминалистът. В студиото бе и психиатърът д-р Веселин Герев: „Много хора решиха да си правят пиар на гърба на този случай. Не може да се раздават присъди чрез социалните мрежи.

Можем само да говорим с хипотези какво е станало, защото нямаме почти никакви факти, освен че една млада жена е убита по жесток начин. Това е престъпление с много ярост, много е брутално към жената. Възможно е и да е извършено от човек, който я познава“, смята Герев.

„Към настоящия момент всички версии са допустими. Принципно тактиката за работа в такава ситуация е точно това. Допускат се всички възможности – политическо влияние, поръчково действие, полово или лично. Една по една в последствие версиите се изчистват. Моето лично усещане е, че този случай е престъпление, свързано с човек с психични отклонения. На първо място това е красива млада дама, която привлича погледите. Всичко става на място, което е доста отдалечено.

На такива места се крият много хора с отклонения. Напълно е възможно такъв човек да е извършил въпросното деяние“, заяви криминалистът.  „Това деяние не е професионално и поръчково, защото тогава нямаше да има следи. Няма да оставя ДНК, да проявява такава излишна грубост и жестокост – той просто ще приключи. Интересно е защо телефонът на жертвата е взет. Той очевидно не е включван, щом досега не е открит. Това си е чисто криминално деяние, което е свързано с психичните желания на един психически неурнавесен човек. Просто професионалист няма да направи подобно нещо“, категоричен бе Иван Савов.

„Такива хора след това се държат различно след подобно деяние. Има много добри профайлъри в МВР, които вече се занимават с профила на извършителя. Единият тип такива хора решават да се похвалят, защото това им дават допълнително удовлетворение, вторият тип отиват да гледат какво става, а третият тип се покриват, ама много здраво се покриват. Това може да е бил нормален гражданин, които изведнъж да е отключил някакво заболяване. Може да води дори двойнствен живот“, каза още криминалистът.

„Използването на това престъпление за политически и рекламни цели е срамно. Фокусът се измести от убийството на една млада жена в посока протести и политически интриги. Това нещо е нелепо. Не може да се раздават присъди с лека ръка. Снощи на протеста в София бе заявено, че медии в България няма и журналистите трябва да напуснат работните си места. Това е нелепо и недопустимо“, възмути се отново д-р Герев. „Телефонът лесно може да бъде проследен. Може да се види накъде е тръгнал убиецът, ако не го е изключил моментално“, завърши криминалистът.

Продължете с четенето

За България

Горещи подробности за страшната катастрофа на „Тракия“, първата версия за ужаса е… (СНИМКА)

Published

on

Тежка верижна катастрофа е станала на АМ „Тракия“ в посока Пловдив. Инцидентът е станал край Ихтиман. АПИ вече предупреди, че видимостта в региона е намалена. При катастрофата има трима ранени, съобщиха от пресцентъра на МВР.   Образувала се е огромна тапа от коли на аутобана. По последна информация, броят на ранените е трима.

В района на катастрофата има сметище, което гори. В района има задимяване и ниска мъгла. Според първоначалната версия, димът от пожара е довел до намалена видимост, предизвикала катастрофата.

Седем са колите, пострадали във верижната катастрофа на магистрала „Тракия“ край Ихтиман. Три от колите са тежкотоварни, 4 – леки автомобили. Ранени са четирима души.

Няколко спешни екипа вече са на място. Един от пострадалите е с черепно-мозъчна травма, съобщава bTV. Става въпрос за млади хора, до 40-годишна възраст, в това число и една жена. Няма опасност за живота им.

Изпратени са 7 екипа на спешна помощ, които са се справил със ситуацията. Сигналът е подаден към 4 и 46 часа тази сутрин. Обходният маршрут е покрай село Лозен.

Както и миналата година, така и тази причина за катастрофата е сметище, което е запалено. Имало е ниски мъгли и заедно с дима от горящия боклук видимостта е била намалена.

Нещо кошмарно се случва на магистрала „Тракия“ край Ихтиман  Трафикът в посока Пловдив се пренасочва от кръстовището за Лозен – Равно поле, Мосачево – Елин Пелин и по път I-6 София – Златица – път II-37 Панагюрище – до пътен възел „Гелеменово“ и АМ „Тракия“.

Движението в посока София се отклонява от пътен възел Церово на АМ „Тракия“ – път III-8402 Церово – Злокучене – Септември – път I-8 Септември – Ихтиман. Пътят от Пазарджик към София трафикът е насочен по стария път. Пътни полицаи са на място и регулират движението.

Продължете с четенето

За България

Нещо се случва на мястото, където убиха журналистката Виктория! Разследващите с изненадващ ход!

Published

on

Мястото на убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе отново е отцепено с полицейски ленти. Има и патрулка, информира Нова тв.  Не е ясно защо са взети тези мерки дни след свирепото зверство.

Вчера мястото бе отворено за пешеходци. Много хора в града към момента са притеснени. Още снощи на бдението те са изразили страховете си заради убийството.

„Тя беше зад каузите на майките на деца с увреждания. В Русе не помним такова нещо – това е шок и трагедия. Може би истинският убиец никога няма да излезе наяве“, вайкат се жени от града.

„Настоявам за справедливост и правосъдие и това всички ние да се чувстваме по-сигурни“, присъедини се друга дама към останалите. Стана ясно, че за тениската, открита вчера в близост до мястото на убийството, е сигнализирано от граждани на Русе. Тя се е намирала на около 500 метра от мястото на зверското деяние.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ !

