Свържете се с нас

За България

Миглена Ангелова разкара и петия си мъж: Няма да се омъжвам никога повече!

Published

on

Миглена Ангелова отдавна не води предаване в национален ефир, но продължава да е в устите на хората. Печатните и интернет издания също я одумват най-редовно – пикантни публикации по неин адрес имаше и заради неотдавнашното й участие в клип на фолк дивата Галена.

„Уикенд” се свърза през седмицата с Мадам „Искрено и лично” и я разпита за всичко най-актуално около нея. Пред репортерския ни диктофон тя разкри, че разработва платформа за погребални желания, а разказа и за промяна в личния й живот – раздяла с дългогодишен житейски партньор.

– Миглена, участвахте в клип на фолк звездата Галена – екранизация по новата й песен „Жалко”, което доста озадачи хората. Имахте ли колебания дали да се включите?

– Обадиха ми се по телефона от екипа на Галена. Казах им, че уважавам нея и труда й. Харесвам това, което правят тя и някои от колегите й. Смятам, че един жанр не е в състояние да обърне интелектуалното възпитание на българина. Тъй като ставаше дума за „Искрено и лично”, твърдо обясних, че никога не бих позволила някой да се гъбарка с предаването ми. Клипът трябваше да бъде заснет все едно интервюирам Галена за „Искрено и лично”. Аз съм лицето на предаването и ако в песента се пееше за „ега си тъпото предаване” или пък за някоя телевизия, никога не бих склонила да участвам. След като разбрах каква точно е идеята им, дадох съгласието си. Дори ако бяха поискали логото на предаването или пък да говорим с Галена в студио, щях да приема.

– Имахте ли някакви специални изисквания при заснемането на клипа?

– Не. Помолих само да не започвам снимки прекалено рано, да отида в 9 ч., а не в 8, както те поискаха първоначално. Пристигайки на терен, разбрах, че Галена е от 7 ч. там, за да бъде гримирана. Адмирации към професионализма й.

– Очаквахте ли да има негативни коментари относно участието ви в клипа?

– Коментарите изобщо не ме занимават. Не се и замислям над подобни писания и твърдения. Това е все едно да се сърдя, че времето е дъждовно или ветровито. Няма как дори да се ангажирам с подобни мисли. Живея така, както на мен ми е интересно. Правя това, което ми харесва. Говоря това, което мисля, и ходя там, където аз самата искам. Ако нещо не ми допада, го казвам директно. Ако ли пък някой не се съобразява, спазвам дистанция с въпросния човек.

– Слушате ли поп фолк?

– Не. Слушам съвременни френски песни, италианска музика, американска от 20-те, 30-те и 40-те години на миналия век. В колата си имам няколко плейлисти, които въртя. Също така обичам и руска музика. Когато около мен зазвучи чалга, ми е интересно, защото така научавам кои са новите хитове в жанра.

– В песента на Галена „Жалко” се говори за предателство и раздяла. Вие самата предавана ли сте от мъж, изоставяна ли сте?

– Не че това има голямо значение. Когато в една двойка някой от двамата започне да мисли за раздяла, проблемът е и в двамата – 50 на 50. Обикновено съм си тръгвала аз. Това се е случвало след дълги предупреждения и разговори. Като една детска надпревара си е, която и до днес съществува в България. То и няма как да бъде по друг начин. Българското общество по различни обективни причини е на психологическата възраст на 10-15 годишни деца. Постоянно се наблюдава силно инфантилно поведение отвсякъде. Като се започне от парламента и се стигне до кварталния магазин – пълно е с такива хора. Детска градина! В един момент ти идва да хванеш това дете за ушенцето и да го изкараш от помещението, защото пречи на останалите дечица да се забавляват.

– Почивно или работно ще бъде лятото ви?

– Иска ми се да бъде почивно, но за съжаление ще си бъде много работно. Всичко е въпрос на организация и приоритети. Очаквам децата тази седмица да дойдат в България, което налага да си организирам няколко дни почивка. Плануваме да посетим Свети Влас и Историческия парк край Варна.

– Най-актуалните ви професионални ангажименти какви са?

