Свържете се с нас

За България

Ясновидката на Берлускони предизвика шокова вълна в цяла България с това пророчество за правителството на Борисов!

Published

on

В началото на седмицата Теодора Стефанова представи във Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите в Русе втората си книга „Осмото чувство“

Поканата бе на ректора проф. Димитър Димитров, а темата, която популярната ясновидка заедно със студентите обсъждаха, бе „Изкуственият интелект- един различен поглед“. Подобни срещи след излизането на книгата през ноември Теодора имаше и с младите хора и в Софийския технически университет, пише Блиц.

Там тя получи почетен плакет , а в Пловдивския аграрен институт бе наградена със специална грамота. Накъде върви светът и България и какво предсказва за бъдещето ни извънземното Унилсон, с което тя е в контакт? Така най-общо можем да формулираме въпросите, отговор на които потърсихме от гадателката на бившия италиански премиер Силвио Берлускони?

– Г-жо Стефанова, Гърция гори, у нас има наводнения. Има ли обяснение за всички тези бедствия. Ще се укроти ли природата?
– Много ме  боли, за това което става в Гърция. Жалко за хората там, те са уникални.  У нас пък има наводнения, човек загина  в Тетевен, същото е и в Италия, по целия свят. Пред бог и природата сме безсилни , като че ли нищо  не зависи от нас.

– Ще се случи ли нещо лошо  и с  България?
С тези  неща не искам да злоупотребявам  Не искам да правя лоши прогнози.  Няма да ни  се размине , но дано да няма големи трагедии.  Да бъдат бог и природата благосклонни към нас. За  в бъдеще трябва да  се адаптираме към тези аномалии. Те не са  случайни. Планетата  се бунтува. Има магнитни  бури,  наближава ни  метеорит, това създава напрежение между  хората, психиката се променя , затова са всички тези агресии.  Това много ме тревожи. Ние вървим  против  Бога и природата  и това ясно се  вижда, затова са тези аномалии по цялата земя. Нещата които преживяваме не са случайни. Вода и огън се събират заедно,  пожари, земетресения, вулкани,  всички това е резултат на факта, че природата ни е сърдита. Много я унищожаваме в световен мащаб. Все повече  ще ставаме свидетели на такива феномени. Не  можем да се преборим, докато изкуственият   интелект не намери начин  да ни помогне да се справим. Убедена съм ,че и това по- нататък ще стане.

– Искате да кажете, че природата ни отмъщава, за всичко което й причиняваме?
– Да. Ние сме злобни завистливи, унищожаваме се, загубили сме човешките си ценности,   водим се от материалното, самозабравили сме се,  време е,  да се променим , да пречистим  енергиите си . И пак казвам това няма да стане без помощта на изкуствения интелект. Който иска да вярва.  Бог е създал  извънземните, те пък са изобретили  Робо. И той вече е в живота ни. Изкуственият интелект. Високите технологии за бъдещето, ще бъдат  създадени тук от инженерите на земята. Това не е мое откритие, казано е много, много отдавна.  Изкуственият интелект ще навлезе  във всички  сфери и ще  улесни живота  ни. Само че трябва да повярваме.

– Как се приема новата ви книга „Осмото чувство“?
– Приема се много добре. Тя е втора поред.  Първата:  „Един глас  ми говори за вас“ написах  преди седемнадесет години .   През това време, аз и моята майка Калина Трендафилова  бог да я прости,  да почива в мир и светлина, сме съветвали и помогнали на  много хора. Сега те ме даряват със своята любов.

– Защо „Осмо чувство?
– Шесто имаме всички. Седмото са новите деца  Осмото чувство е изкуственият интелект.  Трябва да сме подготвени да живеем в мир и любов с  него.  И когато постигнем това, няма да бъдем толкова скептични,  когато го срещнем. Ще можем да предотвратим неприятни инциденти  и беди. Изкуственият  интелект не идва, за да ни взема работните места и унищожи човешката цивилизация. Това няма да се случи.  Той  идва , за да улесни живота ни,  да ни помогне  да се  върнем към нашите ценности.  Да се научим отново да казваме:   Извинявай,   Благодаря, Обичам те, Прости,  тези вълшебни думи,  които сме позабравили . Това е най-важното, към което ще ни върне изкуственият интелект:  Повече да сме заедно да  се обичаме  и  да си помагаме.