Продължете с четенето
Реклама

Интересни

За България56 минути ago

Първи СНИМКИ и ВИДЕО от страшната катастрофа на „Тракия“! Остава ли аутобанът затворен

Отвориха за движението АМ „Тракия“ в посока Пловдив, но ограниченията остават. Поради нулева видимост превозните средства се отклонят през Нови хан....

За Българияедин час ago

Криминалист посочи кой е убиецът на красивата Виктория и как би се държал след зверството

Националната ДНК база данни е от около 2001 година. Но там има много малко профили – едва няколко хиляди. Не...

За Българияедин час ago

Горещи подробности за страшната катастрофа на „Тракия“, първата версия за ужаса е… (СНИМКА)

Тежка верижна катастрофа е станала на АМ „Тракия“ в посока Пловдив. Инцидентът е станал край Ихтиман. АПИ вече предупреди, че видимостта в...

За България2 часа ago

Нещо се случва на мястото, където убиха журналистката Виктория! Разследващите с изненадващ ход!

Мястото на убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе отново е отцепено с полицейски ленти. Има и патрулка, информира Нова...

За България10 часа ago

Откриха разкъсана в яката спортна блуза близо до лобното място на Виктория

Неизвестни остават както мотивите, така и самоличността на извършителя на зверското убийство в Русе. Днешната визита в дунавския град на...

За България10 часа ago

Изплуваха големи пикантерии за бившия съпруг на убитата Виктория, който се принудил да си купи самолет, защото…

Телевизията, в която работела убитата Виктория Маринова, е собственост на бившия й съпруг Свилен Максимов. Двамата са разделени от февруари...

За България10 часа ago

Дъщерята на Мира Добрева надмина майка си по красота (снимки)

Дъщерята на Мира Добрева надмина майка си по- красота. Момичето е прелестно Хиляди мъже точат лиги по сексапилната дъщеря на...

За България11 часа ago

Гръмнаха звяр с 25 сантиметрови зъби в гората край Мездра

Вчера ловците от ЛРД „Цаконица-Горна Бешовица“ са ударили рекорден трофей, съобщи BulNews.bg. Около 9 часа дружинката заградила голям глиган в...

За България11 часа ago

Български планинари стигнаха до свята за Левски къща, завариха най-големият кошмар и позор!

Изключително гневен пост сподели преподавателят и автор Надежда Сталянова след посещение на къща-музей, свързана с дейността на Васил Левски – място,...

За България11 часа ago

Журналисти от Русе изреваха! Ето кой се опитва да натрупа власт и влияние от смъртта на Виктория!

Случаят със зверското убийство на 30-годишната телевизионна водеща Виктория Маринова влезе в световните медии като терор над журналисти. Вижте какво споделят...

За България11 часа ago

Свинщина! Да крадеш и продаваш лекарствата на онкоболни!

Двама лекари от София и фармацевт от Благоевград са задържани за схемата, чрез която е източвана здравната каса с незаконен...

За България13 часа ago

Извънредно! Ново зверско убийство потресе България. Полицията отцепи мястото. Убиха младият

На 6 октомври, около обяд, от Център за спешна медицинска помощ – Дългопол, е постъпил сигнал за мъж в безпомощно...

За България13 часа ago

Явор Дачков изригна: Спрете истерията за убийството на Виктория. Всичко показва, че е убита заради

Явор Дачков, Lentata.com Каквато и да е истината за убийството в Русе, няма значение, защото излезе във Фейсбук и световните медии...

За България13 часа ago

За това се мълчи! Ето кой е съпругът на убитата Виктория, много важен човек! Вижте какво се е случило с тях съвсем скоро

Зверски убитата русенска журналистка Виктория Маринова се е развела наскоро, а дъщеричката й е живеела с баща си и дядо...

За България14 часа ago

КОШМАРЪТ СЕ СБЪДНА! Само преди минути излязоха ДНК анализите на убиеца на Виктория – много лоши новини!

Целият експертен капацитет на МВР е мобилизиран в разследването на убийството на Вероника Миланов в Русе. Въпреки това все още...

За България14 часа ago

Най-накрая проговори колега на зверски убитата Виктория!

В шок сме от случилото се. По никакъв начин, под никаква форма, не сме получавали заплахи към телевизията или към...

За България14 часа ago

ИЗВЪНРЕДНА НОВА ИНФОРМАЦИЯ! Вътрешният министър преобърна всичко за убийството на Виктория! Само не и това!

В близост до мястото на убийството в Русе има психиатрично заведение. Извършваме проверки. По алеята, на която е станал инцидентът,...

За България14 часа ago

Болката прониза сърцата в слънчевия ден. С прискърбие съобщаваме, отиде си голям български актьор

На 86-годишна възраст днес почина дългогодшният актьор от трупата на тетъра в Ботевград Веселин Насев. За първи път се качил...

За България15 часа ago

След щастието с детето и излизането му от Брадъра животът на Веселин Плачков се срина!

Веселин Плачков тръгва на психолог Веселин Плачков тръгва на психолог. След участието на актьора в риалити формата „ВИП Брадър“ по...

За България16 часа ago

Ново брутално убийство в България! Баща уби гаджето на дъщеря си!

Мъж от Дългопол уби бившия приятел на дъщеря си. За срок до 72 часа е задържан 55-годишният Мартин П. Той...

Реклама

Интересни