Свържете се с нас

За България

Хороскоп за днес, 21 август-Плодотворен ден и печалби за 3 зодии във вторник –

Published

on

ОВЕН
Ако се предадете на колебания и нерешителност, понеделник ще се окаже слаб. За мнозина от Овните се очертават спорове с някого по нерешени финансови въпроси.

Други ще отстраняват проблеми, които се издигат като стена на пътя на реализацията им. Денят по принцип е благоприятен. Носи ви изразителен късмет и създава условия за насочване към нови ангажименти. Някои дори имат шанса да се заемат със съвсем нова, а често и непозната практическа дейност. Денят ще е печеливш за мнозина. Вкъщи възникват проблеми.

ТЕЛЕЦ
Доста плодотворен, понеделник предоставя на Телците значителни възможности за делова реализация, печеливши действия и важни делови контакти. Последните са от голямо значение за мнозина от зодията. Вероятно е да сключите договор за продължителна дейност в сферата на интересите ви или дори да положите здрава основа за съвместно партньорство в значим бизнес. За някои Телци настъпва важен период в любовно отношение. В тази сфера са очертава сериозно раздвижване и реални новости.

БЛИЗНАЦИ
Много от представителите на Близнаци ще стартират с ангажименти за нови начинания през този ден. Контактите от такъв тип ще продължат и през следващите делнични дни. Възможностите ви са изразителни, а положителният ви шанс е значителен. Възможно е да възникнат известни противоречия с някого, но едва ли ще са от значение. Много новини ще ви донесе понеделник и ще действате многопосочно, но и доста от намеренията ви ще останат за следващите дни. Денят ще е особено успешен за действащите в бизнеса.

РАК
По подобие на Телците, и за вас започва период на чудесни възможности, които най-често засягат бизнеса и професионалната сфера. В този смисъл на развитие следва да действате активно, за да се реализирате по възможно най-добрия начин. Организирайте се по конкретните си цели и наблегнете на активността, дайте всичко от себе си. Силата ви е в мисленето и планирането. Стъпили сте върху здрава основа и ще се реализирате. Понеделник ще е успешен и плодотворен за осъществяване на целите. Някои започват работа на ново място.

ЛЪВ
Днес Лъвовете са бодри и в кондиция за реализиране на проектите си. В случая става дума за деловите, защото личните у мнозина не са напълно избистрени и всеки ще ги решава според обстоятелствата. Ангажиментите от професионално естество имат два аспекта. В едни случаи са печеливши, а в други е необходимо да концентрирате усилията си, за да преодолеете трудностите. По два различни начина изглеждат и контактите в обществените среди – сполучливи и досадни. Понеделник е начало на важни промени в личен план.

ДЕВА
Представителите на зодията ще изострят вниманието си към дела и въпроси от материалната сфера днес. Шанс за реализация на целите не липсва, но е необходимо да действате с много енергия, за да достигнете желания резултат. Другата ярка тенденция за този ден е любовната. В тази сфера се делите на две групи. За едната е характерно благоприятното развитие на взаимоотношенията с интимния партньор, докато за другите предстоят промени, които в много случаи ще регулират събитията чрез непоколебима решителност.

ВЕЗНИ
За голяма част от Везните се откриват благоприятни възможности за материална реализация чрез контакти в обществените среди. В едни случаи става въпрос за делови предложения за трайно поемане на професионални ангажименти. В други – за еднократни действия, които ще ви донесат печалба, не само сега, но и в бъдеще. В любовно отношение понеделник не е особено благоприятен за изглаждане на нарушени взаимоотношения – нещо, което доста от зодията са решили да осъществят, като възстановят и интимна близост.

СКОРПИОН
Днес Скорпионите са в чудесно настроение и в състояние на видимо повишена жизненост. Денят е доста благоприятен за решаване на материални въпроси и за контакти с партньори или хора от обществените среди, с които ви свързват делови отговорности. Всъщност, това е едната страна на деловия ден – повишени възможности за материален просперитет. Другата тенденция засяга личния ви живот, където започват промени. Ще се изправите пред необходимостта от категорично решение относно бъдещето си развитие.