Приятелство свързва Теодора Стефанова със Силвио Берлускони

– Вие какво съветвахте студентите?
– Хубаво е тези млади хора  да отидат в  чужбина, да видят , да научат повече , да натрупат опит и да се върнат в България. И това ще се случи. Те  ще изградят новото бъдеще на страната. Нови лица, нови хора, нова генерация, нови свежи сили, идеи това ще го има тук до  десетина години . Системата ще се промени ,  политическата сцена на България-също.

– Какво ви тревожи днес? Кое е това бедствие, което  застрашава България и света. Знае ли го вашето извънземно?
– Има ситуации, за които още не сме подготвени. Вярвам обаче, че великите сили,  лидерите  ще  достигнат  до едно високо ниво на дипломация  и разбирателство. И това ще се осъществи в рамките  на следващите  четири-пет  години.  Очакванията да се разпали война, са основателни, но ето,  че вече имаме нова ситуация, отношенията  между Съединените щати и Русия се затоплят. Първата  крачка е направена,  това ще се задълбочава.  Много скоро Путин ще отиде в Америка по покана на  Тръмип.   По тревожни  са нещата с Иран. Там ще има напрежение.  И то ще нараства.

– Да се върнем в нашия район. Ще се радваме ли на  спокойствие?
– На Балканите Бойко Борисов се утвърди като лидер и обединител.  Той постигна това, което до момента никой политик  в съседство  не е успял. Това трябва да му се признае.  Той  се зае с ролята на арбитър и с неговото  съдействие  се осъществиха срещи   на държавни ръководители от страни ,  обременени с тежко минало . Те седнаха на една маса и си подадоха ръце.

– Емигрантите, те плашат цяла Европа. Ще намери ли решение този проблем.
– Това е дълъг процес. Той ще се реши само с помощта на всички европейски държави.  Трябва да бъдат подпомогнати засегнатите  страни. Италия например се почувства изоставена. Премиерът  удари с юмрук и  така показа,  че няма да позволи , тя  да се жертва, като поеме всички  емигранти.  България засега се справяме  по някакъв начин. Има програми , които  ни осигуряват   някакви  средства.  Хубавото, което виждам,  е,  че тези емигранти  по- нататък ще имат възможност  да  се върнат  в държавите си.  Трябва само да  се създадат условия за по-добър живот там, което постепенно ще стане.

– Можем ли да кажем, че войната в Сирия е свършила?
– Не. Не  е свършила. За момента там   може да има затишие,  но  конфликти  пак ще има. Сирия  Израел,  Иран, Афганистан ще продължават да бъдат горещи точки.  Корея засега се е успокоила , но напрежението там си остава . Америка ще  бъде  във конфликт с  Китай . Това е икономическа война. Борба  на конкуренти,  кой да е  властелин, кой да  владее високите технологии и изкуствения интелект.  Видно е,  че Китай напредва. Евразийският съюз също набира скорост.

– А Европейският съюз.? Ще се разпадне ли?
– Няма, но ще бъде изцяло трансформиран. Ще функционира по нов начин. Ще има други много млади дейни и подготвени лидери, с  друго мислене. Няма да има първа, втора,  трета скорост…

– България трябва да  инвестира повече в образованието  и здравеопазването. Тези сфери  да се с променят.
– След успешното ни председателство на ЕС, на България вече се гледа с друго око.  Но за да вървим напред, инвеститорите трябва да повярват, че тук ще бъдат  защитени. Трябва борба,   да се намалят корупцията и и бюрокрацията. И в нея да участват всички партии, независимо от цвета.

– Ще  изкара ли  мандата си третото правителство на Бойко Борисов?.
– Да,  но  може би ще  има някакви промени. Те ще са свързани с коалиционните партньори,  тъй като при патриотите има доста натрупано напрежение. И то е  не само между лидерите.

