Свържете се с нас

За България

Хороскоп за 14 януари: Телци – има време за проблеми, Деви – добра компания

Published

on

Овен

Бъдете готови за повече компромиси днес, за да избегнете евентуални проблеми. Семейните да не обръщат особено внимание на някои недоразумения, за да не ги погълнат сериозни неприятности днес.

Най-вероятно в работата си ще вървите напред, затова не изпитвайте, каквито и да е било притеснения. Защото и без това успехите няма да закъснеят.

Днес е необходимо да бъдете много разумни спрямо харченето на пари. Вероятно, ще се възползвате от изгодните оферти за нещата от първа необходимост, които пазарувате.

Телец

Ще имате достатъчно време да решите някои семейни, професионални и ежедневни въпроси, така че трябва да се съсредоточите върху вашите човешки и сантиментални отношения. Препоръчително е да се опитате да разберете, какви са истинските чувства и на двамата.

Възможно е да си имате своята визия за работата днес. Ще бъде добре да се съобразите и с гледни точки на колегите си, без да сорите, разбира се. Бъдете по-сдържани и търпеливи през този ден.

Възможно е да се подведете или да бъдете подведени, което ще доведе до неразумно харчене на пари. Опитайте се да овладеете страстите си, за да не съжалявате на по-късен етап.

Блинаци

Денят ви ще премине много спокойно в приятната компания на любимия ви човек. Всичко, което сте планирали ще се осъществи в този ден. Доброто отношение и топлината ви един към друг ще направят така, че да сте си още по-близки.

Работните ви усърдия навярно ще бъдат успешни днес, ще се справите с всичките си работни задължения. Освободете се от лошите мисли, за да не повлияят на работният процес.

Ще разполагате с всички средства и инструменти да постигнете финансовите си цели. Предприемете стъпки, за да вложите парите си в нещо стойностно, което ще ви послужи за по-дълъг период от време.

Рак

Благоприятната планетарна конфигурация може да направи денят ви по-специален. Отношенията с партньора ви могат да станат доста по-сериозни и стабилни от мощната енергия на любовта ви.

Възможно е да станете участник в разпалени дискусии на работното ви място. Ала често такива словесни спорове са полезни за един работен екип, за да се вземе най-правилното решение.

Погледнете от добрата страна на влошеното ви финансово състояние. Това, че сега ще си позволите значително по-малко глезещи, нездравословни неща, ще бъде полезно за организма ви като вид прочистващ режим.

Лъв

Семейните двойки ще трябва да поемат отговорност, както от едната, така и от другата страна. Ако очаквате твърде много от партньора си, нормално е той да очаква същото от вас.

Изглежда, че ще се сблъскате с някои нови проблеми в работата. Отделете си повече време за решаване на проблемите. Трудности няма там, където няма никакво действие.

Отлично ден да проследите стъпките си и да поправите последствията от всякакъв избор, който може да бъде твърде прибързан. Навярно ще успеете да компенсирате пропуснатите възможности.

Дева

Навярно ще се потопите в компанията на хора, които имат чисти намерение и за вас ще бъде удоволствие да общувате с такива.

Устремили сте се към реализация в кариерата. Трябва да знаете, че напредъкът зависи от вземането на правилните решения в точното време. Вероятно, повечето от вас това и ще направят.

Отърсете се от сянката на песимизма и всичките си страхове. Животът притежава по нещо специално за всички, но за вас е още по-специално днес.

Везни

Ден, който ви е предопределен за пълно спокойствие. Преминаването през прага на обичайните хоризонти ще ви помогне в безвремие за мирен размисъл.

Днес, може да усетите, че нещата в работата ви започват да се нареждат във ваша ползва. Понякога просто трябва да се оставите на течението и да позволите на вселената да направи най-доброто за вас

Накарайте идеите си да се броят с простотата и ще създадете море от приятели. Очакват ви срещи, които оставят своя положителен отпечатък.

Скорпион

През последните няколко дни звездите са ви поставили под наблюдение за вашите дадени обещания. За да се справите с този тест е потребно да помислите, дали не сте пропуснали някого на когото нещо сте обещали.

Ще имате възможността да се срещнете с много важна личност за сферата, в която работите. Постарайте се да направите добро първо впечатление. Придържайте се към златната среда спрямо поведението си

Избягвайте днес пререканията и импулсивните действия, бъдете по-деликатни и дипломатични и всичко ще бъде наред. Откажете се от неясните ситуации още в началото, особено по въпросите за любовта.

Стрелец

Вътрешното безпокойство и някои емоционални блокажи, могат да ограничат радостта от живота и направят взаимоотношенията ви с околните несигурни.

Ще успеете да разчупите стереотипите и най-вероятно ще прокарате иновативните си идеи. Традиционните подходи ще отстъпят пред иновациите и технологиите.

В най-деликатните ситуации може да проявите нетактичност и да засегнете онези, които искат вашата подкрепа. Междувременно, спестявайте днес, не харчете пари и игнорирайте вредното чувство на недоволство.

