Свържете се с нас

Здраве

Ето какви предизвикателства стоят пред здравето на 12-те зодии за периода от 24-и до 30-и април 2023 година

Published

on

Не всичко в живота ни върви по план. И колкото и да е хубаво, понякога е и разочароващо. В такива случаи трябва да помислим какво правим погрешно или просто какво не е наред с нас

За да внесе ред в житейския хаос на помощ идва здравния хороскоп, който всяка седмица изготвяме специално за вас. Той ще ви помогне да вземете информирано решение за вашето здраве.

Наясно сме колко е важно доброто благосъстояние. Човек може да живее пълноценно само ако здравето му не е източник на грижи и притеснения. Знанието за бъдещето би опростило нашите планове, позволявайки ни да отклоним притесненията си към други важни области на живота. За щастие звездите, обединени в ключови съзвездия, наречени зодиакални, могат да подскажат какво ни очаква в близко бъдеще.

Ето какви предизвикателства стоят пред здравето на 12-те зодии за периода от 24-и до 30-и април 2023-а година.

Овен

Опитайте се да наблюдавате кръвното налягане. Силни спадове са особено възможни следобед. Ако успеете да се предпазите от различни стресове, това ще бъде отлична застраховка за вашето здраве. Звездите препоръчват да си лягате рано и да ставате рано – това със сигурност ще има положителен ефект върху настроението и работоспособността ви. Имайте предвид, че само сън няма да ви донесе почивката, от която се нуждаете, както и няма да коригира променливото ви настроение.

Телец

Телецът не трябва да се престарава с работата си сега. Всъщност няма да се случи нищо фатално, но лесно можете да прищипете пръста си с врата, да откъснете кожата си с ренде, да се изгорите, да се порежете или по друг начин да се нараните. Звездите препоръчват на Телците да се пазят от настинки. Ако все пак почувствате, че защитата ви е нарушена, направете всичко възможно да не допуснете да се разболеете, дори и от банална настинка. Профилактика, профилактика и пак профилактика!

Близнаци

Опитайте се да си върнете спокойствието – това ще бъде основен фактор, за да се чувствате добре. Освен това такава хармония няма да ви позволи да се сблъскате с проблемите на наднорменото тегло, като преяждате с вкусни, но не особено полезни храни. Близнаците трябва да бъдат изключително предпазливи и да обмислят последствията от всяка своя стъпка. Направете всичко възможно да не си навредите със собствените си действия.

Рак

Сега звездите ви препоръчват умерени натоварвания. За подвизи в областта на физическия труд периодът определено не е подходящ. Затова е по-добре да заложите на интелектуалния труд. Бъдете внимателни в процеса на почистване или друга домакинска работа – сега има голям риск от битови наранявания. Може би е по-безопасно да прекарате свободното време като се разхождате или като се срещате с приятели.

Лъв

Звездите препоръчват на Лъвовете да отделят възможно най-много време и енергия за физическа подготовка. Организирайте си джогинг, контрастен душ или нещо друго в същия дух, което ще ви помогне да раздвижите тялото. Пробвайте да се грижите правилно за кожата си, когато прилагате различни кремове, не забравяйте, че с масаж компонентите на крема ще имат много по-положителен ефект и ще ви донесат чаканите резултати.

Дева

Обърнете внимание на сигналите, които тялото ви изпраща, с цялото възможно внимание. Това не е подозрение, а загриженост, дори и ако близките ви се смеят на желанието ви да намерите причина за всяко кихане. Просто не допускайте да се разболеете, защото сега не е моментът да посещавате лекари или болници. Постарайте се да се храните здравословно, да спите повече и да се грижите за добрия външен вид. Малко упражнения всеки ден, или ходене в бърз темп, няма да бъдат излишни.

Везни

През следващите седем дни всички любители на екзотичната кухня могат със спокойна душа да се порадват с необичаен деликатес, без да се притесняват за стомаха си. Проблеми не се предвиждат. Пробвайте да не прекалявате в грижите за здравето си. Може би вие сами преувеличавате, вместо да погледнете реалистично на съществуващите проблеми. Ситуацията може и да не е толкова сложна, колкото си предполагате. Най-добре се консултирайте с лекар, а ако нямате време за специалист – с личния лекар.

Скорпион

Трябва да изпълните обещанието към себе си и не забравяйте да доведете онова, което искате до логичния му край. Освен ако, разбира се, не решите, че е планирали, е напълно неразумно. По отнощение на здравето е добре два пъти да мислите и един път да режете. В този смисъл, ако имате някакви притеснения, консултирайте се не с един, а с двама специалисти. Така ще получите по-пълна картина на вашето здравословно състояние.

