Свържете се с нас

За България

Месецът на раждане разкрива повече за вас от зодията, проверете

Published

on

Много от нас вярват в астрологията. А знаехте ли, че месецът на раждането ви всъщност може да разрие много повече неща за вас, отколкото зодиакалния ви знак?

Убедени сме, че ако започнете да се интересувате повече от тази тема, то ще разберете много по-добре вашите чувства и мисли.

Проверете какво казва месеца ви на раждане за вас:

Януари

Хората, родени през януари винаги без колебание изразяват своето мнение, стига да смятат, че това ще допринесе за общото благо..

Те са упорити, но често се опитват да заповядват на хората около тях. Отлични лидери са. Постоянството и желанието за успех на хората, родени през януари, им позволяват да преодолеят обичайните бариери и да гледат далеч отвъд хоризонта.

Тези хора имат страхотни педагогически качества. Те са добри оратори, а и са наистина много сладкодумни.

Февруари

Ако сте родени през февруари, то значи вие сте много креативни и често се захващате с различни проекти. Обичате да участвате в различни дебати. Харесвате да спорите и обичате достойните опоненти за това.

Вие сте свободолюбиви и либерални. Обичате да пътувате без значение дали ще се возите със самолет, влак или с кола. Обичате приключенията, защото това ви кара да се чувствате живи. Вие сте едни истински мечтатели

В приятелството, любовта и работата, вие сте верни, лоялни и честни по отношение на партньорите си.

Март

Родените през март също са креативни личности, но са склонни да решават интелектуалните проблеми с мълчание. Прекарват много време в размисли за живота, а от това наистина излизат много умни идеи.

Тези хора се обръщат към изкуството, когато искат да изразят себе си. Наслаждават се на спокойствието. В отношенията си с останалите обикновено са внимателни и често скриват проблемите си от повечето хора, за да не ги товарят.

Не обичат да ходят на шумни и претъпкани места. Обикновено ги посещават, когато обстоятелствата ги притискат.

Април

Вие дарявате околните с внимание и любов. Обичате да сте под светлината на прожекторите. Не приемате чуждите заповеди и обичате да действате по своите правила.

Тези хора непрекъснато търсят приключения. Харесва им да усещат адреналина от различните преживявания. Те действат без много много да му мислят.

Тези хора са откровени и не се страхуват да говорят за чувствата си.

Май

Родените през май обикновено имат променливо настроение. Знаят как да живеят за настоящия момент и се наслаждават на живота.

Тези хора могат да говорят за всичко и с тях се общува наистина лесно. Често изразяват себе си именно чрез комуникацията или изкуството. Обикновено тези хора са наистина пристрастени към кафето.

Обичат да провеждат разговори с ерудирани събеседници, от които да научават много за света и живота. Така сякаш самите те изпитват от приказните емоции на другия.

Понякога са малко досадни. Обичат разнообразието и запознанствата. Гледат непрестанно да откриват нови начини за забавление.

Юни

Ако сте родени през юни, вие сте много чувствителни. Срамежливи сте и често говорите тихо. Повечето ви познати обаче ви се възхищават.

Вие сте творци и нищо чудно през втората половина от живота си да се развиете в някоя сфера на изкуството, където да достигнете големи върхове.

Юли

Хората, родени през юли, имат много от същите характеристики като родените през юни. Вие сте спонтанни, харесват ви непланираните неща.

Знаете как да прекарвате времето си. Пред хората изглеждате весели и уверени в себе си, но всъщност криете много тайни, а понякога и голяма болка.

Хората, родени през юли, имат много енергия, обичат  да живеят активно, да бъдат заети и полезни. Освен това те са големи оптимисти.

Август

Тези хора са родени за лидери. Те не се страхуват да престъпят себе си заради екипа. Понякога може да изглеждат арогантни и прекалено самоуверени, но имат наистина огромно сърце.

Родените през август често размишляват върху живота и си поставят много забрани. В бизнеса и кариерата са много предпазливи и понякога мислят критично, анализирайки ситуацията.

Според тях животът е логичен и стъпка по стъпка човек може да постигне всичко.

Тези хора рядко изразяват емоциите си, но умеят да впечатляват околните. С хора като тях обикновено се консултирате, ако „нещо се обърка“.

Септември

Тези хора имат високи очаквания от другите. Лесно се разочароват, но са много упорити. Понякога прекаляват с оплакванията и това е лошата им страна.