СТРЕЛЕЦ
Понеделник ще зарадва Стрелците с успех и постижения в делата и задачите, с които ще се заемат. Но и сега войнственото настроение, желанието за надмощие и готовността за доказване са авангардът на вашия израз. От гледна точка на защитен авторитет, голяма част от зодията имат право да реагират по този начин, но в настоящия момент едва ли е необходимо. Просто денят е благоприятен и успешен за целите ви. Делово пътуване може да се окаже скучно и неприятно. Денят е особено успешен за контакти и преговори.

КОЗИРОГ
Практическите ви възможности съвсем не са малки, ако решите да реализирате делова цел. Денят е благодатен за успех и печалби. У някои желанието за подобни ангажименти едва ли е налице, тъй като са емоционално превъзбудени, а мислите им са далеч от трудовите ангажименти. На някои обаче ще се наложи да се мобилизират, за да довършат все още незавършени задачи. други ще осъществят важни контакти в обществените среди, които без съмнение им разкриват шанс за безусловна материална реализация.

ВОДОЛЕЙ
Голяма част от Водолеите са насочили вниманието и действията си в деловата сфера, което безспорно ще ви донесе желаните постижения. В някои случаи става въпрос за съвсем нови ангажименти, които ще осъществите в екип и с подобаващ ентусиазъм. За друга група от зодията денят не е от най-приятните, защото са здравословно неразположени. Едва ли е проблем да се възстановите от сезонното неразположение, но за момента явно не е приятно. Понеделник е много хубав за контакти – делови, приятелски, любовни и пр.

РИБИ
Готовността за реализация в деловата сфера е ярко подчертана у преобладаващата част от Рибите, а шансът ви за успешни действия е значителен. Някои ще се отправят на път, за да осъществят задачи, за които не са намерили време през отминалите дни. За други са характерни делови ангажименти и печалби. Най-успешно ще преминат контактите с партньори в средите на бизнеса. За някои ще са особено ползотворни, защото ще достигнат до решение за нова съвместна реализация, с ярък материален  ефект.

zajenata.bg

Продължете с четенето
Реклама

България

За България5 месеца ago

Разочарован британец си купи къща в България за 7 бона и е на седмото небе

Баща използва eBay, за да купи къща с шест спални в България, след като се „бори“ известно време с цените...

За България5 месеца ago

Четирикратният шампион на България Мирослав Ангелов загина по време на тренировка

Четирикратният рали шампион на България Мирослав Ангелов загина днес по време на тестове на макадам близо до Шумен. Неговият навигатор...

За България5 месеца ago

Мълва взриви „Телеграм“: Путин умря в 20:42, Русия светкавично реши да…

В руския телеграм канал General SVR се появиха съобщения, че 71-годишният президент Владимир Путин е починал и е активиран негов...

За България5 месеца ago

Новата любов на Гришо заби в земята Мадалина, прибра си я у дома

Кадър Инстаграм Григор Димитров не си поплюва, когато става въпрос за жени и коли. Явно, че раздялата с Мадалина Генеа...

За България5 месеца ago

Лоша вест за „Лидл“, „Кауфланд“ и „Билла“ в България: Влиза нов гигант

Булфото, архив Пълната доминация на пазара в България на „Лидл“, „Кауфланд“ и „Билла“ изглежда няма да е безкрайна. Френската търговска...

За България5 месеца ago

Зловещи разкрития: В тялото на Матю Пери откриха…

Смъртта на актьора Матю Пери не е в резултат на свръхдоза фентанил или метамфетамин. Това показва първоначалните тестове, съобщава TMZ....

За България5 месеца ago

Студът нахлува в България от тази дата, обяви синоптикът Петър Янков

Булфото Все пак в България ще дойде есента, макар и късно. Очаква се валежен декември. По-топли ще бъдат януари и...

За България5 месеца ago

Емануела с първи думи за бившия си и участието му в „Игри на волята“

Емануела излезе с първи думи за участието на бизнесмена Мартин Николов- Елвиса в Игри на волята, който е бивш на...

За България5 месеца ago

Дебора проговори зa кървавото зверство и каза цялата истина

Дебора проговори за първи път пред камера за кървавото зверство с подробности във видео качено в канала на ,,Цанов НАПРЕД...

За България5 месеца ago

България плаче от разочарование. Здравко от „Ритон“ извърши национално предателство

Здравко от „Ритон“ не сваля фашисткото Z от врата си Двамата с Катя са най-верните явочници у нас на путиниста...

Казанлък

Интересни