Свържете се с нас

За България

Нови разкрития за Сашко, ето с какъв метод се надяват да го намерят

Published

on

Изчезналият Александър в Перник вероятно се е скрил някъде и не сменя местонахождението си, смятат опитни планинари. Издирването на 12-годишното момче продължава и към този момент, пише Глас нюз бг.

Стотици хора активно участват в акцията по намирането му. Активни са хора и в социалните мрежи, които подкрепят и споделят кой каквато налична информация има.

„Според близки до семейството детето реагира остро и с вълнение на думата ЧАО!!!! При търсенето в гората е използван този метод като опит да се достигне до него евентуално,“ пишат във Facebook.

„Детето се е губило преди това 3 пъти. Носят се слухове, че може да е умишлено и да става въпрос за престъпление. Няма открити следи все още,“ написаха от Подай ръка.

Бащата на Александър се грижи сам за момчето. Майката е заминала да работи в чужбина.

Кметът на града Станислав Владимиров призова да отидат всички, които могат да помогнат в издирването. Той съобщи, че днес ще се включи и хеликоптер.

„По непотвърдена информация сигналът е подаден час и половина след изчезването. Намирах се на мястото, където детето е забелязано последно.

В продължение на два часа няколко автомобила обиколихме парк Урса, след това обиколих кв. „Тева“, център, района на гара Разпределителна и маршрута до Профилакториума. Пожарна е качена нагоре към гората и с прожектори през няколко метра спират и правят огледи.

Стотици в момента са пръснати в гората. Дронове към момента няма. Ще бъдат пуснати дронове отново към 4ч. Използвани са около 2 часа след обявеното изчезване.

Издирването продължава с 3 обучени кучета. Има няколко камери според полицията, детето е забелязано за последно с бащата, няма данни на къде е тръгнало.

Също в района има камери на ловджии и се надяваме някоя да засече движение. Има хора с кросови мотори, които също обикалят района.

Патрули на полиция и доброволци с коли обикалят постоянно. Властите използват термокамери. Наистина мащаба е голям! Студена и Кралев дол, както и участъци от магистрала Струма са претърсени. На места има чакащи групи с хора. Високо проходими автомобили от София и района са в гората.

Според повечето екипирани и подготвени планинари, детето е слязло към града и се крие някъде и не сменя местонахождението си!

Продължаваме! Моля нека всеки, който има възможност да надникне през прозореца или във входа на блока! Тръгваме из града. Хора от София, Дупница и Радомир пристигат, въпреки късния час.

Детето се е губило преди това 3 пъти. Носят се слухове, че може да е умишлено и да става въпрос за престъпление….

Няма открити следи все още. Не е оставял играчката, телефон или нещо, което да даде насока на доброволците! Продължава издирването…

Доколкото се знае майката е в чуждбина, бащата отглежда детето. При последен разговор с бащата няколко часа след изгубването той е бил „неадекватен“ вероятно, заради успокоителни.

При последните му изгубвания на детето е било откривано на около 15-20 км от мястото на което е било последно.

В района на хижите има мъгла, която затруднява властите и доброволците. Последната по голяма група,която тръгна към гората беше към 2ч.

В 1:55 са се чули сирени до хижа Славей, но никой не знае защо. Има “ясновидски” сигнал, че може да е в парк Урса, западната част над кв. „Тева“. Любимата му песен е gummy bear може да реагира на нея,“  пишат още те.

Продължете с четенето
Реклама

България

За България3 седмици ago

Нов як трус в България 3,9 по Рихтер. Усети се

Нов трус от 3,9 по Рихтер разтърси Симитли, стана ясно от данни на сайта на НИГГГ-БАН. Трусът е регистриран в...

За България1 месец ago

Олга Скабеева: България се превръща в Украйна 2.0

Кадър Русия 1 Преди да започне войната в Украйна страната беше на първо място в света по процент от населението,...

За България1 месец ago

Жена роди близнаци на две места в Пловдив

снимка Булфото Жена роди близнаци на две различни места в Пловдив, съобщават от Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Свети Георги“...

За България1 месец ago

Кокинов каза защо е убит Алексей Петров

кадър: Нова тв Убийството на Алексей Петров ще бъде поредното неразкрито престъпление. Такава прогноза направи в ефира на „Събуди се”...

За България1 месец ago

17-годишният Радостин Чолаков влезе в топ 5 на изследователите на Масачузетския университет в САЩ.

кадър Нова тв 17-годишният Радостин Чолаков влезе в Топ 5 на научните изследователи на Масачузетския технологичен институт. Той е един...

За България1 месец ago

Трагедия на плажа: Загина спасителят Александър Илиев, докато спасява сина си в морето.

снимка: Фейсбук/ ПСС Планинският спасител Александър Илиев от отряда на ПСС – София е загинал, докато спасявал сина си във водите...

За България1 месец ago

Адвокатът на нарязаната Дебора: Не излиза навън, страхува се!

Дебора не излиза навън, защото стресът все още е много голям! Момичето се бори! Това каза адвокат Димитър Киров –...

За България1 месец ago

Джизъса бързо забрави Полина, заради щерката на Ванко 1

След безславната раздяла с последната си съпруга Полина, Джизъса не страда дълго и буквално на следващия ден сподели с цяла...

За България1 месец ago

Името Узун кум познато ли ви е? Това е старото име на един от най-красивите ни курорти СНИМКИ

Златни пясъци е един от най-известни български курорти, който всяка година привлича много българи и чужденци. Но знаете ли какво...

За България3 месеца ago

Военният министър Тагарев разкри кога ще пратим български военни в Украйна!

Нашите възможности по отношение предоставянето на оръжейна помощ за Украйна не са изчерпани. Очакваме конкретни документи какво точно ще ни се...

Интересни