Те са перфекционисти и винаги гонят високи цели. Съпричастни са към болката на околните. Готови са на всичко, за да помогнат на тези, които наистина са скъпи за тях.

Октомври

Хората, родени през октомври, обикновено са нетърпеливи за един стабилен живот. Не обичат конфликтите и максимално гледат да ги избягват.

Тези хора са много комуникативни и държат на приятелите и колегите си. Готови са да дадат дори живота си за любимия човек.

Те са страхотни и сладкодумни събеседници. Обичат големите компании, в тях се чувстват комфортно.

Преди всичко в живота си ценят свободата и независимостта.

Ноември

Хората, родени през ноември, често крият истинските си чувства от околните. Те не обичат да търсят съвети от останалите. Действат така, както сами преценят, защото не желаят някой друг да им казва как да живеят.

Понякога се хвърлят в дадена ситуация, без да мислят а последствията. Тези хора обичат живота.

Декември

Хората, родени през декември, са предприемчиви и щедри. Те са истински дипломати, които рядко показват гордостта си. Гледат винаги да са в движение.

Когато не правят нищо, обикновено ги обзема тревога заради различни проблеми. Тези хора имат страхотни ораторски способности. Умеят лесно да организират различни събития и е добре да помислят за кариера, свързана с предприемачество.

/jenata.blitz.bg

Продължете с четенето

За България

Тревогата е голяма! Какво се случва с Юксел Кадриев: Пише в социалната мрежа: Сърцето ми е надрано до кръв!

Published

on

Булфото

Юксел Кадриев пише тъжни стихове в социалната мрежа. Според някои издания става въпрос за любовна драма. Любимият новинарски водещ на България преживя развод с бившата му съпруга Бонка и пламенната връзка с красивата варненка Диди Янкова, която бе покосена от рак и си отиде твърде млада, припомня Ретро

Без да споменава името на дамата, разбила сърцето му, водещият на новините по bTV изля мъката си в есеистична форма в социалните мрежи.

„Защо можем да избираме с кого да общуваме, но в кого се влюбваме не зависи от нас? Какво се прави с невъзможната любов? Как сърцето живее с нея? Как то тупти въобще или пък буцата тъга в гърлото ти е толкова тежка, че не можеш да вдигнеш погледа си, за да видиш вярната посока и да си поемеш въздух? Преживява ли се? Лекува ли времето болката от несподелената любов или на времето, на което разчиташ, изобщо не му пука за надраното ти до кръв сърце?

Или е просто красив пъзел, чиято последна част не иска да застане на мястото си, за да можеш да видиш истинската красота. Несправедливо е, знам, но няма човек без чувства. Въпросът е, на какви компромиси сме готови и дали изобщо се налага да правим подобен избор. Защото…

Какъв е паметникът на тъгата? Има ли изрисувани усмивки на него или има само следи от сълзите на душата и драскотини от отминали бурни нощи. Поставен ли е сред поляна от изживени щастливи дни или го облива само дъжд от черни празни сенки? Защо някой не вземе да направи паметник на щастието? Любовта не е пеофесионален боксов мач, за да уточниш всички детайли и правила, и чак тогава да се впуснеш в нея. Тя просто идва и трябва да се живее. Като живота. Дава ти се като нешлифован диамант. За да извадиш на показ истинската му красота, трябва да отстраниш недостатъците му и излишните парченца.

Същото е и с човека. За да извади на показ истинската си същност, човек трябва да изгради личността си не само като отстранява недостатъците си. Това минава и през образованието, което, ако имаш късмета да си се родил умен човек, ще ти помогне да живееш живота си разумно и спокойно. Все пак, не трябва да забравяш, че като отстраняваме недостатъците на характера си, оголваме душата си. Никога не забравяй това.

Освобождаваме душата си от тежестта на излишното. Парченце по парченце разкриваме красотата ѝ, за да можем накрая да стигнем до Бог, който е дълбоко вътре в нас. Така можем да се доближим до Него и да Го видим, да го почувстваме физически! Затова стремежът към доброто е важен. Стремежът е този, който ни държи фокусирани върху пътя към съвършенството. Да, пътят е важен, но и целта е от не по-малко значение“, пише Юксел.