Козирог

Лунната фаза е готова да ви помогне днес, ако искате да задълбочите идеите си, да предприемете ново търсене на знания и да подобрите всичко, което ви заобикаля.

Препоръчително е днес да бъдете много гъвкави и да не влизате в конфликти с колегите си. Обърнете внимание на някои детайли в документите, с които работите и проверявайте по няколко пъти за евентуални грешки.

Това е ден, който може да ви даде възможност да разширите възприятията си отвъд обичайните екзистенциални граници. Очаквайте приятни часове прекарани в компанията на семейството, роднините или близките си приятели.

Водолей

Денят обещава да бъде по-подходящ за медитация, отколкото за действие. Според подредбата на звездите, имате пред себе си ден, изпълнен с красиви усещания, стига да успеете да промените някои от своите слабости на характера си. силните страни.

Днес, ще трябва да отметнете някои досадни задължения от списъка ви със задачи за деня. Колкото и да ви е неприятно да обръщате внимание и на най-малките детайли, ще трябва да свършите това, което се изисква от вас, за да продължите в по-важните ангажименти.

Възможно е да ви липсва креативност днес. Само внимавайте от страх да не допуснете грешка залитайки в крайни мисли и размисли. Просто се възползвайте от наличните добри възможности, които ви предлага този ден.

Риби

Този ден е подходящ за пренареждане на идеи и подготовка за личностно израстване, за пълнота на вашите стремежи. Възможно е да има семейни разногласия, но ще бъдат кратки.

Работният ви ден се очертава като доста натоварен, колкото и да ви се иска да си починете от динамиката в работата. Най-вероятно, днес няма да ви се занимава с важни ангажименти и писане на досадни доклади или документи.

Луната е в такава фаза, която ще ви защити от скритите врагове и ще ви предостави своята подкрепа за преодоляване на различните изпитания на живота.

Продължете с четенето

За България

Борисов с двойно гражданство, Валери – с язовир?

Published

on

Фалшиви новини от фабриката на Бабикян/Деси Радева/Мая Манолова само от последните два дни:

1. Борисов имал двойно гражданство – българско и сомалийско?!

2. Деница Сачева мятала гюбеци на купон в пазарджишки ресторант, който би трябвало да е затворен. В компанията майка си и детето си?!

3. Валери Симеонов се показал на прозореца на Народното събрание и размахал СРЕДЕН пръст на кротките протестиращи-ресторантьори.

4. Фандъкова е персонално виновна за аварията в метрото.

5. Валери Симеонов си е приватизирал язовир.

Тъпотии, тъпотии, тъпотии…Които ни се набиват неспирно по всевъзможни медии, превръщат се в централна тема на деня, подменят истинския разговор за икономика, ценностна ориентация, социални перспективи в условията на криза и взаимновраждебен свят. И които прикриват безсилието на тъй наречените „нови политици“ да предложат работеща визия за бъдещето на България.

Фалшивите новини – за разлика от жълтите новини, не целят просто омаскаряване, оклеветяване, набиране на тираж или трафик. Чрез тях българската мафия се опитва да превземе политическата власт.

/ПИК

Продължете с четенето

За България

Протестиращ от „Марш на свободата“ в София: Как да живеем повече, умираме човек

Published

on

„Как да живеем повече, умираме човек!“ – проплака протестиращ ресторантьор от митинга „Марш на свободата“ на площада в столицата днес пред камерата на телевизия 7/8.

 

„Никой не е получил нищо – нито един лев, нито 24 лева, нито нищо. Аз съм от ноември без работа, никакви пари не са били преведени, откак ни затвориха. Мой приятел в Испания, сервитьор, взема 1000 евро помощи за това, че не работи в момента и си е тук е ще се върне да работи, когато отворят, и аз съм решил да отида при него, защото тук няма смисъл. Да дойде Мутафчийски да си купува маски с 24 лева.“ – каза друг протестиращ.

„Платиха ни тези 24 лева преди 5 дни на нашия персонал. И за един ден през ноември също. Персоналът остана без пари за празниците.“ – каза жена от протеста.

„По средата на пътя от Варна до тук получихме превод на парите, не знам дали е било случайно. Човек, който казва „яко ще се мре“, не ми отговаря на културата, не мога да го коментирам.“, бяха думите на варненец от жълтите павета.

„Аз отворих в началото на март и тогава дойде пандемията, удари ме. Вътре съм с 80 хил лв, но никаква помощ не съм получил. Тия мерки са напълно неадекватни. Не може ние да не работим, а хотелите да работят. Тези помощи 60/40, при положение, че съм вътре с 80 000, от къде да ги платя на моя ралотник?! Тези мерки са напълно неадекватни, тези хора не заслужават да са управляващи. В историята на България до сега е нямало такава криза. Тя продължава една година. А ние сме получили помощи еднократно. В Англия хората не работят, но на 1 число в банковата сметка влизат пари до 70% от заплатите на наши познати там.“ – аргументира се друг мъж от протеста.