Стрелец

Сега се опитайте да се грижите с особено внимание за кожата. През следващите дни тя може да е особено чувствителна и склонна към дразнене. Следователно, за да избегнете зачервяване, наблюдавайте диетата си. Добро време да започнете да укрепвате и тялото. Ако ви мързи да правите упражнения, можете да пробвате нещо друго – опитайте да вземете контрастен душ. По-добре е да се съсредоточите върху студената вода, след което енергично разтрийте тялото с хавлиена кърпа.

Козирог

Звездите ви казват, че е дошло време да намалите напрежението на очите. Откажете се за някакъв поносим период от гледането на телевизия или постоянното седене пред монитора на компютъра. По-добре отидете сред природата, извън града. Постарайте се да не се нервирате. В противен случай може да имате проблеми с кръвното налягане, както и да се оплачете от световъртеж. Трябва да останете в добра форма, защото повече от всякога ще имате нужда от яснота на мисълта. Затова се опитайте да се отнасяте философски към малките неприятности – както са дошли, така и ще си отидат.

Водолей

През този седемдневен период Водолеите трябва да внимават с приема на различни успокоителни. Вероятно ще е нужно да изберете онези лекарства, които не предизвикват чувство на сънливост и летаргия. Повече от всякога ще имате нужда от ясна мисъл, така че не правете експерименти. Проверете и дали имате всичко необходимо в комплекта за първа помощ. Ако нещо липсва, попълнете наличността. Не че може да ви потрябва веднага, но сега е момента да подредите всичко, от което ще има нужда вашето здраве.

Риби

Звездите препоръчват да пиете колкото се може повече натурални, свежо изцедени сокове от сезонни зеленчуци и плодове. Все пак има изключения от всяко правило, затова за всеки случай не трябва да прекалявате. Пийте за удоволствие, а не защото се състезавате с някой. Време е за почивка, дори и да не го усещате. Напоследък сте леко преуморени. Освен соковете, които ще ви донесат енергия, промяната на дейността също е за предпочитане. Ако през повечето време седите зад бюро, пробвайте нещо по-раздвижено, и обратно.

Продължете с четенето
Реклама

България

За България6 дни ago

Извънредна новина за Динко Вълев и аверите му

Близките приятели на Динко Вълев – Стойко Калудов и Григор Гочев, които бяха арестувани във връзка с обвинение за участие...

За България6 дни ago

Такова чудо в България не е ставало, в ЕС се хванаха за главите

На фона охлаждане на имотния пазар в редица европейски държави у нас цените на имотите продължават своя ход нагоре. Според...

За България1 седмица ago

Ще звучи Менделсон: Зомбори и Бабинова стягат сватба след „Капките“

„Защо да не се оженя след „Капките“? Ами не е лоша идеята.“ Това споделя голямата звезда в шоуто „Като две...

За България1 седмица ago

Стоичков обича жена си и след близо 40 години брак

Христо Стоичков публично се обясни в любов на своята съпруга Мариана. Поводът за това беше нейният рожден ден преди няколко...

За България1 седмица ago

Сестрата на Жоро Илиев остана самотна майка! Мариана едва свързва двата края

Сестрата на легендарните мафиоти Георги и Васил Илиеви единствено се свързва с двата края, грижейки се сама за трите си...

За България6 месеца ago

Разочарован британец си купи къща в България за 7 бона и е на седмото небе

Баща използва eBay, за да купи къща с шест спални в България, след като се „бори“ известно време с цените...

За България6 месеца ago

Четирикратният шампион на България Мирослав Ангелов загина по време на тренировка

Четирикратният рали шампион на България Мирослав Ангелов загина днес по време на тестове на макадам близо до Шумен. Неговият навигатор...

За България6 месеца ago

Мълва взриви „Телеграм“: Путин умря в 20:42, Русия светкавично реши да…

В руския телеграм канал General SVR се появиха съобщения, че 71-годишният президент Владимир Путин е починал и е активиран негов...

За България6 месеца ago

Новата любов на Гришо заби в земята Мадалина, прибра си я у дома

Кадър Инстаграм Григор Димитров не си поплюва, когато става въпрос за жени и коли. Явно, че раздялата с Мадалина Генеа...

За България6 месеца ago

Лоша вест за „Лидл“, „Кауфланд“ и „Билла“ в България: Влиза нов гигант

Булфото, архив Пълната доминация на пазара в България на „Лидл“, „Кауфланд“ и „Билла“ изглежда няма да е безкрайна. Френската търговска...

Казанлък

Интересни