Свържете се с нас

Без категория

Тази събота е черна! Току що нова ужасна новина! Почина един голям българин. Загубихме любимия

Published

on

Именитият български художник Никола Манев почина днес в Париж след боледуване, съобщи за БТА синът му Александър Манев.

В четвъртък художникът не се почувствал добре и тръгнал без придружител към болницата.

На входа на болницата той припаднал пред лекарите с мозъчен инсулт, поясни синът му Александър.

По думите му смъртта е настъпила в 22.15 ч. (българско време).

Никола Манев ще бъде погребан в България, съобщиха от семейството му. На 28 август творецът трябваше да навърши 78 години.

Без категория

БЪЛГАРСКА СВАТБА ВЗРИВИ ИНТЕРНЕТ ЗА БРОЕНИ МИНУИ ( ВИЖТЕ ВИДЕО )

Published

on

Уникална българска сватба взриви интернет за броени минути… вижте видеото по-долу…

Споделете мнението си за тази сватба

Продължете с четенето

Без категория

Версия: Треньорът Велчо убил сина си, за да не го издаде, че е…

Published

on

Полицията работи по версията, че треньорът по плуване от Велинград Велчо Клешков е убил съпругата си в спалнята. Това е станало доста преди да прободе смъртоносно сина си. Вероятно Йорданка Пепина е спяла, събудила се е от ударите, но не е успяла да се пребори с мъжа си и е била убита. По-късно синът е започнал да пищи, да вика и да търси майка си.

Предполага се, че 23-годишният младеж е разбрал или усетил, че Йорданка е убита. Момчето е трудноподвижно, страда от детска церебрална парализа.

Неговите викове са провокирали бащата да го ликвидира, за да не бъде издаден. БЛИЦ припомня, че след това братът на Велчо, който чул виковете, влязъл в дома му, видял кървищата и излязъл да вика полиция. Велчо се е самоубил в коридора.

В началото една от работните версии е била, че синът е убил родителите си, но това бе категорично опровергано пред БЛИЦ от разследващи. Коронавирус или изневяра: Версиите за трагедията с 3 трупа във Велинград Припомняме, че все още няма мотив за зверството. Криминалистите от курортния град продължават да нищят случая.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

Продължете с четенето

Без категория

Жена, излекувана успешно от COVID-19, почина 36 часа след изписването си

Published

on

81-годишна жена, която е била изписана в понеделник от болницата в испанския град Ваядолид, е починала точно 36 часа след изписването си от лечебното заведение.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 2917

Възрастната пациентка бе изведена от болницата под бурните аплодисменти на медицинския персонал, който не скри радостта си от възстановяването ѝ.

,,До онзи ден я аплодираха, а днес е в гробището. До онзи ден грееше от щастие, а днес е мъртва“, споделиха неини роднини.

Кармен Ф. А. бе първата заразена с коронавирус, която бе изписана от болницата във Ваядолид като преодоляла смъртоносната зараза.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Janosik Garcia

@Janosikgarciaz

Muere primera paciente con 36 horas después de salir entre aplausos de la Unidad de Cuidados Intensivos del Clínico de Valladolid en España, tras ser dada de alta.

pic.twitter.com/CzPYJGH3m9 https://diariodevalladolid.elmundo.es/articulo/valladolid/primera-paciente-covid-abandono-uci-clinico-aplauso/20200325233153376874.html 

Вграден видеоклип

164 души говорят за това
Продължете с четенето

Без категория

Уникално: Българин дари 1 млн. лева за борба с COVID-19

Published

on

Ген. Венцислав Мутафчийски заяви на традиционната си сутрешна пресконференция, че български гражданин е направил дарение от 1 млн. лв. за борбата с разпространението на коронавируса в България.

Засега не съобщава името му, докато дарението не бъде реализирано. Той препоръча средствата да се превеждат по дарителнската сметка на Министерството на здравеопазването, където е концентрирано и вземането на решения за разпределението им.

Мутафчийски отбеляза, че даренията продължават да се увеличават и общата сума е динамична.

COVID-19 засегна спорта, като шампионатите бяха преустановени. Евро 2020 и Олимпиадата в Токио пък бяха отложени. Българският спорт също спря, като все още не е ясно кога точно ще стартира.

Продължете с четенето
Реклама

България

Интересни