– Занимавам се с журналистика, психология и дигитални медии. Често се налага да пътувам и в чужбина, но през лятото се стремя да работя предимно в България. Ютуб каналът ми „Искрено и лично” се развива добре. Предстоят още доста интересни срещи и разговори. Направихме завой и каним за гости и хора, които са много добри в това, с което се занимават. Вече снимаме и на ново място, студиото е много по-приятно визуално. Факт е и новата платформа, върху която работя от години. Става дума за това да можеш да заявиш в електронен вариант желанието си как да бъдеш погребан. Вълнувам се и от други проекти.

– Преди 10 години беше последното издание на тв предаването ви „Искрено и лично”. Ако днес се появи възможност, бихте ли го върнала на екран?

– Към днешна дата е още по-ясно, че няма как в българския ефир да има такова предаване като „Искрено и лично”. В момента на малкия екран се пее, скача, танцува и готви. Телевизията ни се отказа от основните си функции – информационна, възпитателна, отказа се от това да създава модели за коректни дискусии. Къде сега има журналисти, които изравят свои новини? Преди имаха източници, които проверяваха по три пъти и т.н. Това няма как да стане вече. Жал ми е за колегите ми журналисти в телевизията. Помня как се работеше преди и виждам как са принудени да го правят сега. Едно е да работиш с усещането, че си полезен за държавата и обществото, от което си част. Друго е да знаеш колко много неща не можеш да направиш, защото не е окей и защото просто ще ти прекратят договора.

– В ютуб предаването си интервюирахте Костадин Костадинов и изразихте симпатията си към „Възраждане”. Бихте ли се присъединила към тази партия за следващите избори?

– Имам огромна симпатия към партия „Възраждане”, но за нищо на света не искам да погрознявам, както погрознява всяка жена, влязла в политиката. В ютуб канала ми няма как да проведа разговор с човек, когото не харесвам. В тв предаването не беше така. Там работех в интерес на обществото като цяло.

– Кузман Примджанов ли е мъжът на живота ви? Мислите ли за сватба?

– Бяхме заедно с Кузман 7 години. Миналия септември се разделихме мирно и тихо – по мое желание, разбира се. Никой от нас не е бил барабана за раздялата ни. Със сигурност няма да се омъжвам никога повече. Впрочем преди няколко дни сънувах, че пак съм под венчило. Събудих се с мрачното усещане, че съм нарушила обещание, което съм дала на себе си и децата си.

– Появи ли се нов мъж в живота ви?

– Не, няма мъж до мен. Имам си прекрасна компания – аз самата. Имам и много работа, която ме радва, както и енергия, която вкарвам в нея. Приятно ми е, че мога сама да програмирам целия си ден, че няма с кого да се съобразявам, че не проверявам какво е настроението на другия и не живея чужд живот.

– Имате 4 деца и 5 внуци. Помагате ли за новата генерация в рода ни?

– Да, помагам. Не съм обаче бабата, която ще си сложи забрадката, ще хване хурката и двете куки и ще плете, докато гледа внуците, или пък ще разказва приказки и ще прави погача. Аз дори с четирите си деца имам общо само два месеца майчинство. Такъв е моят начин на живот. Радвам се, че съм родена във време, в което жените имат права и могат да правят това, което искат, а не това, което обществото или изживяващ се като Господ велик съпруг е повелил.

– Някога разчитала ли сте за пари на мъжа до вас?

– Винаги съм разчитала само на себе си, никога не съм се подвеждала да не мога да си осигуря това, което искам. Дори не мога да си представя как седя и чакам мъж да ми даде джобни или пък пари, с които да купя подарък на децата и внуците. Съчувствам на жени, които са се поставили във финансова зависимост. Това е изключително тъжно…

– Отскоро имате нов джип…

– Имам го от 20 юни, когато излезе и клипът с Галена. Красавица е колата, кръстих я Леси. Купих я на лизинг. Ще я изплащам 5 години. Ще давам под 1000 лева месечно – общо 60 вноски. Оскъпяването не е голямо. Дамски автомобил е, среден клас. Хибрид. Гори 4-5 литра на 100 километра. Наистина е много удобен.

– Колко автомобила сте сменила досега?