 

Продължете с четенето

За България

Бойко Борисов обсъди мерките срещу COVID-19 с евролидерите

Published

on

„Много тревожни са информациите, които моите колеги споделиха – огромен брой заразени, огромен брой смъртни случаи, претоварена медицинска система, огромни външни дългове и спад на БВП на водещите държави членки в ЕС, заради което след здравната криза във всички случаи ще има и много тежка финансова и икономическа криза“. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов след края на заседанието на Европейския съвет, проведено чрез видеоконферентна връзка, съобщиха от правителствената информационна служба.

„За съжаление вирусът мутира и няма общо правило, по което да се действа“, посочи Борисов и добави, че държавите членки действат съобразно ситуацията. По отношение на България министър-председателят изрази увереност, че е правилен настоящият подход с мобилизация на обществото, с дистанция, с взимане на мерки, като изтъкна, че у нас мерките са изключителни либерални на фона на останалите държави.

Министър-председателят акцентира и върху друга тема, която бе разгледана на Съвета – забавянето на ваксинациите в част от държавите членки. Премиерът Борисов беше категоричен, че ваксинационният план в България се осъществява по най-разумния и балансиран, правилен начин, като включително се гарантира, че получилите първата доза от ваксината граждани, ще получат и втората доза.

До март 2021 година държавите членки на ЕС трябва да определят цели за ваксиниране на минимум 80% от здравните специалисти и социалните работници, както и 70% от възрастното население над 80 години до края на лятото. Към това ще се стремим държавите от ЕС, обяви министър-председателят Бойко Борисов.

„Европейската агенция по лекарства работи за увеличаване на производителния капацитет с компаниите, както и Европейската комисия. Надявам се това, което сме платили – големите количества в следващите месеци да дойдат в България“, добави премиерът Борисов.

„Спешно трябва да се увеличи геномното секвениране – до 5-10% от позитивните резултати от тестове. И тук Европейската комисия може да помага, но и ние имаме този експертен потенциал”, добави още Борисов.

По отношение на единния пазар и свободното движение при надграждане на мерките за овладяване на пандемията премиерът Бойко Борисов, че ние като държава сме готови и с дигитален паспорт, и със сертификат за ваксинация. „Но аз мисля, че това много трудно ще стане, защото по отношение на единния пазар имаме свободно движение на хора. Да, всяка държава членка сигурно ще приложи някакви механизми за допускане на други граждани в своята страна, но към момента не мисля, че ще се вземе такова решение“, посочи още министър-председателят Бойко Борисов.

Продължете с четенето

За България

Двама биячи смляха от бой мъж, поръчал си такси!

Published

on

Брутален побой е нанесен над мъж в столичния квартал „Обеля“. Потърпевшият извикал такси пред дома си на фирмата „Йелоу Такси“. Когато отишъл към превозното средство двама мъже излязли от колата и започнали да му нанасят удари с юмруци и метален предмет в областта на лицето.

Малко след това биячите тръгнали в посока близката бензиностанция. Пострадалият е бил прегледан в „Пирогов“, като е установено, че има множество счупвания в областта на скулите и горна челюст, както и деформация на орбитата на дясното око. Все още се издирват извършителите.

Водачът е висок около 180 см., слабо телосложение, другият е около 20-годишен, висок 170 см. с гола глава и татуировка на дясната ръка – тип ръкав.

Продължете с четенето

За България

23-годишната Виктория загина нелепо на паркинг

Published

on

Кадър ФБ Виктория Щраус

Нелепа трагедия на паркинг, която може да сполети всеки невнимателен шофьор.

23-годишна жена от щата Охайо загина по крайно нелеп начин на паркинг, след като затисна главата си между вратата на автомобила си и рамката му.

Виктория Щраус точно напускала паркинга с личния си автомобил, но стигайки до апарата за плащане, тя изпуснала картата си на пода на паркинга, предаде новини.бг. В опита си да я вземе младата жена отворила вратата и се навела да я вземе, но неволно натиснала педала на газта, при което колата тръгнала, а зейналата врата се треснала при сблъсъка си с апарата за плащане, при което главата на Щраус се оказала в капан между вратата на колата и рамката на вратата.

Според местната полиция смъртта на жената е настъпила мигновено.

23-годишната Щраус е била родом от Флорида, но се е преместила в Охайло, където изучавала Социални дейности.

 

Продължете с четенето
Реклама

България

Интересни