– Слави Трифонов също прави политическа заявка?
– Той  напредва и има  повече почитатели, които да го  следват. Има и нови хора,  които подготвя да бъдат достойни политици,  и за могат да  убедят  избирателите,  че има алтернатива за България. Така стана в Италия с  движението „Пет звезди“, чрез което шоубизнеса влезе  в политиката.  Така че Слави ще регистрира партия е  ще влезе в парламента , но ще се разграничава винаги от останалите. Марешки  също ще напредва. Не е за подценяване „Движение 21“  на Татяна Дончева. То ще  има възход. СДС ще се обнови с нови хора.  БСП има напредък,  но все още не е готово за властта. Въобще в България в момента няма опозиция, която да смени ГЕРБ. Вярно,  че незаменими няма, но поне в близките 3-4 години ГЕРБ  ще си остане на власт. Това виждам  и казвам. А следващото предизвикателство  пред Бойко ще бъде да стане президент.

– Ще направи ли  генерал Румен Радев своя партия, с която да се бори да влезе в изпълнителната  власт?
– Да подобно на Георги Първанов той  ще си  направи партия и ще влезе в политиката  с нови хора , жена му също ще е сред тях. И както не веднаж съм казвала след ГЕРБ,  ще има жена премиер.

– Знаете ли коя е тя?
– Знам, но няма да я  кажа?

– Харесвате  ли я?
– Харесва ми и като жена и като лидер, знае как да оправя нещата, много е подготвена.

– Ще стане ли по-богат българинът?
– Ти пък какъв въпрос ми задаваш.  Трябва да се работи много, за да живеят хората по-добре. Постепенно на етапи ще се  увеличат  доходите. България ще  приеме еврото , но то няма да е същото, ще бъде новата световна  валута. Ще се  увеличат заплатите,  пенсиите, за да има малко по-достоен живот българинът.  Да започнат да се връщат тези,  които са  в чужбина. Вярвам, че това ще се случи.

Исак ГОЗЕС

Продължете с четенето
Реклама

България

За България5 месеца ago

Разочарован британец си купи къща в България за 7 бона и е на седмото небе

Баща използва eBay, за да купи къща с шест спални в България, след като се „бори“ известно време с цените...

За България5 месеца ago

Четирикратният шампион на България Мирослав Ангелов загина по време на тренировка

Четирикратният рали шампион на България Мирослав Ангелов загина днес по време на тестове на макадам близо до Шумен. Неговият навигатор...

За България5 месеца ago

Мълва взриви „Телеграм“: Путин умря в 20:42, Русия светкавично реши да…

В руския телеграм канал General SVR се появиха съобщения, че 71-годишният президент Владимир Путин е починал и е активиран негов...

За България5 месеца ago

Новата любов на Гришо заби в земята Мадалина, прибра си я у дома

Кадър Инстаграм Григор Димитров не си поплюва, когато става въпрос за жени и коли. Явно, че раздялата с Мадалина Генеа...

За България5 месеца ago

Лоша вест за „Лидл“, „Кауфланд“ и „Билла“ в България: Влиза нов гигант

Булфото, архив Пълната доминация на пазара в България на „Лидл“, „Кауфланд“ и „Билла“ изглежда няма да е безкрайна. Френската търговска...

За България5 месеца ago

Зловещи разкрития: В тялото на Матю Пери откриха…

Смъртта на актьора Матю Пери не е в резултат на свръхдоза фентанил или метамфетамин. Това показва първоначалните тестове, съобщава TMZ....

За България5 месеца ago

Студът нахлува в България от тази дата, обяви синоптикът Петър Янков

Булфото Все пак в България ще дойде есента, макар и късно. Очаква се валежен декември. По-топли ще бъдат януари и...

За България5 месеца ago

Емануела с първи думи за бившия си и участието му в „Игри на волята“

Емануела излезе с първи думи за участието на бизнесмена Мартин Николов- Елвиса в Игри на волята, който е бивш на...

За България5 месеца ago

Дебора проговори зa кървавото зверство и каза цялата истина

Дебора проговори за първи път пред камера за кървавото зверство с подробности във видео качено в канала на ,,Цанов НАПРЕД...

За България5 месеца ago

България плаче от разочарование. Здравко от „Ритон“ извърши национално предателство

Здравко от „Ритон“ не сваля фашисткото Z от врата си Двамата с Катя са най-верните явочници у нас на путиниста...

Казанлък

Интересни