Свържете се с нас

За България

Любовен хороскоп за периода от 6 до 9 ноември-Страстна седмица с любимия за 2 зодии

Published

on

Любовта и романтиката ще бъдат на страната на 2 зодии, които ще са на седмото небе и ще изживеят приятни романтични мигове с половинката си.

Овен

През тази седмица може да усетите любовна магия между вас и ваш приятел. Ако усещанията ви са взаимни, не се колебайте да направите първата крачка.

Като цяло, това не е седмица, в която трябва да си останете у дома. Бъдете по-комуникативни.

Телец

Романтиката и професионалният живот ще се срещнат тази седмица. Възможно е да започнете нови взаимоотношения с някого, който ви е помогнал в кариерата или ако сте обвързани, да стартирате бизнес с половинката ви. Дните са благоприятни, затова се възползвайте от събитията.

Близнаци

За обвързаните представители на зодията предстоят вълшебни моменти и интересни пътувания. Те може да са зад граница. Друга възможност е да посетите заедно курс или семинар. Седмицата е спокойна и хармонична за любовта ви.

Рак

Пригответе се за една страстна седмица с любимия човек. Ще проявите повече смелост да споделите някои от най-големите ви еротични желания. За щастие, на него ще му допаднат идеите ви за повече разнообразяване на сексуалния живот. Това ще задълбочи емоционалната връзка помежду ви.

Лъв

Обвързаните представители на зодията ще вземат много важно решение за бъдещето на връзката си. Възможно е това да е следваща стъпка за общо съжителство, новина за бебе или предложение за брак.

Дева

Вашият любовен живот и работата ви ще са неразривно свързани. Възможно е да отправите или да получите покана за среща от колега или тепърва да усетите някаква тръпка с някого от офиса. Обвързаните представители на зодията също ще се радват на хармония в любовта.

Везни

Това ще бъде вашата седмица за романтика! Още в първите дни в спалнята ще бъде горещо. И двамата сте в настроение да експериментирате и най-важното е, че ще бъдете доволни от резултата.

Скорпион

Очаквайте много любов и романтика с любимия човек. Венера е във вашия сектор на дома и ще се задържи там още десетина дни. В резултат може да решите да направите някои промени в дома си или ако не живеете заедно, има шанс да се съберете под един покрив.

Стрелец

Комуникацията между вас и вашия партньор ще бъде повече от хармонична.В резултат ще имате възможността да разговаряте по-добре, ще успявате да намирате компромисни решения.

Очакват ви мили думи. За други Стрелци, които не са в сериозна връзка, но имат тръпка към някого, е възможно да споделят чувствата си.

Козирог

Първите дни на новата седмица ще са изпълнени с напрежение за Козирозите. Това ще ви накара да мислите по-малко за романтика. Не оставяйте на рутината и проблемите да нарушат хармонията във връзката ви. Отделете време и помислете за живота си, за любовта.

Водолей

Вие сте в завидна позиция тази седмица относно любовта. Може да достигнете нови висоти в отношенията с любимия човек и да се почувствате невероятно. В сряда ще се повиши вашата увереност и магнетизъм.

Риби

Обвързаните Риби ще оставят хаоса край себе си, за да се насладят на компанията на половинката си. Седмицата е подходяща за вашето малко бягство, затова планирайте кратко пътуване. Приоритет ще бъде духовната връзка помежду ви.

Продължете с четенето
Реклама

България

За България5 месеца ago

Разочарован британец си купи къща в България за 7 бона и е на седмото небе

Баща използва eBay, за да купи къща с шест спални в България, след като се „бори“ известно време с цените...

За България5 месеца ago

Четирикратният шампион на България Мирослав Ангелов загина по време на тренировка

Четирикратният рали шампион на България Мирослав Ангелов загина днес по време на тестове на макадам близо до Шумен. Неговият навигатор...

За България5 месеца ago

Мълва взриви „Телеграм“: Путин умря в 20:42, Русия светкавично реши да…

В руския телеграм канал General SVR се появиха съобщения, че 71-годишният президент Владимир Путин е починал и е активиран негов...

За България5 месеца ago

Новата любов на Гришо заби в земята Мадалина, прибра си я у дома

Кадър Инстаграм Григор Димитров не си поплюва, когато става въпрос за жени и коли. Явно, че раздялата с Мадалина Генеа...

За България5 месеца ago

Лоша вест за „Лидл“, „Кауфланд“ и „Билла“ в България: Влиза нов гигант

Булфото, архив Пълната доминация на пазара в България на „Лидл“, „Кауфланд“ и „Билла“ изглежда няма да е безкрайна. Френската търговска...

За България5 месеца ago

Зловещи разкрития: В тялото на Матю Пери откриха…

Смъртта на актьора Матю Пери не е в резултат на свръхдоза фентанил или метамфетамин. Това показва първоначалните тестове, съобщава TMZ....

За България5 месеца ago

Студът нахлува в България от тази дата, обяви синоптикът Петър Янков

Булфото Все пак в България ще дойде есента, макар и късно. Очаква се валежен декември. По-топли ще бъдат януари и...

За България5 месеца ago

Емануела с първи думи за бившия си и участието му в „Игри на волята“

Емануела излезе с първи думи за участието на бизнесмена Мартин Николов- Елвиса в Игри на волята, който е бивш на...

За България5 месеца ago

Дебора проговори зa кървавото зверство и каза цялата истина

Дебора проговори за първи път пред камера за кървавото зверство с подробности във видео качено в канала на ,,Цанов НАПРЕД...

За България5 месеца ago

България плаче от разочарование. Здравко от „Ритон“ извърши национално предателство

Здравко от „Ритон“ не сваля фашисткото Z от врата си Двамата с Катя са най-верните явочници у нас на путиниста...

Казанлък

Интересни