Продължете с четенето

За България

Цяло село настръхна срещу баща, изнасилвал 4 месеца малкото си момиченце

Published

on

Айтоско село е настръхнало срещу педофил Ж., който в продължение на 4 месеца е изнасилвал 9-годишната си дъщеря.

Според непотвърдена информация пред разследващите Ж. не само е признал вината си, но е шокирал полицаите с твърдението,че „имал връзка” със собственото си дете и всичко ставало по взаимно съгласие. Гнусната история не дава мира на 800-те жители на китното селце, които са потресени от поведението на 35-годишния мъж.

Местните са категорични, че ако случайно Ж. излезе скоро на свобода няма да го допуснат обратно в селото – ще го изселят, ако трябва и с цялата му фамилия, пише „Флагман“.

Припомняме, че по обвинението е предвиден затвор от 2 до 8 години, а предвид чистото му съдебно минало и признаването на вината, нищо чудно още след година и половина-две да бъде освободен. В същото време роднините му са на нож с всичките си съселяни – те твърдели, че всичко било лъжа, Ж. бил арестуван неправомерно и някой го е натопил. „Шокиран съм!

Познавах Ж. като кротък човек, а се оказа, че сме имали змия в пазвата. Не ми се искаше да повярвам, че това е истина, но се оказа, че е така. Грозна и отвратителна история!”, каза кметът. В селото имат силни подозрения, че майката на детето е знаела за гаврите. Жената имала известни проблеми, била лабилна и трудно осъзнавала точно какво се случва, твърдят нейни съселяни.

Пред полицаите се клела, че разбрала за изродските гаври с детето й, когато то се оплакало на бабата, но съмненията са, че е виждала грозните сцени под покрива на къщата си, но не смеела да си отвори устата. С детето продължават да работят специалисти. В момента то е настанено при баба си, която е поела грижи за него заедно с вуйчото.

Продължете с четенето

За България

Бебе се бори за живота си, след като майка му го преби и излезе на среща –

Published

on

Като родители имаме задължение да се грижим и защитаваме нашите малки. Това не означава, че го правим само защото трябва, разбира се.
Правим го, защото ги обичаме повече от всичко друго на света.

Имайки това предвид, мисля, че никога няма да разбера как някои майки и татковци как могат да нараняват самото нещо, за което са се заклели да защитават и да се грижат.

Бебе се бори за живота си в Ровно, Украйна, след като е било пребито от майка си, преди тя да го остави и да отиде на среща.
Според Daily Mirror  едногодишния Микита е намерен да лежи в креватчето си, покрит със синини.

Тя също имала окървавен нос и мръсни дрехи. След като  бебето  е прибрано в болница, лекарите съобщават, че никога не са виждали  дете,  пребито толкова силно. Майка му е обвинена в злоупотреба  с детето и  пренебрегване на родителските задължения.

Местни доклади посочват, че Mикита е живял  в споделено социално общежитие с майка си. Притеснени съседи, които знаели, че Микита е оставен сам в стаята, когато майка му един ден излязла, влезли да проверят.
Тогава те намерили бебето в ужасяващо състояние. Свидетели твърдят, че един от съседите, които го открили, дори припаднал.

Жената, която живее в съседство, Тетяна Примак казва пред местни  медии: „Когато влязохме в стаята, видяхме Микита в детското му креватче.
Дясното му око беше посинено. Носът му беше запушен от засъхнала кръв и той едва дишаше.

”Започнахме да му сменяме дрехите и видяхме големи синини по цялото му тяло. Една жена, която беше в стаята, припадна, след като видя всичко това.
Микита веднага е занесен за интензивното лечение, където лекарите сега се борят за живота му. Медиците установяват,, че е получил фрактури на черепа си, но в този момент не могат да го изследват поради тежестта на състоянието му.

Началникът на отделението за интензивно лечение в Окръжна детска болница в Ровно, Михайло Кулик заяви: „Момчето е в тежко животозастрашаващо състояние. Подозираме, че черепът му е счупен, но сега не можем да го изследваме.
„Никога не съм виждал бебе в толкова ужасно занемарено състояние. Мисля, че майка му никога не е сменяла дрехите му, нито е използвала памперси. Кожата му е в ужасно състояние. ”

Когато майката се върнала у дома, била арестувана и отведена за разпит.
Антон Крук, говорител на полицията, обясни: „Майката каза, че е била стресирана поради постоянния плач на бебето. Тя е изоставила бебето и е отишла на среща. ”

Оттогава полицията е образувала наказателно дело за побой и неизпълнение на родителските задължения. Междувременно местните съобщения твърдят, че бащата на Миката, който е на 27 години, няма интерес към съдбата на момчето.
Моля, споделете тази статия, за да покажете вашата подкрепа към малкия Микита!

Продължете с четенето
Реклама

България

Интересни