Свържете се с нас

За България

Хороскоп за днес, 25 август-Изключително благоприятен ден за 4 зодии в събота – Хороскоп за днес ОВЕНСъбота е много благоприятна да практическа делова

Published

on

Хороскоп за днес ТЕЛЕЦ

Нервен ден, през който не сте лишени от късмет и навременна подкрепа, но реализацията на целите си – особено в делови план, ще постигнете само чрез разбирателство по съответните теми. Денят бележи началото на нов етап в развитието на личния ви живот. Ще е хубав и благоприятен. Известни проблеми може да възникнат в контактите с партньори или относно осъществяването на сделка. Малка част от Телците се сблъскват с лични неудобства, които обикновено са от любовно естество. Проблемът не е сериозен. Бързо ще отстраните разногласията.

Хороскоп за днес БЛИЗНАЦИ

Събота изглежда благоприятна и вдъхва надежди у Близнаците за справяне със задачите и реализиране на целите. На практика обаче ситуацията е по-различна. Очертава се сблъсък с неочаквани проблеми. Високо стояща личност ще попречи за осъществяването на вашите делови намерения. Друга група от тази половина са притиснати от лични неприятности, които предизвикват огромни безпокойства. Ще ги разрешите до края на месеца. Противоположна е ситуацията за оставащата половина от знака. За вас денят се свързва с емоционални приятелски контакти и любов.

Хороскоп за днес РАК

Събота се характеризира с две тенденции за Раците. Едната и благоприятна и ясна подчертава, че действате ли честно при провеждане на преговори и в деловите си контакти или практическата изява, ще постигнете онова, което ви вълнува. Втората е да проявите хитрост, но тя безспорна е губещата. Сега е добре да се ориентирате към контакти с приятели и в обществените среди. Тук шансът ви е силен, а мнозина ще бъдат изненадани от нови и стабилни възможности за напредък и печалби. Някои от зодията се сблъскват с големи трудности при снабдяване с документи.

Хороскоп за днес ЛЪВ

Денят ще е сполучлив, но едва ли ще успеете да реализирате всичките си намерения определени за събота. Работете стратегически, и не правете опити да скъсите дистанцията до целта, като си послужите с лъжи. Подобна крачка може да се окаже фатална и да ви причини куп главоболия  в бъдеще. Те може да се групират в два-три аспекта. Не се връщайте с мисълта си назад и не съжалявайте за нищо. Оттук нататък предстоят промени, чрез който ще се стабилизирате в материален и емоционален план. Във финансов аспект определено ще ви провърви. Отнася се и за настоящия ден.

Хороскоп за днес ДЕВА

В основата на вашия съботен успех следва да заложите на толерантността и търпението. Избягвайте кавгите, защото ще си навредите за дълго. Имате шанса да проведете успешни преговори, и да поемете последователно реализацията на няколко поръчки. Трудности от домашно естество. Друга група от зодията се сблъскват със силни семейни проблеми, които със сигурност ще събудят гнева им. Често засягат финансов въпрос. Някои ще останат неприятно изненадали от неочаквана новина. И тук въпросът е финансов. Мнозина ще се отправят на кратко пътуване за отдих.

Хороскоп за днес ВЕЗНИ

За вас събота ще е доста напрегната, а успешната развръзка в делата, с които сте се заели, ще е най-добрата награда за преживените неудобства. За да се получи така, следва настойчиво да търсите разбирателство, и в никакъв случай да не позволявате избухването на кавги. Иначе успехът ще отлети. На фона на тази картина доста Везни ще обмислят бъдещите си ходове, давайки си ясна сметка, че им предстоят множество сблъсъци с противници от обкръжението. Тези очаквания не бива да ви смущават, защото в момента около вас има голямо раздвижване, което ще предизвика значителни изменения.

Хороскоп за днес СКОРПИОН

Събота е малка по-добра за Скорпионите от отминалия ден. В реален практически план ситуация остава непроменима, но през следващите няколко дни предстоят промени, които без съмнение силно ще раздвижат настоящите обстоятелства, и ще ви вдъхнат много надежди за бъдещото развитие. Пак в емоционално отношение, за други от зодията е настъпил важен момент. Става дума за бракосъчетание, което вероятно ще осъществят днес. Предварителните ви очаквания не са съвсем оптимистични, но впоследствие ще установите, че сте грешили.