– Шофьор съм от 1995 г. Първо карах „Рено 11 турбо” – кола, която кръстих Евичка. След това „Ситроен е-С4” – Читри и „Киа Соренто” – Киндже. След като победих във „ВИП Брадър”, си купих „Порше Кайен” – Порши. Използвахме го аз и синът ми. Той понякога ме караше, където исках. Влюби се обаче в една дама и вече живее в Пловдив. Хвана ме срам да го моля да идва до София, за да ме закара някъде, и реших да си взема джипчето Леси.

– Какви грижи полагате за външния си вид?

– Не мога да спазвам диета, рестрикциите хич не ми се отразяват добре. Гледам да бъде добро настроението ми, което е свързано с удоволствието от себе си. Кортизолът е много важен – от него идва силното погрозняване. Това е и причината никога да не вляза в политиката, където са високи нивата на този хормон. Правя си препиране на лицето от началото на 2024 г. Използвам специални ленти, които поставям на определени места за 3-4 часа. Целта е да променя паметта на мускулите. Използвам лентите и за да дишам по-добре. Също така от време на време правя и йога. С голямо удоволствие бих смъкнала 10 килограма от тялото си и ако има кой да ми ги вземе, веднага ще му ги дам. Най-добре се чувствам, когато съм 55 килограма. Последния път, когато се престраших да се кача на кантара, циферблатът показваше 62. Не е идеалното ми тегло, но няма сега да се измъчвам с диети.

– Замисляла ли сте се да си поставите ботокс или филъри?

– Категорично не, не и не! Много ме е страх от такива неща. Аз съм от поколение, възпитано в други ценности. Не може току така да пъхаш чуждо тяло в организма си. Имала съм добри преподаватели по анатомия и биология. Това, на което те са ме научили в часовете, много пъти досега ме е спасявало.

Продължете с четенето
Реклама

България

За България2 часа ago

Важно предупреждение от БНБ за банкнотите от 100 лева! Може да изгорите с много пари

Булфото Броят на банкнотите в обращение в страната в края на юни е бил 590 533 684, показва статистиката на...

Без категория2 часа ago

Професор Рачев: Това е ненормално за България, между 13 и 17 стойте далеч от пясъка на плажа

Булфото Пясъкът отразява част от ултравиолетовата радиация, обясни климатологът България е на прага на нови температурни рекорди, като горещата вълна продължава...

За България2 часа ago

Започват Блъсъците в България: Има забрана за 3 дни напред

Пиксабей Горещниците са трите най-горещи дни в годината, според българските вярвания, и през тях се забранява всякаква работа, особено на полето....

За България2 часа ago

До броени часове 40 литра на квадрат „обложни“ валежи падат върху част от България

Кадър ФБ Метео Балканс съобщи прогноза за 16 юли – вторник. „Малка доза захлаждане в Източна България и валежи… Остава...

За България17 часа ago

Как правилно да перете обувките в пералня, за да не ги повредите: 90% от хората правят тези грешки

Маратонките са склонни към бързо замърсяване и натрупване на неприятни миризми, което изисква редовно почистване и внимателно пране. Подготовка за...

За България17 часа ago

Дъщерята на Наталия Симеонова влиза в обичано предаване

Виктория, дъщеря на Наталия Симеонова и Денис Ризов, влиза в „Гласът на България“. Тя е една от сигурните участници, споделят...

За България17 часа ago

Кали: Дами, разкрасявайте се със семенна течност от мъжете си

Певицата Кали стана седмичен коментатор в предаването „Преди обед“, припомня Ко4. Тя направи доста провокативно изказване по повод новината, че Ким...

За България17 часа ago

Най-известният българин стана татко

Най-известният българин в социалните мрежи – треньорът Лазар Ангелов, стана баща за първи път, пише Телеграф. Малката носи името Леа...

За България21 часа ago

Илияна Раева нае частни детективи, за да докаже, че годеникът на дъщеря й не е за нея

Славея Сиракова изненадващо е развалила годежа, който сключи с приятеля си на Свети Валентин тази година. До този извод доведе...

За България21 часа ago

Завистливи колежки разделиха Маги Сидерова и Георги

Завистливи колежки на миската пускат слухове за раздялата й с Георги Преди дни неосведомени сайтове пуснаха новина, че Маги Сидерова...

Казанлък

Can't extract feed: https://kz7.bg/feed?get_posts=1&cats=5,10,12&count=10.

Интересни