Хороскоп за днес СТРЕЛЕЦ

Проблематичен и труден ден, който за едни от Стрелците носи здравословни неприятности, а други от зодията са твърде нервни, и ще влязат в остри конфликти. Последните най-често са домашни. Хубаво е да се владеете! Възникнат ли противоречия, може да се стигне до непредсказуем финал. Ще е най-добре да се отпуснете и да балансирате вътрешното си равновесие. Контактите в обществените среди и с деловите партньори ще предизвикат усещане за зависимост, а някои със сигурност ще достигнат до остър конфликт.

Хороскоп за днес КОЗИРОГ

Козирозите ще са доста напрегнати в събота, на денят има е хубави моменти, особено за онези от зодията, които възнамеряват да се заемат с въпроси от делово естество. Характерни са ярки практически резултати, носещи добри печалби, и шанс за споразумения относно поемане на допълнителни ангажименти. Други ще влязат в разпри, което не вещае нищо добро, а за трета част от зодията не са изключени проблеми с делови партньори. Имате шанс да постигнете целите си, стига да сте достатъчно сдържани.

Хороскоп за днес ВОДОЛЕЙ

Неудобствата при Водолеите са много през този ден. Дължат се основно на ярката ви емоционалност, която прелива от контрастни усещания.

Това е много уморително и блокиращо нормалния дневен ритъм. Ще е най-добре да отдъхнете или да насочите вниманието си към успокояващи ви занимания. По принцип денят е благоприятен за всякакъв вид ангажименти, а заетите с професионални задачи ще достигнат до печалби. Има една тенденция за неприятности. Възникват в интимните взаимоотношения за едни от зодията, докато за други са възможни във финансов аспект.

Хороскоп за днес РИБИ

Този ден е характерен със засилено напрежение за преобладаващата част от Рибите. На фона на тази основна характеристика изпъква богатото съдържание на креативните ви възможности, които за момента блокирани, и е почти невъзможно да се възползвате от тях. Мислете позитивно и овладейте нервността си. Днес за доста от вас преобладават контактите в обществените среди и тези от делови тип. Някои от знака със скрита тревога ще насочат вниманието си към интимното партньорство, където в момента се забелязват проблеми. Други ще наблегнат на делата.

Продължете с четенето
Реклама

България

За България3 седмици ago

Разочарован британец си купи къща в България за 7 бона и е на седмото небе

Баща използва eBay, за да купи къща с шест спални в България, след като се „бори“ известно време с цените...

За България3 седмици ago

Четирикратният шампион на България Мирослав Ангелов загина по време на тренировка

Четирикратният рали шампион на България Мирослав Ангелов загина днес по време на тестове на макадам близо до Шумен. Неговият навигатор...

За България3 седмици ago

Мълва взриви „Телеграм“: Путин умря в 20:42, Русия светкавично реши да…

В руския телеграм канал General SVR се появиха съобщения, че 71-годишният президент Владимир Путин е починал и е активиран негов...

За България3 седмици ago

Новата любов на Гришо заби в земята Мадалина, прибра си я у дома

Кадър Инстаграм Григор Димитров не си поплюва, когато става въпрос за жени и коли. Явно, че раздялата с Мадалина Генеа...

За България3 седмици ago

Лоша вест за „Лидл“, „Кауфланд“ и „Билла“ в България: Влиза нов гигант

Булфото, архив Пълната доминация на пазара в България на „Лидл“, „Кауфланд“ и „Билла“ изглежда няма да е безкрайна. Френската търговска...

За България3 седмици ago

Зловещи разкрития: В тялото на Матю Пери откриха…

Смъртта на актьора Матю Пери не е в резултат на свръхдоза фентанил или метамфетамин. Това показва първоначалните тестове, съобщава TMZ....

За България3 седмици ago

Студът нахлува в България от тази дата, обяви синоптикът Петър Янков

Булфото Все пак в България ще дойде есента, макар и късно. Очаква се валежен декември. По-топли ще бъдат януари и...

За България3 седмици ago

Емануела с първи думи за бившия си и участието му в „Игри на волята“

Емануела излезе с първи думи за участието на бизнесмена Мартин Николов- Елвиса в Игри на волята, който е бивш на...

За България3 седмици ago

Дебора проговори зa кървавото зверство и каза цялата истина

Дебора проговори за първи път пред камера за кървавото зверство с подробности във видео качено в канала на ,,Цанов НАПРЕД...

За България3 седмици ago

България плаче от разочарование. Здравко от „Ритон“ извърши национално предателство

Здравко от „Ритон“ не сваля фашисткото Z от врата си Двамата с Катя са най-верните явочници у нас на путиниста...

Интересни